(~215 B)
Vrijgezellenfeestje: favoriete mensen op mijn favoriete plek

Vrijgezellenfeestje: favoriete mensen op mijn favoriete plek

‘Nee, ik wil écht geen vrijgezellenfeest hoor!’, riep ik toen Anke vroeg of ik daarop zat te wachten. Mensen die me al langer kennen weten dat ik dat soort dingen vreselijk vind. Ik zie de meest stomme dingen online voorbijkomen, van opdrachten tot speurtochten en van kroegentochten tot ‘iets’ met piemels. Mij niet gezien. Dat is echt niks voor mij en ik zou me alleen maar heel ongemakkelijk voelen. Maar zondag was het toch zover en werd ik overvallen. Op camping Bakkum.

Dansen met Eeki. Ahum.

Samen met Raymond heb ik een groepsapp met Bibi en Lotte, genaamd Bakkum Crew, haha. Vooral om foto’s te delen als we weer eens een dag samen spenderen op de camping, maar ook gewoon voor gezellige random praatjes. Twee weken geleden kregen we een app’je, of we nog langskwamen op Bakkum omdat dat een van de laatste keren zou zijn voor de zomervakantie dat we elkaar zouden zien. Dat vinden we altijd hartstikke leuk dus we stemden al vrij snel in. ‘Komen jullie dan vroeg, dan kunnen we om 10.00 uur dansen met Eeki!’ Daar zeggen onze kinderen nooit nee tegen, dus al vrij snel waren de plannen gemaakt. Zondagochtend zaten we dan ook al vroeg in de auto richting een van onze favoriete plekken, camping Bakkum. Na een tussenstop voor koffie en een app’je in de groep dat we eraan kwamen, liepen we op tijd de camping op. Daar wachtten we met zijn vieren op Bibi, Lotte en hun kinderen. Dacht ik. Wat ik niet wist, was dat Raymond in het complot zat en dat er helemaal niet gedanst ging worden met Eeki. Toen Eeki namelijk naar buiten kwam en de muziek startte, kwamen er twee skelters voorbijrijden, met een paar gillende en hysterische meiden: ‘welkom op jouw vrijgezellenfeestje!’

Te vroeg

Bibi, Lotte, Anke, Debbie en Nicole hadden in het geheim toch iets geregeld om een leuke dag met zijn allen door te brengen. En ik kan je vertellen: zo’n vrijgezellenfeestje wil ik elke week wel. De kinderen gingen weer met Raymond naar huis en dat was even moeilijk. Dat was mijn schuld. De bedoeling was dat we voor de poort al overvallen werden, maar zoals altijd was ik te vroeg en wilde ik alvast naar het speelplein lopen, haha. Na een kleine teleurstelling, McDonalds als belofte en de boodschap dat we echt nog snel terugkomen om te dansen met Eeki, gingen de mannen er vandoor en kon mijn dag beginnen.

Cadeau

Bij de caravan van Bibi en Lotte werd de boel versierd en mijn favoriete snacks stonden op tafel: tompoucen van de bakker en roze koeken van Koffiepunt in Almere. Ik vond het heel fijn om lekker te kletsen met iedereen op ook nog eens mijn favoriete plek. Tijdens het snacken kreeg ik een waanzinnig cadeau; een armbandje met een muntje, met aan de ene kant de bloem van september en aan de andere kant de trouwdatum en mijn complete, nieuwe initialen. Heel waardevol! Die draag ik nu al met veel plezier en zal ook zeker tijdens de bruiloft om blijven. Daarna was het tijd voor de ride: op de skelters over Bakkum, haha. Ik kreeg een sjerp om, een haarband met sluier in en de skelters hingen vol met ballonnen met daarop bride to be.

Skelteren en lunch

Na skelteren over de camping en veel felicitaties van de kampeerders (ik hou toch zo van die camping), vertrokken we naar Op De Hoek voor een heerlijke, uitgebreide lunch met zijn allen. Hier werd ik nog even aan de tand gevoeld met een vragenlijst die Raymond vooraf had voorzien van de antwoorden. Gelukkig ken ik hem na 20 jaar best aardig 😉 Om 15.00 uur werden de skelters ingeleverd, gingen we nog even naar de caravan om spullen te halen en vertrokken we naar onze auto’s. Anke bracht me thuis.

Lievelingsplek

Op deze manier was mijn vrijgezellenfeestje perfect. Met mijn lieve vriendinnen, op mijn lievelingsplek, gezellig en met lekker eten. Ik had het niet anders willen hebben. Ik vond het heel leuk om iedereen bij elkaar te hebben en dat het zo goed klikt met iedereen zo samen. Dat wist ik stiekem al een beetje, aangezien Debbie al eens op Bakkum is geweest toen Bibi en Lotte er ook waren en Nicole op de verjaardag van Maddox was waar Bibi en Lotte ook waren. Bovendien kennen Anke en Bibi en Lotte elkaar ook al even. Maar dat ik zo de verbindende schakel ben en dat we een mega fijne dag hebben gehad, is me heel wat waard.

Geen piemelpak, piemels kleien op de Wallen, kroegentocht en boottripje voor mij. Skelteren en lunchen op Bakkum was mijn lievelings. Thanks girls!

Delen:
Secured By miniOrange