Plogweek zaterdag: qualitytime

Plogweek zaterdag: qualitytime

Goedemorgen! Ik ben echt ontzettend moe vandaag. De hele week alleen met de kinderen omdat Raymond constant laat was en de mega slechte nachten die Maddox deze week heeft (BMR-inenting? Nieuwe voeding? Het is een stuk erger dan normaal), het is me niet in de koude kleren gaan zitten. Gelukkig hebben we wel een heel leuke zaterdag gehad, ondanks dat de ochtend anders liep dan gepland. Al met al een echte weekenddag! Kijk mee.

IMG_3361

Goedemorgen! Ik ben al vanaf 06:45 uur beneden met Maddox. Niet zo lekker als je er ’s nachts vaak uit moest.

IMG_3363

Skyler komt om 08:00 uur uit zijn bed. Die slaapt de laatste maanden eigenlijk altijd klokje rond dus dat gaat heel erg goed.

IMG_3364

Eten en rust in de tent. Ze zijn allebei hyperactief aan de dag begonnen. Mama iets minder, haha.

IMG_3365

Yoghurt, beetje jam en de andere helft van de banaan die Maddox niet meer hoefde.

IMG_3366

Om 09:30 uur zit ik met Skyler in de auto. Raymond blijft bij Maddox want die moet toch zo slapen.

IMG_3368

Skyler en ik hebben een date in Hoofddorp. We beginnen bij Barista, ik met koffie en Skyler met thee. De keren dat Skyler thee wil zijn op één hand te tellen (alleen als hij logeert bij oma..) maar ik bestel het toch. Resultaat: koffie op, thee blijft staan. Zonde van mijn geld. Volgende keer gewoon appelsap, lol.

IMG_3375

Hiervoor zijn we in Hoofddorp en dat is ook al zo’n succes. Skyler zegt de hele tijd dat hij zelf op de foto wil en eenmaal daar moet ik hem optillen. Ook geen probleem, als hij een beetje gezellig zou kijken. Hij kijkt nu alsof hij het podium is opgetrokken, haha. Daarna wil hij dus een tweede keer, alleen. Weer lang in de rij. Op het moment dat hij aan de beurt is protesteert hij en wil hij weg. Tot zover ons succesvolle uitje. Moet ook eens verteld worden. Het is niet altijd even gezellig en ook dit soort buien horen erbij.

IMG_3385

Thuis gaat Skyler spelen en hang ik wat op de bank. Ben echt een beetje chagrijnig van de ochtend. Vroeg op, niks loopt zoals gepland. Beetje jammer.

IMG_3386

Als Maddox wakker wordt gaan we naar Buikslotermeerplein, even een rondje door het winkelcentrum. We kopen twee shirts en een zonnebril bij WE voor Skyler.

IMG_3387

En een ijsje en broodjes bij Hema.

IMG_3391

O ja, en verse, knapperige en goed warme vispatat op de markt. Mjam! Skyler draagt trouwens een shirt van H&M en broekje van Next Direct. Maddox draagt een broekje van H&M en shirt van Tumble ’n Dry.

IMG_3392

Maddox in bed, Raymond bezig met zijn aquarium en Skyler spelen. Ik ga een boek lezen maar zit na drie bladzijdes al te knikkebollen. Telefoon scrollen, dus maar.

IMG_3393

Ik begin vast aan het eten. Op zaterdag eten we altijd makkelijk, vaak brood, maar in de vorige plogs kun je zien dat het avondeten niet veel soeps was de afgelopen week. Ik maak vanavond Surinaamse bami en het fijne hiervan is, dat de kinderen het allebei lekker vinden en dat ik er veel groenten en kip (prei, spitskool, selderij, ui, kip) doorheen kan mengen.

IMG_3397

Zal het passen?

IMG_3398

Lekker buiten eten!

IMG_3402

Gelukkig zitten we buiten…

IMG_3403

Nog een paar happen extra naar binnen omdat Skyler hem voert.

IMG_3405

Opruimen en nog even in de tuin spelen.

IMG_3406

Ik zoek de speelgoedkist van Maddox uit. Veel dingetjes naar boven in de andere speelgoedkist en hier beneden allemaal weer andere dingen. Goed voor de afwisseling.

Beide kinderen liggen er om 19:45 uur in. Ik zit nu, 20:30 uur op de bank om deze plog in elkaar te zetten. Raymond en ik gaan zo een aflevering Safe kijken en dan ga ik echt lekker naar bed. Hopen op een goede nacht!

Thanks voor het lezen X

Share:

1 Reactie

  1. 8 juli 2018 / 10:57

    wat gezellig zo met skyler op stap !! en wat zal jij dalijk blij zijn als ze allebei gewoon klokje rond slapen :D, het breekt je idd een keer op!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.