(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Mijn boek ‘De introverte moeder’ is nu te pre-orderen!

Mijn boek ‘De introverte moeder’ is nu te pre-orderen!

Een jaar geleden viel het boekcontract van Kosmos op de mat en daarmee kwam er een grote droom uit. Al sinds ik een klein meisje was dat op de basisschool rondliep, hoopte ik al eens dat ik een boek mocht gaan schrijven. Ik knutselde zelf tijdschriften en boekjes in elkaar en schreef schriften vol met verhalen. Als iemand me vroeg wat mijn grote droom was of wat ik later wilde gaan doen, riep ik trouwen en een boek schrijven. Het is dus ook niet zo gek dat ik altijd in mijn achterhoofd mooie ideeën probeerde te bedenken waar ik een boek over kon schrijven. Veel dingen zijn de revue gepasseerd maar steeds weer vond ik het net niet. Het kwam nooit verder dan losse woorden op papier en dus was het zeker geen potentiele kanshebber. Tot anderhalf jaar geleden.

Contract getekend

Toen vroeg ik eens op Instagram of mensen met me mee wilden denken. Ik vond namelijk dat het mijn tijd werd om deze droom werkelijkheid te laten worden. Er kwamen een hoop leuke ideeën en een paar keer werd er iets genoemd waarbij ik dacht: ‘dit voelt zo goed. Dit ben ik. Dit MOET ik gaan doen’. Ik ben er eens rustig voor gaan zitten, heb toen in een paar weken het hele idee uitgewerkt en heb de stoute schoenen aan getrokken. Ik stuurde een mail naar Kosmos, omdat ik dat een waanzinnig mooie partij vind. Niet veel later ontving ik een mail terug, of ik eens op gesprek wilde komen. De rest is geschiedenis. Mijn idee werd goedgekeurd, ik kreeg hier en daar wat op- en aanmerkingen waar ik mee aan de slag kon en het contract viel op de deurmat.

Deadline verschoven

De deadline is twee keer verschoven want het officiele plan was dat het boek begin 2020 in de winkels zou komen te liggen. Dat werd hem niet. Ten eerste omdat ik heel erg graag mijn studie MIMA A Marketing af wilde maken en ik besefte dat dat hem niet ging worden met project boek in mijn achterhoofd. En toen ik eenmaal het papiertje op zak had en vol goede moed met het boek verder ging, kwam Corona om de hoek kijken. Door Corona moest ik niet alleen al mijn afspraken afzeggen; ook vond de uitgever het geen goed idee om nu een boek te lanceren. Ik kon niets anders dan dit beamen en dus stelden we het boek uit. Inmiddels is de datum dat het boek verkrijgbaar is bekend en moet ik dus hard aan de bak om het goed af te ronden. Ik ben nog niet zo heel erg ver, dus de komende tijd gaat volledig in het teken staan van mijn boek. En omdat de datum bekend is, ga ik hem aankondigen aan jullie. Je kunt hem namelijk pre-orderen! En ik vind dit dood- en doodeng.

Doodeng

Ik krijg regelmatig de vraag of ik al iets bekend heb gemaakt over mijn boek. Nee, dit heb ik al die tijd niet gedaan. Natuurlijk zijn er speculaties en natuurlijk is een link vrij snel gelegd als je me al lang volgt, maar ik heb me er nooit over uitgesproken. De reden daarvoor is omdat ik het enerzijds heel eng vind, en anderzijds bang ben dat ik te veel beinvloed raak. Het is echt mijn project en ik vond het een fijn idee om dat de afgelopen maanden zo te laten. Zo kon ik rustig aan de slag, zonder meningen van anderen en zonder vragen en opmerkingen over zaken die ik ook of juist niet moest noemen. Voor nu voelt het goed om het wel aan te kondigen, helemaal omdat ‘ie stiekem al op bol.com staat en te bestellen is. Ik heb begrepen dat een aantal van jullie hem al gevonden hebben. Dus bij dezen. Dit is mijn boek!

De introverte moeder

De introverte moeder
Minder overprikkeling en meer balans tussen we-time en me-time

De introverte moeder van Shirley Visser is een praktisch en herkenbaar boek voor introverte en hoogsensitieve moeders op zoek naar meer balans. Vind jij sportclubs, schoolpleinen en ouderbijeenkomsten een behoorlijke uitdaging? Zou jij jezelf omschrijven als introvert of hoogsensitief, en heb je een kleintje? Laat dan de tips van Shirley Visser je helpen! Zij laat zien hoe je ervoor zorgt dat je als moeder niet overprikkeld raakt in een toch al drukke wereld. Herkenbare verhalen en input van experts helpen je meer balans te krijgen tussen we-time en me-time. Want iedereen heeft zo nu en dan tijd voor zichzelf nodig!

Bestel hem hier alvast!

Duurt nog even

Het duurt nog even voordat ‘ie op de deurmat valt bij je, omdat het gewoon nog niet af is. Ik moet nog veel schrijven en nog een aantal mensen spreken. Nu het een beetje beter gaat met Corona en de mogelijkheden er meer zijn dan een paar maanden geleden, kan ik dit allemaal weer oppakken. Ik ben dus nog een paar maanden bezig met dit proces, maar de datum dat hij beschikbaar is is in ieder geval bekend. Spannend, doodeng, leuk, geweldig en eng. Ik schrijf dit artikel met trillende handen. Omdat het nu zo officieel is. Omdat ik het zo’n enorm groot project vind. Omdat ik vanaf nu auteur ben. Omdat vanaf volgend jaar mijn boek in de winkels ligt. Omdat het een droom is die in vervulling gaat.

Delen:
Secured By miniOrange