(~215 B)
Outletshoppen met extra kortingen tijdens Pasen

Outletshoppen met extra kortingen tijdens Pasen

Outletshoppen vind ik heerlijk en helemaal als er nog eens extra kortingen zijn boven op de outletprijs. Dan ga je pas echt koopjes scoren. Gelukkig komt Pasen eraan en staan Designer Outlet Roermond en Roosendaal in het teken van entertainment en onweerstaanbare kortingen. Vorig jaar hebben we al eens een bezoek gebracht aan Designer Outlet Roermond omdat Raymond nieuwe polo’s bij Ralph Lauren wilde kopen en voor de jongens shop ik graag bij een outlet hier in de buurt vanwege Vingino. Nu gaan we eerdaags naar Designer Outlet Roosendaal. Zelf ben ik daar nog niet eerder geweest, maar ik heb nu al zin in een heuse shopsessie met de mannen. Het doel? Scotch & Soda, Fabienne Chapot, Levi’s, Nike en Sissy-boy voor mezelf en Name It en Vingino voor de jongens.

Designer Outlet Roermond

Het extra lange Paasweekend is een uitstekend moment om een dagje uit te plannen en koopjes te scoren. Zo zijn de openingstijden verruimd en kun je op de dagen van 25 maart tot 7 april terecht van 09.00 tot 21.00 uur, en tijdens het paasweekend van 29 maart tot 1 april zelfs shoppen tot 22.00 uur. Tijdens deze periode kun je als shopper profiteren van nieuwe merken zoals Ecoalf, WRSTBHVR, Valentino, Rituals, Lyle & Scott en Lindt. Bovendien zijn er speciale paasdecoraties en is er een overdekte speeltuin voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Designer Outlet Roermond biedt meer dan 200 designermerken met kortingen tot wel 70% van de aanbevolen verkoopprijs. Met 25 eet- en drinkgelegenheden, waaronder Starbucks, Dunkin’ Donuts en Wagamama, is er voor elk wat wils. Bovendien is het centre zeven dagen per week geopend en op slechts 5 minuten loopafstand van het stadscentrum van Roermond.

Pizza vorig jaar tijdens een bezoek aan Designer Outlet Roermond. Is altijd een goed idee

Designer Outlet Roosendaal

Designer Outlet Roosendaal biedt een feestelijke paaservaring en er zijn veel extra fotogelegenheden te ontdekken, zoals een gigantische paashaas, grote paaseieren en bloeiende narcissen. Van 18 maart tot 1 april kun je als bezoeker genieten van deze vrolijke ambiance terwijl je kan shoppen bij 100 designermerken met kortingen tot 70%. Voor bezoekers die willen genieten van extra lange openingstijden en heel veel entertainment, kunnen in Designer Outlet Roosendaal terecht tot 22.00 op 30 maart tijdens Late Night Shopping. Je shopt die dag ook met kortingen die kunnen oplopen tot 70% extra boven op de outlet prijs.

En ook voor kinderen is er genoeg te doen. Zij kunnen klimmen en klauteren in Rosie’s Play Area en tijdens Pasen is er eindeloos veel entertainment in het centre.

Uitje

Al met al een superleuk uitje voor iedereen. Tijdens ons bezoek aan Designer Outlet Roermond hebben we er ook echt een dag van gemaakt. Lekker iPads mee in de auto omdat het voor ons een stuk rijden is, tijdens het shoppen veel rust- en snackmomenten, even uitrazen in de speeltuin en de jongens ook keuze geven tijdens het shoppen. Daar kijk ik met een fijn gevoel op terug. Ik ben benieuwd hoe dat tijdens ons bezoek aan Designer Outlet Roosendaal gaat zijn!

Ik heb niet echt shopkinderen, maar met genoeg eten en vertier is het altijd wel een succes

Delen:
Secured By miniOrange