Onze plannen voor augustus en september

Onze plannen voor augustus en september

Nog twee weken en dan heeft Skyler zomervakantie. Een eerste lange tijd waarin Skyler iedere dag thuis is en niet nog twee dagen naar het kinderdagverblijf hoeft. Voor Maddox loopt het wel gewoon allemaal door. Die zal op maandag en dinsdag naar CompaNanny gaan. Ik heb het er al eerder over gehad waarom wij dit zo laten nadat ik de vraag kreeg waarom Maddox naar school moest terwijl ik thuis ben met Skyler. Maddox vindt het ontzettend leuk, we hebben zo een heerlijk ritme te pakken en ik vind de tijd met Skyler ook erg prettig. Zo hebben we de kans om bijvoorbeeld naar de bioscoop te gaan of om gewoon heel fijn samen thuis te zijn. Heeft Skyler ook lekker de ruimte om rustig te spelen zonder dat zijn kleine broertje alles stuk maakt en afpakt. Want ja, in die fase zijn we nu beland, haha. Plus we betalen natuurlijk gewoon. Dat stopt niet opeens als ik Maddox thuis laat. Anyway: Skyler is zes weken thuis en we hebben niet gekozen voor een vakantie BSO. We zien wel hoe het gaat, maar we hebben genoeg leuke plannen. Ik vertel jullie er vandaag alles over en heb het ook direct over september. Dan staan er namelijk ook nog wat leuke dingen in de agenda.

Eind juli

Onze regio heeft als laatste vakantie en dat betekent dat Skylers laatste dag vrijdag 20 juli is. Skyler gaat dat weekend logeren bij opa en oma en komt dan ongeveer woensdag terug. Op de dagen dat Maddox op school zit heb ik dus de gelegenheid om lekker aan de slag te gaan en tijd voor mezelf te hebben. Vind ik erg prettig! De week die daarop volgt zijn we lekker thuis en dan gaan Skyler en ik nog naar de bioscoop. Sowieso draait Paw Patrol dus dat wordt een succes. Als we net zulk mooi weer hebben als nu wordt er voor de rest lekker buiten gespeeld, gaan we misschien nog naar de kinderboerderij en zijn we gewoon thuis. De laatste weken school en het logeerpartijtje bij opa en oma zullen genoeg energie gevraagd hebben. Dan is het wel zo fijn om thuis met zijn eigen speelgoed te spelen, filmpjes te kijken en gewoon thuis te zijn.

Augustus

In augustus staat onze vakantie gepland! We zouden eerst niet weggaan omdat we in mei ook al twee weken in Turkije zijn geweest maar we kregen een uitnodiging die we niet konden afslaan. Van 11 tot en met 18 augustus gaan we, op uitnodiging van Canvas, een weekje naar Frankrijk. We verblijven op een fantastische camping in de Bretagne en daar gaan jullie later alles over lezen. Ik vind het ontzettend fijn dat we nog even een weekje weg kunnen met zijn vieren en dat ook Raymonds werk dat toelaat. De qualitytime is heerlijk, maar ook vind ik het een fijn idee dat we niet de gehele zes weken thuis zijn. Dat is voor Skyler niet leuk maar ikzelf vind dat ook wat veel. Zo gaan we een beetje midden in de vakantie weg, heeft Skyler daarvoor de tijd om tot rust te komen en als we terug zijn is er nog genoeg tijd om lekker thuis te zijn.

01

Omdat we de rit graag willen splitsen, hebben we bij Parijs een hotel geboekt waar we donderdag 9 augustus aankomen. Zo rijden we twee keer 5 a 6 uurtjes en dat is veel fijner dan in één keer heel lang in de auto zitten. Vinden wij! Donderdag gaan we dan lekker ergens eten, vrijdag hebben we een gehele dag in Parijs zelf (ik ben er nog nooit geweest dus ik ben héél enthousiast over dit plan, hopelijk de kinderen ook haha) en zaterdagochtend rijden we door naar de camping voor een week die lekker in het teken van de kinderen staat. Op zaterdag de 18e rijden we weer richting huis, met ook ergens een nacht verblijf. Als het hotel bij Parijs ons bevalt dan gaan we daar naar terug, en anders boeken we iets anders. We houden deze optie open en bepalen later. Het gaat eigenlijk om slechts een nachtje omdat we zondag wel weer thuis willen zijn.

