(~215 B)
Zara shoplog: dit kocht ik voor de jongens

Zara shoplog: dit kocht ik voor de jongens

Skyler doet al best lang met zijn kleding. Hij draagt nog sweaters van vorig jaar en ook jeans heb ik niet zo heel veel gekocht. Maar opeens heeft hij een flinke groeispurt. We merken het vooral aan de te kort geworden broeken, maar ook de truien worden allemaal wat krap. Hij gaat behoorlijk de lengte in! Toen ik even een rondje door zijn kledingkast ging, zag ik dat veel dingen hem te klein waren geworden. Ik ruimde alles op, bewaarde de goede kleding voor Maddox en de rest ging in een zak. Voor Maddox is het niet heel anders: Maddox heeft héél lang op maat 92 gehangen, heeft van sommige items 98 en nu opeens schiet hij in een paar weken door naar 104. Ook zijn kast moest eraan geloven. Ik deed de te kleine kleding weg, haalde spullen van Skyler in deze maat naar beneden en ik heb zijn kast lekker opgeruimd. Hij heeft eigenlijk niet zoveel nodig maar ja, als je dan toch kleding gaat bestellen… Ik kon het niet laten om voor Maddox ook een paar dingetjes mee te bestellen.

Met Skyler moest ik echt even gaan passen; bij het ene merk heeft hij al 140 nodig, terwijl hij van een andere winkel prima maat 128 nog kan dragen. Ik had mijn mandje bij Zara vol gegooid met 134, maar besloot toch een shopafspraak te maken. Gelukkig maar, want hij blijkt daar dus van alles 128 te dragen. Hij ging het pashokje in, ik gooide allerlei leuke dingen naar binnen en hij paste het en maakte keuzes. Binnen een half uur liepen we met een tas vol spullen de winkel weer uit. Ze hadden niet alles wat ik op het oog had, dus online bestelde ik ook nog een beetje. En zie hier: een shoplog van de jongens! We zijn heel erg goed geslaagd bij Zara en na jaren ben ik eindelijk weer verliefd op de kindercollecties daar. Daar heb ik dus even gebruik van gemaakt.

Kijk mee!

Vooral jeans werden bij Skyler echt te kort en na een paar broeken gepast te hebben, waren dit de beste voor hem!

De grijze wilden we in de winkel al maar deze was niet op voorraad in zijn maat. Dit bestelde ik online.

Twee joggingbroeken! Skyler wil heel graag een joggingbroek voor naar school, maar ik vind dat nooit zo leuk. Hij heeft van die simpele joggingbroeken die hij dus vooral thuis draagt. Deze twee heeft hij zelf uitgekozen en vind ik wel leuk voor naar school, haha.

Een fijne sweater!

En deze hoodie bestelde ik weer online. Ik ben verliefd op de kleur en gelukkig vond Skyler het ook heel erg leuk (dat weet je nooit op deze leeftijd..)

Dit shirt koos Skyler zelf uit.

Online bestelde ik een 3-pack met basic shirts in deze mooie kleuren. Zal Skyler heel mooi staan!

Ik wil altijd een regenjas aan de kapstok hebben hangen voor de jongens. Deze bestelde ik voor Skyler. Hij is in het echt iets meer groen. Love it!

Door met de buit voor Maddox. Dit shirt nam ik mee uit de winkel.

Maddox wil heel graag een skateboard, dus dit shirt moest ik hebben. Deze bestelde ik online.

Op de achterkant een grotere print. Mega leuk!

Dan deze! Ik werd verliefd op de kleur, Maddox vooral op de print, haha. Ik vind hem heel cute.

De achterkant! Maddox wil niks anders meer aan, haha.

Een simpel broekje/legging voor Maddox. Altijd fijn om in de kast te hebben.

En ook voor Maddox een regenjas!

Het is weer een flinke buit en de jongens kunnen er weer even mee door! Na lang niet meer bij Zara besteld te hebben, vond ik het nu toch wel weer heel erg leuk. Tijd om het meer in de gaten te houden!

Delen:
Secured By miniOrange