Dit staat er al in de agenda voor 2019

Dit staat er al in de agenda voor 2019

2019 is in volle gang en afgelopen week zat ik klaar om mijn hele Passion Planner (ja, toch weer omgeschakeld naar dit systeem) in te vullen. Naast Skylers schoolvakantie en verjaardagen, kon ik ook alvast wat andere leuke dingen gaan plannen en vandaag wil ik je eens een kijkje geven in mijn agenda voor 2019. Vind ik altijd leuk bij anderen om te lezen! Ik ga het hebben over de kleine dingen, over de grotere zaken én dingen die nog niet gepland/geboekt staan maar waar we wel over nadenken.

Januari

Januari is een fijne, rustige maand. Heel erg welkom na alle decemberhectiek. Toch heb ik een aantal leuke dingen gepland staan. Allereerst wil ik zeggen dat mijn ouders afgelopen maandag 32 jaar (!) getrouwd waren. Echt heel bijzonder vind ik dat! Om het te vieren nemen we ze zaterdag mee uit eten en gaan we naar Kokusai om sushi te eten. Heerlijk! Volgende week heb ik een afspraak bij de KNO-arts staan voor Maddox om te kijken of zijn amandelen verwijderd moeten worden. Geen leuke afspraak en ik hoop stiekem van niet, aangezien ik zo’n ingreep echt verschrikkelijk vind. Zaterdag ga ik met Mika uit eten en die week daarop ga ik lunchen met Debbie. Leuk, leuk, leuk! Ik heb weer zin om iets socialer te zijn en dan kan ik echt uitkijken naar deze gezellige momenten.

Februari

6 februari is mijn nichtje Beau jarig en wordt ze alweer zes jaar. Time flies! Ik denk dat ze het het weekend daarvoor vieren, dus dat komt ook in de agenda te staan. Halverwege februari hebben we weer een gezellige date met vrienden uit Almere. Kunnen de jongens (twee van mij en drie van hen) lekker met elkaar spelen en gaan wij weer eten bestellen. We hebben geen zin in de stress van het uit eten gaan omdat de kinderen bij elkaar behoorlijk druk zijn. Door het te bestellen kunnen we gezellig bijkletsen en kunnen de jongens hun gang gaan. Voelen we ons niet zo opgelaten, haha. De week daarna heeft Skyler voorjaarsvakantie en voor die week hebben we nog geen plannen. Zien we wel!

Maart

Gaan we verder met het weekend van 9 maart. Mijn verjaardag! Ik ben niet zo’n verjaardagsvierder maar vorig jaar vond ik het zó niet leuk. Ik was gewoon thuis aan het werk en had helemaal geen verjaardagsgevoel. Dat vind ik dan ook weer een beetje zonde. Dit jaar wil ik graag een weekendje weg en we denken eraan om naar Landal’s Het Land van Bartje. Dit is een van de meest kindvriendelijke parken van Landal en we zijn daar met Skyler ook al eens geweest. We vonden het zó fijn, dat we er graag ook met Maddox naartoe willen. Genoeg activiteiten op het park en een heerlijk restaurant. Misschien dat mijn ouders ook nog meegaan, dus dat wordt top. Niet uitgebreid vieren, maar er toch even bij stilstaan dat ik 32 (!) wordt. En ja, de simpele rekensom laat weten dat mijn moeder hoogzwanger van me was toen ze trouwde met mijn vader (zie januari, haha).

April

Spring ik verder naar april. Eind april moet Raymonds hoogstwaarschijnlijk voor zijn werk weer naar Bangkok dus dan ben ik een weekje alleen met de kinderen. Geen probleem meer na al die tijd, want dat zijn we nu wel gewend. In die week moet ik wel even wat regelen qua oppas, want ik heb weer twee avondjes Anouk gepland staan. Op dinsdag 30 april ga ik met een vriendin naar het ZiggoDome voor een avondje genieten en vrijdag 3 mei gaat mijn moeder gezellig mee. Ik verheug me er nu al op en kan gewoon niet wachten. Op 1 mei ben ik trouwens 16 jaar samen met Raymond. We vieren dit eigenlijk nooit echt uitgebreid, maar ik ben van mening dat we daar nu maar eens verandering in moeten brengen. Even kijken of we een weekje daarna uit eten kunnen met zijn tweeën. Toch bijzonder genoeg om even te vieren, toch? Ook wordt Maddox 2 in deze maand, een mijlpaal!

