(~215 B)
Shoplog: kleding voor de jongens voor het najaar

Shoplog: kleding voor de jongens voor het najaar

Het najaar is aangebroken en het is tijd om de zomerkleding definitief op te ruimen. We leven een beetje naar de herfstvakantie toe, die we op camping Bakkum gaan doorbrengen in hoogstwaarschijnlijk vaak joggingpakken, en daarna voelt het voor mij echt als de start van de winter, haha. Tijd om de kledingkasten van de jongens weer uit te mesten. Skyler had alles allemaal in een ladekast maar dat werd zo opgepropt, dat we sinds deze week een kledingrek voor hem hebben. Ik moet het een en ander nog even uitzoeken maar als dat allemaal af is, zal ik het jullie laten zien. Maddox is de laatste maanden enorm gegroeid en kan wel een maat groter gebruiken. De laatste weken heb ik steeds een beetje geshopt en dat resulteert in deze shoplog. Het is nog niet klaar want vooral Maddox moet echt nog goede broeken hebben, maar het begin is er! Het is van alles wat, van Zeeman tot Vingino. Kijk mee!

Op de beginfoto zie je Maddox’ nieuwe favoriete pak. Dit joggingpak kreeg ik van Indian Blue Jeans. Is ‘ie niet tof?

Ik kon via via wat kleding van Vingino overkopen en aangezien een aantal dingen Skylers maat waren, wilde ik dat heel graag. Deze sweater is wat dunner van stof en zit dus tussen een longsleeve en sweater in. Mega fijn voor Skyler.

Deze jas van Vingino is voor Skyler en staat hem fantastisch! Ik heb veel groen voor hem gekocht, maar dat staat hem gewoon heel mooi.

Deze blouse kocht ik bij Zara voor Skyler. Ideaal voor over shirts, maar ook gewoon dichtgeknoopt heel tof.

Twee nieuwe jeans want ook zijn benen worden opeens veel langer, haha. De grijze heb ik gekregen van Indian Blue Jeans, de rechter is van Vingino.

Een sale-aankoop van Tumble ’n Dry, ook voor Skyler.

Dit broekje is iets paarser in het echt. Hij is van Zara en voor Maddox.

Deze sweater staat zo leuk erop. Echt Maddox’ ding. Ook van Zara.

Ook deze sweater is van Zara. Bij Maddox staat dat speelse altijd tof.

Ook dit bestelde ik voor Maddox, uit de sale van Tumble ’n Dry. Ik zit alleen net te denken: volgens mij heb ik deze aankopen bij Tumble ’n Dry al eens laten zien. Het is alweer een tijd geleden namelijk…

Voor Maddox kocht ik deze jas, bij Zeeman. Zo leuk!

En aangezien hij dol is op zwart en ik op afwisselen, kochten we ook deze bij Zeeman voor Maddox.

Deze jogging-jeans is voor Skyler en afkomstig van Zara.

Ieder kwartaal mag ik schoenen uitzoeken bij Omoda, voor mezelf en voor de jongens. Voor Skyler koos ik deze uit.

En voor Maddox deze! Hij heeft ze al fanatiek gedragen dus dat is een beetje te zien, lol.

Bij de Hema was afgelopen week een leuke aanbieding, dat ieder tweede kledingstuk het item voor de helft was. Ik nam deze mee voor Maddox.

Ook deze is van Hema, voor Maddox.

Voor Skyler nam ik deze mee, ook dus van Hema.

En deze van de Hema, ook voor Skyler.

Als laatste ontving ik nog dit vest van Indian Blue Jeans, voor Skyler. Hij heeft hem nu aan, dus ik kan er geen eigen foto van maken. Ook heerlijk voor het najaar!

Dat was hem! Ik heb zin om lekker met hun kasten aan de slag te gaan en nog wat nieuwe items aan te schaffen waar ze de komende maanden mee vooruit kunnen. Fijn weer, zo’n nieuw seizoen!

 

Delen:
Secured By miniOrange