(~215 B)
Nieuwe items voor de jongens: Name It & Sissy-Boy

Nieuwe items voor de jongens: Name It & Sissy-Boy

Toen wij een paar maanden geleden een paar dagen weg waren naar Lattrop en in Enschede de winkel van Name It bezochten, slaagde ik heel erg goed voor de jongens. Ik nam me voor om daar weer naartoe te gaan als we in Haaksbergen op vakantie waren. Ze hebben tijdens de saleperiode heel goede aanbiedingen en vaak ook stapelkorting. Name It is al niet zo heel duur en dus heb je voor een klein bedrag al snel heel toffe items. Tijdens onze zomervakantie slaagde ik vooral voor Skyler. Ik kocht een paar leuke items uit de sale en Skyler heeft het al veel gedragen. Eenmaal thuis shopte ik nog wat leuke dingen in de sale bij Sissy-Boy omdat ze daar ook stapelkortingen hadden (3 halen 2 betalen op de sale) en hier en daar scoorde ik ook nog wat bij Zeeman en de winkel Teddy’s in Aalsmeer. Een mooie buit voor Skyler en Maddox die ik jullie graag wil laten zien!

Bij Sissy-Boy was er een fijne sale gaande én was de actie 3 halen 2 betalen ook geldig op deze sale-items. Dat liet ik me geen twee keer vertellen. Ik vind de sweaters daar altijd heel mooi en wist deze voor Skyler te scoren. De stof is mega zacht en ik weet zeker dat hij hier dol op gaat zijn.

Ook deze ging mee naar huis voor Skyler!

Voor Maddox koos ik voor dit shirtje met lange mouwen, een beetje tussen een shirt en sweater in. Het stofje is badstof en dat is voor Maddox ideaal. Hij krijgt het al snel warm in truien en dan krijgt hij ook jeuk. Dit is perfect. En de streepjes maken het natuurlijk helemaal af.

De foto is enorm overbelicht maar de hoodie staat er gelukkig nog goed op. Ik shopte deze bij Name It in Enschede voor Skyler.

Vooral omdat ik deze achterkant zo tof vond!

Ook dit shirt koos ik voor Skyler uit. Fijn en smal model, staat hem heel tof.

Als laatste item, want ook hier mocht ik weer stapelen en was het met drie items nog goedkoper, koos ik voor dit shirt voor Skyler. Voor onze gamefreak natuurlijk een schot in de roos.

Dit shirt komt uit de nieuwe collectie van Name It en ik wist zeker dat Maddox deze heel leuk zou vinden. Nam ik dus mee als extraatje!

Ga ik nu verder met wat losse aankopen. Deze sweater koos Skyler uit bij Primark.

Afgelopen weekend waren we weer bij Sissy-Boy en zag ik nieuwe items in het sale-rek hangen én was de actie 3 halen 2 betalen nog steeds geldig. Ik werd verliefd op deze jasjes! Ik ben niet zo heel erg van het twinnen maar deze jasjes stonden beide jongens gewoon heel erg mooi. Ik heb ze expres twee maten groter genomen omdat ik ze oversized nog toffer vond. Met 60% korting én dus nog het derde item gratis.

Het derde item kon ik niet helemaal vinden maar Raymond vond dit direct heel tof voor Skyler. Deze hebben we dus meegenomen. Nu betaalden we maar 50 euro voor drie items terwijl het jasje van Skyler oorspronkelijk al 70 euro was.

Tijdens onze vakantie werd Maddox door Seb zo onder de modder gegooid, dat Anke zich helemaal schuldig voelde, haha. Ze heeft heel lief deze sweater voor Maddox gekocht, komt bij Ter Stal vandaan. Leuke collectie was dit!

Hier in Aalsmeer zit Teddy’s, een leuke kinderkledingzaak met toffe merken. Ze hebben nu een final sale en daar heb ik gebruik van gemaakt. Allereerst kocht ik dit shirt van Levi’s voor Skyler.

En deze broek van Jack & Jones voor Skyler!

Dit basic shirt van Vingino voor Maddox ging mee.

En dit shirtje van Tumble ’n Dry, ook voor Maddox.

In de nieuwe collectie zag ik dit shirt voor Maddox hangen en dit moest ik gewoon voor hem meenemen, mijn groente-liefhebber! Van Name It! De gehele buit kostte me 60 euro en dat vind ik heel netjes voor een jeans en shirt voor Skyler en drie shirts voor Maddox. Zijn toch allemaal mooie merken!

Ik liep nog even Zeeman binnen en scoorde dit shirt voor Skyler voor 4 euro.

En deze voor Maddox ging mee naar huis!

Dat was hem weer! De jongens groeien als kool. Skylers broeken worden te kort en ook Maddox schiet de lengte in. Hij heeft heel lang in maat 86 gezeten, maar schoot daarna even naar 92 en nu echt naar 98. Er moeten zeker nog wat broeken bij dus daar zullen we eerdaags voor moeten kijken. Voor nu is dit in ieder geval in the pocket.

Delen:
Secured By miniOrange