(~215 B)
Onze vakanties van de laatste jaren met onze kinderen

Onze vakanties van de laatste jaren met onze kinderen

Zojuist heb ik de caravan gevuld voor onze kampeervakantie. Over een paar dagen gaan we weg en ik heb er onwijs veel zin in. Niks fijners dan gesetteld en wel op je plekje staan en kinderen die de animatie en speeltuinen al weten te vinden. De eerste dagen voel ik me wat onrustig maar zodra we allemaal onze draai hebben gevonden, kan ik heerlijk afschalen en echt even genieten van het niks doen.

Terwijl ik mijn blog door scroll om te zien of ik niks vergeten ben (handig zo’n archief), kwam ik langs al mijn vakantiedagboeken. Wat een leuke tripjes hebben we allemaal gemaakt! Van een kampeervakantie in de herfst tot een zomervakantie naar Frankrijk en van een vliegvakantie met opa en oma naar Turkije tot een weekje Ibiza met zijn vieren. Tijd om eens heerlijk terug te blikken. Wie weet doe je nog inspiratie op!

2017

Center Parcs met zijn vieren

April 2017 beviel ik van Maddox, dus echte vakantieplannen daarvoor en daarna hadden we niet. Totdat we in de zomer toch nog wel heel graag met zijn viertjes weg wilden en een uitnodiging kregen. We kozen voor Erperheide, een vakantiepark van Center Parcs. Wat een heerlijk weekje was dit!

2018

Vakantie naar Turkije

Een vliegvakantie naar Turkije met mijn ouders in mei 2018! Mijn moeder en ik hebben het er vaak over, hoe leuk deze vakantie was. Heerlijk genieten met zijn allen, leuke dingen gedaan, een fijne sfeer en heerlijk weer!

Camping in Frankrijk

In augustus vertrokken we voor een weekje naar Frankrijk, om daar in een stacaravan te verblijven. Op uitnodiging verbleven we een week in een stacaravan op een camping in de Bretagne en omdat we iets langer weg wilden, boekten we hiervoor nog zelf twee nachtjes nabij Parijs zodat we eindelijk eens die Eiffeltoren in het echt konden bewonderen. Dat was zo leuk! Vlak na deze vakantie kocht Raymond onze eerste, eigen caravan.


2019

Paar weekenden Hoogwoud

Omdat we onze eerste, eigen caravan eerst wilden proberen, stonden we een paar weekenden op een boerencamping in Hoogwoud. Er was vrij weinig, maar uiteindelijk hebben we daar nog heerlijke dagen gehad!

Kampeervakantie naar Duitsland

In de zomervakantie vertrokken we voor drie weken naar Duitsland, samen met mijn ouders. De camping was uiteindelijk niet zo heel veel, maar we hebben ons prima vermaakt zo met zijn allen!

2020

Kamperen bij Stien ’n Boer

We zouden naar Frankrijk gaan maar vanwege Corona bleven we toch in Nederland. Een paar weken voor de zomervakantie boekten we camping Stien ’n Boer, waar we met Anke en haar gezin naartoe gingen. Die vakantie was superleuk! De camping was mooi, het was heel gezellig en we deden leuke dingen. Het weer was wisselvallig, maar dat was eigenlijk helemaal prima.

Kamperen in de herfst

We kochten een nieuwe caravan en die wilden we natuurlijk nog even proberen. In de herfstvakantie gingen we naar camping Bakkum, een camping die al een tijd op mijn lijstje stond. Dit was ook weer zo leuk! Een heel andere ervaring weer, maar ik vond het helemaal prima.

2021

Weer naar camping Bakkum

Bakkum beviel ons zo goed, dat we besloten om in de meivakantie terug te keren. Dit was extra leuk want het was de week waarin mijn boek uit kwam en Maddox was jarig. Ik hoef jullie niet meer te vertellen dat ik Bakkum een fijne plek vind.

Nu wel naar Frankrijk

De vakantie van 2020 naar Frankrijk konden we gelukkig schuiven naar 2021. Op naar het zuiden! Een gekke vakantie, aangezien ik er behoorlijk ziek naartoe ging en zeker een week een longontsteking had daar. De camping was waanzinnig, maar in de omgeving was weer helemaal niks. Het weer was wisselvallig en ook Raymond werd nog ziek. Achteraf gezien prima weken, maar we hebben ze wel eens beter gekend.

Toch weer naar Bakkum…

Raymond moest in de herfstvakantie werken en ik wilde heel graag met die jongens op pad. Ik koos ervoor om iets te huren op camping Bakkum en dat was een heel leuk weekje uiteindelijk. Overdag was ik alleen met de jongens en ’s avonds kwam Raymond naar ons toe. Ik heb me uitstekend vermaakt!

2022

De caravan heeft lang in de stalling gestaan, omdat we ervoor kozen om in de meivakantie met het vliegtuig op vakantie te gaan! Ik wilde dolgraag eens naar Ibiza en met zijn vieren vlogen we naar het Spaanse eiland. We hebben een week lang allemaal leuke dingen gedaan en gezien. Was het onze leukste vakantie? Nee, dat niet. Het was een behoorlijke onderneming met de jongens. Maar achteraf bekeken was het eigenlijk wel heel fijn… Zoals wel vaker, als je even uit de situatie bent gestapt, haha.

Paar weekenden De Achterste Hoef

Op uitnodiging verbleven we twee weekenden op camping De Achterste Hoef. Omdat de camping zo goed beviel, boekten we ook nog een weekend extra. Heerlijk, om er even uit te zijn! Prachtige camping en leuke omgeving. We hebben proefgedraaid voor onze zomervakantie!

Ik ben benieuwd welke vakanties hier nog allemaal bij gaan komen. In ieder geval verblijven we nu twee weken op camping De Molenhof en daarna nog een week op Bakkum (daar is ‘ie weer). In het najaar lijkt het me leuk om ook nog met de jongens weg te gaan, ook al heeft Raymond geen vakantiedagen meer. Misschien ga ik nog lekker met de jongens naar Bakkum, maar misschien wordt het ook wel iets anders. We gaan het zien!

 

Delen:
Secured By miniOrange