(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Skylers lijstje voor Sinterklaas (6 jaar)

Skylers lijstje voor Sinterklaas (6 jaar)

Skylers verjaardag is net achter de rug en we zijn alweer bezig met het volgende; Sinterklaas! Gelukkig hebben we voor zijn verjaardag voor een groot cadeau gekozen die we met alle visite hebben bekostigd, want zo blijft zijn wensenlijstje in tact en kunnen we de cadeau-inspiratie weer gebruiken voor 5 december. Of voor pakjesmiddag op 30 november, zoals bij ons dit jaar het geval is. Ik heb al eerder gezegd dat we het schappelijk houden met zo’n 50 euro budget per kind, maar ook opa en oma kopen wat cadeaus. Gelukkig heeft Skyler altijd wel wat te wensen en wijst hij regelmatig dingen aan in de winkel die hij wil hebben. Ik heb er even aan gedacht om een nieuw spel voor zijn Switch te kopen, maar dan hebben we weer maar één cadeau en aangezien we net Mario Odyssey hebben gekocht én ik voor Mommyhood Luigi’s Mansion heb gekregen, is hij wel even voorzien. Inmiddels staat het eerste cadeau al in bestelling bij Lollipopland en hebben we een tweede cadeau gezien bij Kruidvat. Vandaag laat ik jullie Skylers hele lijstje zien. Wie weet doen jullie, net als bij Maddox’ lijstje, inspiratie op!

Omdat we Sinterklaas 30 november vieren, vind ik een adventskalender een heel goed en leuk cadeau. Aangezien LEGO altijd in de smaak valt, willen we deze LEGO adventskalender voor Skyler kopen. PrijsL 19,99. Hij is ook te koop bij Kruidvat, voor dezelfde prijs.

Skyler is dol op puzzelen en ook ik vind dat een rustgevende activiteit. Extra leuk om dat samen te doen. Ik ben al tijden verliefd op deze puzzel van Madd Capp en zag hem steeds staan bij Lollipopland. Omdat het de laatste is en dat getwijfel maar eens moet stoppen, heb ik hem achter laten leggen en haal ik hem vandaag even op. Daar is ‘ie trouwens 18 euro, dus als je interesse hebt moet je online maar even goed zoeken naar een schappelijke prijs. Er zijn verschillende dieren verkrijgbaar en ik vind het waanzinnig. De adventskalender en deze puzzel zijn zeker cadeaus voor Sinterklaas. Over een ander cadeau twijfelen we nog, maar hieronder zie je de rest van Skylers lijst!

Koptelefoon van Mario, met aan de andere kant Luigi. Prijs: 30,77. Ik vind hem eigenlijk te duur, maar hij wil graag zelf een eigen koptelefoo. Dan valt deze wel erg in de smaak.

Onder het motto van lekker genderneutraal, vind ik dit kleurboek voor Skyler heel erg leuk. Het boek staat boordevol leuke kleurplaten en ik weet zeker dat dit erg in de smaak gaat vallen. Hij mag van mij ook prima het boek voor meiden, maar dat heeft zijn interesse niet. Ik zit ook nog te kijken naar een kleurboek kleuren op nummers. Er komt sowieso een kleurboek bij, misschien tijdens de pakjesmiddag of anders in de schoen. Hij is dol op kleuren en tekenen de laatste maanden. Dit kleurboek kost 7,95.

Skyler is dol op LEGO maar heeft voornamelijk de bouwpakketten. Ik heb een paar maanden geleden een boek voor hem gekocht met bouwideeën, maar daar kan hij niet zoveel mee omdat hij geen losse blokjes heeft. Een doos LEGO Classic staat dus ook op de lijst. Dit is een klein formaat voor 13,95, maar er zijn ook dozen van 50 euro of meer.

Ik weet niet precies wat Skyler met dit spel heeft, maar iedere keer heeft hij het er weer over, haha. Holle Bolle Big. Ik ben bang dat hij er snel op uitgekeken is omdat het voor 2 tot 6 jaar is ongeveer, maar misschien is dit wel leuk als gezamenlijk cadeau voor beide jongens.

Deze LEGO City set heeft ‘ie uitgeknipt uit het boek dus ik denk dat ‘ie deze wel heel erg leuk vindt, haha. Hij stond zelfs vorig jaar al op zijn lijst, maar toen kreeg hij een andere set. Prijs is 22,98.

LEGO Ninjago blijft ook altijd een hit in huis. Deze set, de gouden draak heeft hij zaterdag voor zijn partijtje gekregen; de jongens die kwamen hebben een gezamenlijk cadeau gedaan en dat vind ik heel erg leuk! Toch even in deze lijst ter inspiratie.

Skyler kan wel een set nieuwe stiften gebruiken en dan met een aparte etui, zodat Maddox ze niet te pakken krijgt. Omdat Skyler heel serieus is met tekenen en kleuren, wil ik een goede en mooie uitgebreide set aanschaffen. Deze staan goed aangeschreven, de Crayola viltstiften. Prijs voor deze hele set is 14,95.

Deze leuke tekenset van Tiger Tribe heeft Skyler bij Lollipopland gezien en daar is ‘ie weg van. Ik ga deze waarschijnlijk voor hem aanschaffen. Kost 15,95.

Sluit ik af met nog een spelletje; Doolhof. Kost bij Bol 29,95 maar ligt al een tijdje bij Kruidvat. Doe er je voordeel mee!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. N
  14 november 2019 / 10:09

  Dat kleurblok is natuurlijk juist het tegenovergestelde van genderneutraal. Jongens zijn “cool” en kleuren auto’s en robots, meisjes zijn “leuk” en kleuren uilen en hartjes. Terwijl kleuren bij uitstek een neutrale bezigheid zou kunnen zijn! Nu wil ik geen discussie starten over of dat wenselijk is, vond je woordkeuze alleen wel opvallend.

  • Shirley
   Auteur
   14 november 2019 / 10:46

   Ik hoopte eigenlijk wel dat mijn sarcasme er doorheen zou komen 😉 Ik weet natuurlijk heel goed dat dit het tegenovergestelde is van genderneutraal. Dit zijn echter wel de interesses van Skyler, dus vandaar dat ‘ie in dit lijstje staat.

   • N
    15 november 2019 / 23:17

    Haha ja later dacht ik ook: ik had niet zo vroeg zo moeten reageren, je blog is altijd het eerste wat ik ‘s ochtends lees dus dan ben ik niet zo scherp

 2. 14 november 2019 / 10:47

  ik vind die koptelefoon helemaal het einde 😀

 3. 14 november 2019 / 18:26

  Holle bolle big gaat hier al mee sinds Pasen en ze zijn er nog steeds niet op uitgekeken (2.5 en 4.5 jaar). Top ding!

 4. Lydia
  15 november 2019 / 00:56

  Doolhof spel hebben we al een paar jaar en wordt nog steeds leuk gevonden (6 en 10 jaar)

 5. Eva
  15 november 2019 / 02:16

  Qua stiften. I love love love de stabilo cappi. Doppen kunnen niet kwijt, stiften kunnen niet wegrollen en drogen nooit uit!