(~215 B)
Shoplog: Sissy-boy, Hema & by-bar

Shoplog: Sissy-boy, Hema & by-bar

Het is al heel lang geleden dat ik een shoplog deelde. Maar vandaag heb ik mijn aankopen van de laatste tijd bij elkaar gepakt en gefotografeerd. Tijd om je te laten zien wat er nieuw hangt in mijn kast! En omdat de jongens als kool groeien en ik voor hen ook alvast een paar items voor de zomer heb gekocht, laat ik die hier ook even zien.

Zodra ik Facebook open, lees ik over de linnen sets van HEMA. Een short met een blouse gaan viral en ik snap wel waarom. Linnen is heerlijk in de zomer! Eigenlijk ging ik daar voor kijken maar toen ik door de rekken struinde, viel mijn oog op deze linnen jurk. Wauw! By-bar heeft ook zo’n jurk in de collectie die ik vorig jaar al in mijn mandje had. Maar die kost 149,95 en deze van de HEMA, hou je vast, 30 euro. Kijk, dat is het betere werk! Zeker even de moeite waard om de winkels te checken, want online kan ik hem al niet meer vinden. Wel een ander leuk exemplaar, trouwens.

Ondanks dat by-bar echt een stuk duurder is dan bijvoorbeeld de HEMA, zwicht ik wel elk jaar voor een mooie jurk. Maar dan moet het wel iets specialer zijn dan wat ik ergens anders kan kopen. Dit model vind ik waanzinnig en de jurken die ik vorig jaar kocht in dit model, draag ik ontzettend veel. Deze blauw print vind ik supermooi en deze jurk kon ik dan ook niet laten hangen. Ik hem hem al gedragen met een spijkergilet. Love it!

Een paar maanden geleden waren Raymond en ik in de Mall of The Netherlands, waar ik deze jurk bij Sissy-boy zag hangen. Maar ik vond hem te duur en liet hem toch hangen na veel getwijfel. Twee weken geleden waren we bij de outlet van Sissy-boy in Halfweg en liep ik zo tegen deze jurk aan. Met een flinke korting en in mijn maat. Nu is-ie wel voor mij! Ik zie dat-ie nog online in de sale te vinden is.

Ook in de outlet van Sissy-boy vond ik dit vestje. Van katoen (!) en fijn voor over jurkjes heen. Online is hij nog in de sale te vinden; in de outlet was-ie goedkoper maar had ik wel de laatste.

Nog een jurk van Sissy-boy maar wel nieuwe collectie. Veel te leuk om te laten hangen. Ik word altijd weer blij als ik die winkel binnenstap.

Met mijn schoonmoeder was ik even naar Hoofddorp en daar liep ik tegen deze set aan van Cotton Club. Totaal uit mijn comfortzone maar eenmaal aan, werd ik direct verliefd op dit pak. Een short met een mooie blouse. Waanzinnige set! En natuurlijk ook goed los te dragen.

Dan de jongens. Ze groeien als kool en Skyler gaat alweer naar maat 146. Ik vind al die shirts met opdrukken niet zo leuk meer voor hem. Bij HEMA shopte ik deze basics. Met 30% korting dus extra leuk.

Voor Maddox zwichtte ik voor deze set. Een superleuke linnen short en een shirtje met print. Ook met 30% korting.

Als laatste kocht ik voor Maddox dit badstoffen pakje. Dit is toch waanzinnig? Prima van elkaar los te dragen, maar ook als set zie ik het helemaal gebeuren, haha.

Delen:
Secured By miniOrange