(~215 B)
DIARY: interviews, trouwlocatie & de hele dag in de auto

DIARY: interviews, trouwlocatie & de hele dag in de auto

Het is nu zondagavond en na een hysterische dag zit ik thuis op de bank om dit dagboek te maken. Ik ben namelijk vanmorgen, terwijl ik dacht dat ik een chille dag had op Bakkum en de jongens klaar stonden om met Eeki te dansen, overvallen door mijn vriendinnen voor een kleine vrijgezellenparty. Ik had echt niks in de gaten en was totaal overdonderd. Ik riep altijd heel hard dat ik dit helemaal niet leuk vind, maar deze meiden kennen me goed genoeg om het zo in te steken dat ik er dolgelukkig van werd. Omdat ik dat nog even wil laten bezinken en de foto’s nog wil uitzoeken, hou ik dat even uit dit dagboek vandaan. Voor de rest zie je alles van afgelopen week. Van werken tot de trouwlocatie bezoeken en van een ijsje eten met de jongens tot de ringen ophalen.

Kijk mee!

Maandag

Maandag = kantoordag.

Ik heb sinds maanden weer eens mijn andere bril op. Voel me altijd zo’n ander persoon.

We krijgen een melding dat er veel magazines zijn gedropt en verregend bij de papierbak. Mijn hart huilt als ik ze zie liggen. Mensen beseffen niet hoeveel werk hier in zit en hoe duur het is om dit te laten drukken. Geef jezelf dan niet op als bezorger, als je er geen zin in hebt. Ze zijn helaas niet meer te redden.

Ik heb weer de eerste interviews gepland staan voor het volgende nummer.

Op naar kickboksen.

Daarna gaan Raymond en ik naar de trouwlocatie om het een en ander door te spreken.

Echte Gooische Moeders! Jammer dat het seizoen alweer afgelopen is.

Dinsdag

Ik ben weer de hele dag op kantoor.

Interview en shooten!

Terugwandelen naar kantoor. Word altijd blij van dit mooie plaatje. Fijne werkplek heb ik toch.

Om 17.00 uur is het tijd om naar huis te gaan.

Raymond en ik meeten elkaar bij school voor een 10-minutengesprek voor Skyler.

Daarna halen we Maddox op bij de BSO.

Ik zit helemaal in B&B Vol Liefde. Om te smullen, haha.

Woensdag

Op naar school.

Een eerste dag sinds tijden even alleen thuis en niks hoeven. Heerlijk!

Een uur later zit ik in de auto om even een bedankje te kopen voor Majabox, die ons heeft geholpen met meubels opslaan en tillen tijdens onze verbouwing.

Sporten!

Na school ga ik met de jongens naar de bieb en daarna een ijsje eten.

’s Avonds ga ik een klein stukje wandelen en gelijk de chocolaatjes brengen.

Donderdag

Daar zijn we weer! Ik ben een beetje afgevallen door al dat sporten en deze jurk zit weer zoals-ie hoort. Ik draag hem weer met veel plezier, vind hem zo mooi!

Maddox gaat mee met een vriendje dus daar haal ik hem om 17.00 uur op.

Vrijdag

Oma!

Ik ga even met mijn moeder naar Hoofddorp.

’s Middags zijn we weer bij zwemles. Vanaf nu is het zomerstop en ivm onze vakantie heb ik ook geen zwemlessen aangevraagd. Na de vakantie weer verder en tijdens onze vakantie flink oefenen.

Lekker knutselen.

Als mijn ouders weg zijn, rij ik ’s avonds even naar Anke met Maddox. De jongens kunnen even spelen; ik vraag Anke om hulp voor tijdens de bruiloft. Vind het toch wat veel en heb vooral op de dag zelf even iemand nodig die de boel in de gaten kan houden. Ceremoniemeester, whatever. Noem het zoals je het wil. haha. Anke gaat me helpen en dat is fijn.

Zaterdag

Zaterdag beginnen Maddox en ik de dag met sporten. Die fles water ook in zijn broek, haha. Vosje heeft ook mee gesport.

Daarna brengen we Skyler naar een partijtje en stappen we nietsvermoedend de auto in om ‘even’ de caravan op te halen.

Dat ‘even’ wordt 2.5 uur heen. Er zijn flink wat wegwerkzaamheden en alles rondom de Coentunnel is vastgelopen. Ik ga bijna van mijn stokje dus we kunnen gelukkig even stoppen bij de benzinepomp voor een broodje.

Daar is-ie weer!

Wat we niet weten, is dat de terugweg nog veel erger is. Gelukkig is Skyler thuisgekomen met een sleutel en staat Anke als backup, want uiteindelijk stappen we om 18.30 uur (!!!) thuis binnen. Sinds 10.30 uur. Ik ga om half 9 naar bed, haha. Wat een ellende, gewoon de hele dag in de auto om even de caravan op te halen.

Zondag

Zondag zijn we vroeg uit de veren want we gaan naar Bakkum. We zouden gaan dansen met Eeki dus we gaan met zijn viertjes naar Bibi en Lotte.

Uiteindelijk word ik daar totaal overvallen door deze groep. Ik heb altijd geroepen dat ik geen vrijgezellenfeestje wilde, maar op deze manier kan ik het helemaal handelen. Vertel ik later nog over.

Uiteindelijk ben ik om 16.00 uur weer thuis. We gaan even boodschappen doen en dat doen we in Stadshart want…

Mijn trouwring is klaar. Dat was het originele plan na Bakkum en dat wilde deze neuroot graag houden, lol.

Voor de jongens was het wel een teleurstelling want ze zouden op Bakkum spelen met de kinderen van Bibi en Lotte. Het was ook de bedoeling dat ik bij de receptie al uit de auto gehaald zou worden, maar ik ben altijd lekker vroeg en stond dus al bij Eeki met de kinderen, haha. Het was dus even lastig voor de jongens. Uiteindelijk is er niets dat McDonalds niet kan oplossen.

All good. Snel weer naar Bakkum om te spelen!

’s Avonds app’t Stonne me of ik een rondje wil wandelen. Nou, dat is altijd leuk en fijn om even mijn gedachten te verzetten na vandaag. Een uurtje later ben ik weer thuis.

Dat was hem. Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange