(~215 B)
Favorieten van de maand september

Favorieten van de maand september

We zitten alweer in oktober. Het is toch niet normaal hoe snel de laatste maanden zijn gegaan? Omdat de maand september voorbij is, ga ik vandaag met jullie mijn favorieten delen. Of beter gezegd: onze favorieten!

Expeditie Robinson

Raymond is niet zo’n televisiekijker en kijkt zelf eigenlijk altijd alleen series op Netflix. Maar toen ik zei dat Expeditie Robinson kwam en hij dat gezellig met me mee moest kijken, stemde hij in. En dat bleek een goede zet want we zijn verslaafd! We vinden dit een heerlijk seizoen en iedere zondag en donderdag zitten we klaar voor een nieuwe aflevering. Het is leuk om weer eens een tv-programma samen te kijken. Onze interesses liggen vaak uit elkaar op dit gebied, haha. Nu alweer zin in de volgende aflevering!

Nieuwe album van Diggy Dex

Ik moet zeggen dat ik de laatste maanden eigenlijk helemaal niet zoveel meer naar Anouk luister. Ik weet niet precies waar dat aan ligt, maar het heeft er zeker mee te maken dat ik opeens allemaal andere muziek ontdek. Zo ben ik dol op het album van Snelle en luisterde ik de afgelopen weken ontzettend veel naar de cd van Diggy Dex. De nieuwe plaat is waanzinnig! Ik ben verliefd op het nummer Jonathan van Diggy Dex en Wulf maar vind Dragen, Ballade van de Noordoosterwind, Lampedusa en Luister Pa ook fantastisch. Nou ja, eigenlijk luister ook het hele album met veel plezier. Ik vond zijn oudere nummers al goed en waardeerde hem enorm bij Beste Zangers, maar deze plaat Carrousel is wel echt een parel. Ja, groot favoriet!

Het boek van Youtubers Rutger en Thomas

Skyler is niet zo’n lezer, dus het is altijd zoeken naar de juiste boeken. Toen Rutger en Thomas een boek aangekondigde, bestelde ik hem direct voor Skyler. Hij is namelijk helemaal into de Youtubers en van deze twee mensen kijkt hij vaak de video’s. Het boek over Paco, hun hond, valt enorm in de smaak. Skyler is dol op honden, vindt Rutger en Thomas leuk en op deze manier krijg ik hem zover om af en toe even een half uur te lezen. Het leesniveau ligt ietsje hoger in dit boek dan waar Skyler nu zit, maar dat vindt hij zelf ook wel prettig en uitdagend. Af en toe komt hij me vragen naar een woord, maar voor de rest leest hij het prima zelf. Ik zou zeggen dat dit een leuk boek is om zelf te lezen voor kinderen tussen de 8 en 10. Natuurlijk is het ook een prima boek om voor te lezen. Perfect als jij ook Rutger en Thomas-fan in huis hebt! Het boek verkoopt wel als een malle dus de levertijd online is wat lang, maar wie weet vind je hem nog ergens in de winkel.

Je vindt het boek hier.

Eiwitreep van Barebells

Ik mis vaak wat goede tussendoortjes in mijn voedingspatroon. En dat is voor mij heel belangrijk, omdat ik al snel graai naar gemak en ongezond. Ik heb een keer eiwitrepen besteld maar dat was net karton en vond ik werkelijk niet te eten. Ik vroeg Debbie naar goede eiwitrepen en ze gaf me Barebells als tip. Toen ik laatst bij AH even boodschappen aan het doen was, zag ik ze in het schap liggen. Ik nam er een mee om te proberen en was direct verkocht. Dit is lekker en smeuïg! Ik nam de Cookies & Cream en ik vind het een heel smakelijk tussendoortje. Goed qua calorieën, maar nog beter: prima qua koolhydraten en eiwitten. Iets waar ik goed naar aan het kijken ben de laatste tijd. Ik bestelde bij Body en Fit shop nog een paar extra, en probeerde de nieuwe Crunchy Fudge. Deze is ook prima te eten, maar echt niet zo favoriet als de Cookies & Cream. Mocht je dus op zoek zijn naar een fijne eiwitreep die goed voelt, goed is qua verhoudingen en nog te eten is ook, kijk dan zeker naar deze. Ik verwerk hem nu bijna dagelijks in mijn voedingspatroon!

AirPods Pro van Apple

Eindelijk, eindelijk, eindelijk heb ik ze: de AirPods Pro van Apple. Ik heb eerder van Fresh ’n Rebel oortjes gekregen van Raymond, maar die werkten helemaal niet zo optimaal. Daarna gebruikte ik de JBL’s van Raymond, maar die zitten helemaal ín je oor. Dat vond ik toch ook niet zo prettig, ook al was het geluid wel heel erg goed. Nu, na lang twijfelen, heb ik dan eindelijk de Apple variant en ik ben er helemaal mee in mijn nopjes. De doppen zitten goed in mijn oren, ze verbinden snel, het geluid is fantastisch en het werkt gewoon naar behoren. Ze zitten goed met sporten, ik draag ze tijdens het wandelen en af en toe gewoon in huis. Blij dat ik ze eindelijk heb!

Delen:
Secured By miniOrange