Eind augustus/september

We hebben onwijs veel zin in deze trip naar Frankrijk en ik kijk er echt naar uit. Maar er staan nog wat leuke dingen in de agenda die ik ook met jullie wil delen en die deze zomermaanden compleet maken. 25 augustus gaan Raymond en ik samen naar Festival Zand. Daar zijn we twee jaar geleden al eens geweest en dat was heerlijk. Anouk komt optreden en daar kijk ik natuurlijk naar uit, maar ook gewoon het samenzijn met Raymond en de andere artiesten zullen deze dag ontzettend leuk maken. Hopelijk is het weer net zo prachtig als de laatste keer dat we zijn geweest.

De week daarna, vrijdag 31 augustus, treedt Anouk op in Deventer. Raymond gaat gezellig mee en we blijven een nachtje slapen in een prachtig hotel daar in de stad. Zaterdag 1 september hebben we dan nog een dag in Deventer en ’s middags/’s avonds halen we de kinderen weer op, die dan zullen logeren bij opa en oma. De eerste keer voor Maddox trouwens, heel spannend!

De week daarna, vrijdag. 7 september, is het alweer feest. Het beach-concert van Anouk in Scheveningen. Ik heb hem vorig jaar moeten missen; met pijn in mijn hart moest ik toen mijn kaarten verkopen omdat het weer heel slecht was en ik met een longontsteking zat. Die combinatie is niet top en eigenlijk heel erg gevaarlijk. Ik heb echt tot 18:00 uur zitten twijfelen maar werd bijna gedwongen door Raymond en mijn moeder om thuis te blijven, haha. Dit jaar ga ik dus in de herkansing en kan nu al niet wachten. Ik heb nog geen gezelschap gevonden maar dat komt tegen die tijd wel goed. Ook al ga ik alleen, dan heb ik evengoed een fantastische avond, lol.

Ga ik nog even verder met Anouk: zaterdag 15 september zijn Raymond en ik (Raymond krijgt het zwaar met me, haha) naar Vliegende Vrienden! Ik heb altijd al naar Vrienden van Amstel Live geweest en ik vind het dan ook heel erg tof dat ik kaarten heb voor dit evenement. Vliegende Vrienden is een concept van de Vrienden van Amstel en ja, ook Anouk komt optreden. Maar de overige artiesten vind ik ook echt fantastisch en aangezien ik met Raymond ben én het concept erg leuk vind, zullen we ons heel goed vermaken die dag.

Zoals je kunt lezen staan er een hoop fantastische dingen gepland. Een heerlijke vakantie met de kinderen, maar ook heel veel Anouk en qualitytime met Raymond. Dat is lang geleden, dat Raymond en ik met zijn tweetjes iets deden. Nu dus extra veel! Opa en oma krijgen het druk, haha. Wat mij betreft de perfecte combinatie zo. Laat maar komen, ik kan nu al niet wachten!

* De week op de camping wordt ons aangeboden door Canvas, de rest is zelf betaald.

ANOUK-GKO

Share:

6 Reacties

 1. Eefje
  11 juli 2018 / 10:15

  Heerlijke vooruitzichten! Belangrijk om dingen te hebben om naar uit te kijken. En niet meer dan logisch toch dat Maddox gewoon naar het KDV gaat. Het is duur genoeg en tijd voor jezelf is veel waard.

 2. 11 juli 2018 / 10:34

  klinkt allemaal lekker relaxt 😀 jullie gaan het vast naar jullie zin hebben!!

 3. Jessica
  11 juli 2018 / 11:22

  Geniet er ten volle van !

 4. Sabien
  11 juli 2018 / 12:10

  Leuke dingen op de planning. Lekker van genieten, zowel met jullie als gezin en de date’s met z’n tweeën.

 5. Janneke
  11 juli 2018 / 16:10

  Klinkt goed allemaal! En ook hier gaat de jongste gewoon nog naar het kdv in de vakantie hoor, snap je helemaal. Voor haar fijn om niet meer dan twee weken te missen en een beetje in het ritme te blijven en voor de oudste en mij fijn om weer eens ouderwets af en toe een dagje met z’n tweetjes te hebben. 🙂

 6. Jacky
  12 juli 2018 / 08:34

  Zo fijn allemaal leuke dingen in het vooruitzicht!
  Ik heb ook van het najaar wat concerten staan, maar die kaarten kocht ik voordat ik wist dat ik dan redelijk ver zwanger ben 😉 ben benieuwd of ik die inderdaad allemaal bij kan wonen haha. We gaan het meemaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.