Plog: extra dagje voor mezelf

Plog: extra dagje voor mezelf

Op Maddox’ kinderdagverblijf kan ik gemiste dagen een maand vóór en een maand ná de gemiste dag inleveren. Omdat we eerdaags op vakantie gaan, heb ik alvast de twee dagen die hij mist ingepland. Eén dag doe ik na onze vakantie als Skyler weer naar school gaat en de andere dag heb ik voor deze donderdag ingezet. Gisteren, dus! Omdat ik er zelf een leuk dagje van maakte, besloot ik weer eens een plog bij te houden. Kijk mee naar wat ik gisteren zoal deed toen Maddox op het kinderdagverblijf zat en Skyler een keertje extra overbleef tussen de middag.

IMG_3735

Goedemorgen! We zijn om 06:10 uur rise en shine. Nou ja… Maddox dan. Ik moet erg wennen aan de tijd.

IMG_3736

Ik maak vast alles voor Skyler klaar. Hij heeft speelgoeddag en de brandweerauto van Brandweerman Sam moet mee.

IMG_3737

Mijn ontbijtje. Merk dat ik zelf niet zo vroeg kan eten en liever rond 09:00 uur ontbijt, maar daar heb ik vandaag geen tijd voor. Ik werk dus deze Optimel yoghurt weg.

IMG_3740

Outfit! Jumpsuit van Vila, schoenen van Superga en tas van Chloé. Je vindt hier een duidelijke foto op mijn Instagram.

IMG_3742

Maddox is geheel in H&M en Skyler draagt een shirt van WE en short van Name It. Zaterdag zien jullie de items in een shoplog.

IMG_3745

Op het schoolplein. We zijn wel erg vroeg maar wil nooit zo lang wachten thuis, haha. Blij dat Skyler vanaf volgend jaar een kwartiertje eerder start. Nu is het 08:45 uur en dat kwartier kan hij beter ’s middags thuis hebben. ’s Ochtends zitten we toch maar te wachten.

IMG_3746

Ook Maddox breng ik weg voor een extra dag kinderdagverblijf. Ik rij daarna door naar Woerden.

IMG_3747

Want daar woont goede vriendin Jessica! Haar schuur is helemaal omgetoverd tot prachtig kantoor. Zo mooi.

IMG_3748

En in een kantoor moet gewerkt worden. We gaan allebei aan de slag.

IMG_3749

Het is lunchtijd en aangezien Jessica in het centrum woont, lopen we zo naar het plein om iets lekkers te eten.

IMG_3750

We gaan voor dit. Mjam.

IMG_3751

En voor koffie. Maar mijn camera vindt mijn tas mooier om op scherp te stellen. Snap ik wel. Daarna lopen we langs wat winkels en koop ik twee mooie items voor Maddox met 60% korting. Ook dat vind je in de stoplog zaterdag. Teaser hoor!

IMG_3757

We zijn al jaren goede vrienden maar hebben nog geen een leuke foto van ons samen. Nou ja, alleen eentje tijdens Jessica’s babyshower met onze buiken tegen elkaar, maar geen leuke selfie of iets dergelijks. Die gaan we even maken. De goed gelukte vind je hier maar stiekem is dit natuurlijk de beste.

IMG_3760

Oké, oké. Voorlopig hebben we weer genoeg. Voor nu.

IMG_3762

Ik race snel naar huis om om 15:30 uur Skyler op te halen. Ik haasten: GAAT ‘IE BIJ IEMAND SPELEN! Ik krijg alle zooi in mijn handen gedrukt en ga zonder kind naar huis. Jammer, had ik wel wat langer bij Jessica kunnen blijven!

IMG_3763

Thuis nog maar even aan het werk.

IMG_3764

En ik kijk ondertussen de vlog van Vera. Kan hem helaas niet afkijken want er moeten kinderen opgehaald worden.

IMG_3766

Oh, en eten voorbereiden! We eten groene curry en hoe meer ik nu kan doen, hoe meer dat scheelt als Maddox straks moe thuis is.

IMG_3767

Daar is Skyler. Tijd om naar Maddox te gaan. Skyler wil niet mee en wil zijn schoenen niet aan. Prima, dan ga je op blote voeten. Geen zin in strijd, haha.

IMG_3768

Hallo moppie! Ik vind het zo fantastisch om hem hierop te zien en om even van een afstandje te kijken hoe hij lief aan het spelen is. Helaas ziet hij al vrij snel dat we er zijn, lol.

IMG_3769

Heel even samen.

IMG_3771

Op naar huis!

IMG_3772

Ik maak de curry en geef vast de kinderen te eten. Ik werk later de curry naar binnen en vergeet spontaan dat ik aan het ploggen ben. Sorry! Raymond komt ondertussen ook thuis van zijn werk.

IMG_3781

Maddox heeft kort geslapen ’s middags en is echt moe van dit extra dagje. Om 18:30 uur gaan we naar boven. Lekker wassen, schone luier, flesje.

IMG_3782

Skyler mag nog spelen beneden. We merken dat 19:00 uur erg vroeg voor hem is om te slapen als we pas om 18:00 uur thuis zijn met Maddox. Skyler heeft behoefte aan even spelen en een filmpje kijken dus het wordt steeds vaker 19:30 uur dat ‘ie naar boven gaat. Voor nu wel even prima.

IMG_3783

Natuurlijk wordt er ook tijd gerekt als het eenmaal tijd is om naar bed te gaan.

IMG_3784

Raymond regelt het wassen en tanden poetsen; ik lees een boekje voor!

IMG_3785

Ik trek de stofzuiger er even doorheen. Moest hoognodig gebeuren.

IMG_3786

Dit omschrijft de avond. We kijken wat televisie, ik scroll op mijn telefoon, zet deze plog in elkaar en ben wat met mijn planner bezig. Even geen zin om te lezen en dit is ook altijd prettig.

Dat was hem! Tot een volgende keer X

Share:

4 Reacties

 1. 20 juli 2018 / 09:26

  leuke plog weer meis en die groene ccurry ga ik onthouden want heb dat nog nooit gemaakt 😀 en ik doe dat al een hele poos alles voorbereiden zodat ik niet alles op een holletje hoef te doen en dus alleen maar alles op te zetten of op te warmen 😉
  fijn weekend lieverd

 2. Melissa
  21 juli 2018 / 09:14

  Weet je toevallig waar Jessica het vloerkleed heeft gekocht? Ik vind ‘m echt geweldig!

  • Shirley
   Auteur
   21 juli 2018 / 09:23

   Heb het even gevraagd; Kwantum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.