(~215 B)
Naar Haarlem met de jongens voor LEGO DreamZzz

Naar Haarlem met de jongens voor LEGO DreamZzz

Een paar weken geleden ontving ik een uitnodiging van LEGO, of we aanwezig wilden zijn in Pathé Haarlem, om de nieuwe serie van LEGO te komen bekijken. We mochten nog niks weten, behalve dat het iets met slapen te maken had én dat TikTokkers Quinn en Aaron aanwezig zouden zijn. Toen ik de mail voorlas aan Skyler, wist hij niet hoe blij hij moest zijn. Niet alleen een nieuwe LEGO-lijn zorgt voor enthousiasme; ook Quinn en Aaron moesten ‘in het echt’ bewonderd worden. Gisteren was het zover en sprongen we met zijn drieën in de auto voor een ritje naar Haarlem.

Pathé Haarlem

We parkeerden de auto in een zijstraat in het centrum en liepen naar Pathé toe. Hier werden we al opgewacht door het team, waarna we drie slaapmaskers en een dekentje overhandigd kregen. De jongens werden op de foto gezet, mochten drinken pakken en popcorn uitkiezen. Om 15.00 uur gingen we de zaal in, waar Quinn en Aaron ons stonden op te wachten voor een welkomstpraatje.

De zaal van Pathé was waanzinnig; de stoelen konden versteld worden in een ligstand en de tafeltjes voor je kon je draaien. Een heel andere bioscoopervaring! Quinn en Aaron openden de presentatie en vertelden ons over het thema van deze nieuwe serie: DreamZzz.

LEGO DreamZzz

De LEGO DreamZzz serie volgt de avonturen van de schoolvrienden Mateo, Izzie, Cooper, Logan en Zoey, terwijl ze zich aansluiten bij een geheim agentschap. Bij dit agentschap leren ze de kracht van de verbeelding te gebruiken om naar de Droomwereld te reizen en de tirannieke Nachtmerriekoning leren verslaan! LEGO DreamZzz lanceert met 10 afleveringen op 15 mei op Prime, Youtube en Netflix, en daarnaast komt LEGO met een nieuwe productlijn van sets. Na het praatje mochten we de eerste twee afleveringen bekijken. Deze duren 20 minuten per aflevering en dat is echt prima. De jongens vonden het fantastisch en zaten er helemaal in. Gelukkig voor hen hoeven ze niet zo heel lang te wachten om verder te kijken. Als ik de gesprekken tussen Skyler en Maddox mag geloven, gaan ze maandag gelijk de rest kijken, haha.

Na afloop mochten de jongens nog even op de foto met Quinn en Aaron en daarna kregen we een grote tas overhandigd met twee leuke LEGO Classic dozen. Niet van de lijn DreamZzz, maar daar moeten we in de winkels ook nog even op wachten. De jongens hebben in ieder geval het LEGO-virus weer goed te pakken. Heerlijke middag zo!

Delen:
Secured By miniOrange