Juni

In juni heb ik ook wat leuks in de agenda staan; 8 juni ga ik namelijk met mijn vader naar het concert van Tino Martin in het Olympisch Stadion. Tino Martin?! That’s right. Ik doe eigenlijk altijd leuke dingen met mijn moeder, maar echt iets alleen met mijn vader gebeurt bijna nooit. De laatste keer was een dagje naar Londen voor een opdracht, in 2013 toen ik zwanger was van Skyler. Ik dacht na over iets leuks, bedacht me dat mijn vader de muziek van Tino Martin heel erg leuk vind, zag dat ‘ie in het Olympisch Stadion kwam en kocht kaarten. Hij was heel erg blij en ik verheug me op dit vader-dochter moment.

Zomervakantie

In de zomervakantie zijn we van plan om drie of vier weken op vakantie te gaan. Voor het eerst met de caravan! De plannen zijn nog niet helemaal concreet, maar we denken eraan om met mijn ouders mee te gaan. We hebben totaal geen ervaring met een caravan/op deze manier kamperen en mijn ouders wel. Bovendien hebben zij vorig jaar ook een caravan gekocht en vinden zij het al helemaal leuk om met de kleinkinderen op een camping te staan. Kunnen wij er ook weer wat dagen qualitytime van maken, haha. Het fijne vind ik vooral dat we wat langer weggaan en dat we zo de vakantie een beetje breken. Zes weken thuis is namelijk heel erg lang en op vakantie is altijd alles een stuk relaxter. Over de caravan gesproken; misschien dat we tijdens de meivakantie of in een weekend rondom mei nog een paar dagen weggaan. Kunnen we alles een beetje ervaren, kijken of alles compleet is en alvast even proefdraaien.

Festivals

De rest van het jaar ligt nog open. Hoogstwaarschijnlijk pakken Raymond en ik nog een festival mee waar Anouk komt spelen, dat zou ik heel erg fijn vinden. Afgelopen jaar was zo leuk om dit samen met hem te kunnen doen. Ook wil ik nog ergens een weekend weg met zijn tweeën, maar wanneer dat gebeurt zien we wel. Skyler wordt zes jaar in november, Sinterklaas wordt natuurlijk weer groots gevierd en met Kerst zullen er ook weer leuke dingen aankomen. Daar wil ik nog niet aan denken, nu we net de decembermaand voorbij zijn. Bovendien wordt er ergens dit jaar nog een examen NIMA A marketing afgelegd en ik weet ook dat Waylon in januari 2020 naar Hoorn komt voor een show, dus daar ga ik sowieso ook kaarten voor scoren. En voor de rest? We’ll see!

Wat hebben jullie al voor leuks in de agenda staan?

mommyhood 2

Share:

6 Reacties

 1. Suzanne
  9 januari 2019 / 09:10

  Wat een heerlijk vooruitzicht! 🙂
  Ik zou ook echt meer qualitytime in moeten (willen) plannen voor man, kind, ouders en zusje. Ik word toch snel geleefd, merk ik. Maar dit is een mooie wake-up call, ik ga even op de site van Landal neuzen. Dankjewel!

  Liefs Suzanne

 2. 9 januari 2019 / 09:16

  ooh pascal en paps gefeliciteerd!!!!! en je hebt een heerlijke planning klaar staan shir 😀 we plannen ook nog maar even en keer weer een date in 😀

 3. Suda Koers
  9 januari 2019 / 10:16

  Ja zeker! Nachtje weg samen met mijn vriend in een hotel, wrschn ergens in maart of april.
  Qua concerten: vrienden van Amstel live eind jan, Pink, Phil Colins en Marco Borsato allemaal in juni volgens mij
  En eind jan. naar Jochem Myjer en in mei naar Youp van t Hek. Avondje schouwburg is echt een leuk uitje.
  Qua vakanties zijn we nog aan het kijken of we met een andere familie in Toscane een landhuis gaan huren of dat we het vliegtuig pakken naar Thailand of Amerika…. hier moeten we nog een ei over leggen☺️. Daarnaast nog een vriendinnenvakantie van 5 dagen naar de zon in mei! Msschn wordt het Griekenland of Ibiza.
  Al met al veel leuke dingen te doen! En de spontane uitjes niet te vergeten, want die zijn minstens net zo leuk!

 4. Jessica
  9 januari 2019 / 13:06

  Ik heb tot op heden al wat concerten gepland staan in 2019! Echt zin in. Qua vakanties nog niet helemaal duidelijk maar dat komt ook goed. Oh ja, en tussendoor nog een baby krijgen :’)

  • Susan
   9 januari 2019 / 15:22

   Haha oh ja nog even een baby krijgen 😉
   Succes!

 5. Susan
  9 januari 2019 / 15:25

  Voorjaarsvakantie is geboekt, huisje op een vakantiepark in brabant. Dan ook een dagje Efteling.
  Zomervakantie is gisteren geboekt, huisje op vakantiepark in België.
  Verder niet echt plannen nog… We willen misschien in de herfstvakantie naar Disneyland Parijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.