Van deze YouTubers sla ik geen video over

Van deze YouTubers sla ik geen video over

Ondanks dat ik zelf niks met YouTube heb en na al die jaren nog steeds de stap niet heb genomen om video’s te gaan maken, vind ik het wel leuk om anderen te volgen. Vlogs vind ik altijd wel gezellig om te kijken, maar ook video’s over het moederschap of creatieve filmpjes kijk ik graag. Ik zie het echt als een soort ontspanning. Vooral het kijken van creatieve video’s maakt me op een of andere manier rustig en ik vind het dan ook heerlijk om er even voor te gaan zitten. Ik kan zelf absoluut niet tekenen, doe niks met een creatieve journal maar op een of andere manier word ik er heel erg blij zijn. Ik ben op veel mensen geabonneerd op YouTube maar er zijn toch wel veel video’s die ik oversla. Anders kan ik iedere dag wel uren gaan kijken. Er zijn een paar mensen voor wie ik een uitzondering maak en van wie ik iedere video bekijk. Soms een paar weken later, maar een view is zeker weten van mij. Natuurlijk zijn er ook veel mensen van wie ik alleen de video’s kijk die me echt aanspreken, maar de acht mensen hieronder spreken mij zo aan, dat ik niks oversla. En dat zijn deze!

ClaireLucia

Claire woont voor 1.5 jaar in New York en vlogt sinds deze maand íedere dag. Dat vind ik echt een feestje! De beelden van New York, de humor van Claire, de verhalen die ze tussendoor vertelt over de stad én haarzelf. Ik vond haar weekvlogs al leuk maar nu ze iedere vlogt is het heerlijk om om de paar dagen een paar vlogs achter elkaar te kijken.

CreaChick

CreaChick gaat als een malle online. Opeens heeft ze bijna 30.000 abonnees en ik ben daar één van. Ze is enorm creatief en maakt fantastische journalpagina’s. Ik geniet ervan om haar bezig te zien, haha. Het is heel rustgevend om naar te kijken en ik vind de creaties echt heel erg mooi. Sinds een paar weken vlogt ze ook en dat vind ik ook erg leuk om te kijken. Een liefdevolle, rustige, creatieve familie.

Annemerel

Het leven van Annemerel is totaal niet te vergelijken met die van mij, maar ik vind haar als persoon onwijs leuk. Haar vlogs zijn iedere keer weer heel erg gezellig. Veel hardlopen, een relatie, haar werk. Omdat haar video’s meestal korter zijn dan een kwartier kijk ik ze vaak tussendoor. Ik sla geen een video over van Annemerel.

Billie Rose

Als er iemand stijl heeft, is het Rosanne wel. Onder de naam Billie Rose is ze niet alleen actief op Instagram, maar ook op YouTube. Haar mega grappige en leuke vriend, haar schattige zoontje, nu in verwachting van hun tweede kindje, net verhuisd van Amsterdam naar Utrecht. Iedere vlog is liefdevol, sfeervol, vol modeinspiratie en gewoon onwijs gezellig om naar te kijken.

Co with the Flow

Co reist als stewardess de hele wereld over en ze neemt je middels vlogs mee in haar avonturen. Wat mij betreft heeft ze hiermee goud in handen. Dit is wat veel mensen willen zien; beelden van de hele wereld, een mega grappige vlogster, af en toe wat beelden vanaf Amsterdam of met haar vriend. Heel persoonlijk en avontuurlijk.

AmandaRachLee

Nog zo’n creatieveling! Amanda heeft ruim een miljoen volgers op YouTube dus ik ben zeker niet de enige die het leuk vind om haar te volgen. Ze maakt de meest mooie bullet journal-pagina’s en ook al doe ik daar helemaal niks mee, rustgevend om te kijken is het wel. Ik vind het gewoon enorm leuk om te zien hoe iemand zo vol passie bezig kan zijn met iets en zonder al teveel gepraat is het dus een soort ontspanning voor me. Ik krijg er soms ook jeukende handen van en dan ga ik weer eens aan de slag in een notitieboek, om na een paar dagen tot de conclusie te komen dat ik hier helemaal niet goed in ben en er ook vrij weinig mee heb, haha. Nou ja, ik vind het superleuk om naar te kijken, maar ik laat het creatieve wel bij hen.

