(~215 B)
Dit ZigZag voertuigen zoekboek van 2 meter (!) is een hit!

Dit ZigZag voertuigen zoekboek van 2 meter (!) is een hit!

Maddox is dol op zoekboeken. Ik leen er regelmatig een bij de bieb en zijn zoekboek van Bumba komt iedere avond uit de la om te bekijken voor het slapengaan. Zo vaak, dat hij inmiddels zonder zoeken de afbeeldingen weet aan te wijzen. Mama kan het boek echt niet meer zien dus ik was heel erg blij dat dit zoekboek op de deurmat viel. En wat een verrassing; dit boek kun je helemaal uitklappen tot een grote plaat van maar liefst twee meter breed!

Het boek is gemaakt van heel stevig karton en kun je zo uitklappen op de grond, dat het boordevol toffe en mooie afbeeldingen staat. Van eenwieler tot limousine, van ambulance tot vuilniswagen en van een olifant tot een giraf. Je vindt meer dan 100 voertuigen en alles vertelt weer een eigen verhaal. Er is ontzettend veel te zien en je kunt er ook nog je eigen verhalen bij bedenken. De plaatjes zijn grappig en ontzettend mooi. Je kunt hem ook prima voor het slapengaan bekijken; als je het boek in elkaar gevouwen laat kun je de platen deel voor deel omslaan.

Aan de achterkant van de grote plaat vind je weetjes, maar ook verhalen en vragen. De plaatjes op de achterkant kun je weer gebruiken om deze te zoeken op de voorkant van het boek. Maddox vindt het vooral heel leuk om het boek helemaal opengeklapt op de grond te leggen, en zo de platen te bekijken. Iedere keer ziet hij weer iets anders. En ik ook! Erg leuk om samen voor te gaan zitten.

Dit boek is echt een heel tof cadeau voor peuters en kleuters en moet echt op de verlanglijst voor aankomende feestdagen, een verjaardag of gewoon voor zomaar. Wij zijn giga fan van dit reusachtige zoekboek!

Je koopt ZigZag voertuigen voor 19,99.

* Wij hebben dit boek gekregen.

Delen:
Secured By miniOrange