De Huismuts

Waarschijnlijk geen onbekende meer voor jullie: Rachel van de Huismuts vlogt en iedere keer geniet ik er weer van. De laatste tijd stonden haar vlogs een beetje op een laag pitje maar dat was niet vor niets; hun tweede dochtertje Rosie is net geboren! Ik kan nu al niet wachten op de video’s van hen met zijn vieren. Wat een prachtig gezin en qua opvoeding zeker op bepaalde punten een voorbeeld.

Jamie Li

Ik was het dan wel niet helemaal eens met bepaalde uitspraken uit haar boek; haar vlogs zijn wel iedere keer fantastisch! Het gezinsleven gecombineerd met drukke banen, een dosis humor en flink veel muziek waar ik zelf niks mee heb, haha. Jamie is gewoon grappig en lekker uitgesproken. Hou ik wel van. Iedere week weer fijn als er een vlog online komt te staan, ook omdat ze twee heerlijke jongens heeft.

Dat waren ze wel! Ik volg nog meer mensen online, maar van deze acht wil ik niks missen. Van wie word jij iedere keer weer blij online?

Share:

11 Reacties

 1. Mirte
  21 maart 2019 / 08:00

  Jamie Li, De Huismuts en Co with the Flow worden hier ook niet overgeslagen. Verder volg ik Wil&Tien (voornamelijk de vlogs) en Michelle Bollen (hele leuke blog ook).

 2. 21 maart 2019 / 08:08

  De vlogs van Rachel en Co mis ik ook nooit! Ik kijk de vlogs van Kim/Alboe ook altijd.
  Liefs

 3. DiDi
  21 maart 2019 / 09:15

  Leuk deze inspo! De vlogs van Jaimy Li sla ik ook nooit over! zo leuk.
  Wat ik de laatste tijd veel kijk is DeNagelkerkjes. (zij zijn van het programma een huis vol) zo leuk om te zien hoe zij iedere dag hard werken en ook nog veel tijd maken voor elkaar en het gezin.

 4. 21 maart 2019 / 09:42

  jaaa jami li is hier ook een hit 😀 heerlijke griet is dat zeg!! met de rest die je kijkt heb ik dus echt helemaal niks haha, vind ze irritant en of saai 😉

 5. Jessica
  21 maart 2019 / 12:00

  Ik ben fan van Kim en Ilonka!
  Alboe.nl 😉

 6. Desiré
  21 maart 2019 / 13:40

  Claire, CreaChick, Annemerel, CowiththeFlow en AmandaRachLee kijk ik ook altijd! ik zal de andere youtubers ook eens checken; misschien zit er nog wel iets bij wat ook bij mij past. Thx voor de tips!

  • Desiré
   21 maart 2019 / 13:41

   oja en ik kijk zelf ook nog heel graag naar Boncolor en LotteLovesBeauty! ook leuke video’s en vlogs van beide meiden.

 7. Bianca
  21 maart 2019 / 14:01

  Jamie Li en wil en Tien maar alleen de volgs. Ik ga nu maar eens kijken bij Bille Rose en Co with the vlow klinkt erg leuk namelijk

 8. Daisy
  21 maart 2019 / 15:04

  Co en Rachel sla ik inderdaad ook nooit over, Daddyhox (man van Huismuts Rachel) sla ik ook nooit over!

  Ook een hele leuke is The Bucketlist Family, een familie van 5 die de hele wereld rond reist met hun kinderen. Inmiddels hebben ze wel een huis op Hawaii, maar het reisvirus hebben ze nog steeds. Ze plaatsten wekelijks op zondag een video. En die kids, ook zooooo leuk!

  Doodles by Sarah, is ook een leuke. Laat vooral zien hoe je leuke doodles moet tekenen, niet al te moeilijk en soms best wel leuk 🙂

  Julia Trotti, vind ik vooral leuk om de fotografie-skills te ontwikkelen. Ze legt heel duidelijk uit hoe alles gaat qua bewerken en fotograferen. En maakt ook hele leuke video’s.

  Little Cherry Cake, ik kan totaal niet bakken haha maar de creaties die zij maakt zijn gewoon supermooi om te zien. Hoe ze het voor elkaar krijgt, chapeau!

  Misschien zit er in bovenstaande tips ook voor jou nog iets tussen 🙂

 9. Eefje
  21 maart 2019 / 20:48

  Jaaa love love love Co with the flow! De Huismuts volg ik ook al langer. Ik kijk net als iemand hier boven al zei ook de Nagelkerkjes. En voorheen ook vaak Mama to the max, maar die vlogs zijn tegenwoordig één lange reclame dus die volg ik niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.