(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Mijn aankopen tijdens de vakantie

Mijn aankopen tijdens de vakantie

Tijdens de vakantie ben ik twee keer met Anke naar Enschede geweest. Wat een heerlijke stad vind ik dat! Een paar weken geleden waren we een weekend naar Lattrop en toen bezochten we deze stad ook al eens. Ik vroeg via Instagram om tips en zo hebben we er een leuke dag van kunnen maken met eten, drinken en natuurlijk shoppen. Ook in Haaksbergen stuitte ik op een leuke winkel en toen ik daar een jurk van Fabienne Chapot zag hangen uit de nieuwe collectie mét 30% korting, kon ik dat natuurlijk niet laten hangen. Naast deze shopsessies wilde Raymond nog graag naar Obelink om voor kampeerspullen te kijken en naast een essentiële kachel voor in de voortent (haha), kreeg ik van Raymond nog een heerlijke sweater van Nike en een fijn zwart, basic jasje van Brunotti. Ik vind dit heel erg fijn tijdens vakanties omdat het toch wel koud kan worden ’s avonds, maar ook is het heerlijk tijdens het wandelen. Aangezien ik dat in de herfst en winter ook gewoon wil blijven doen. Nou, genoeg gekletst. Ik ga het jullie laten zien!

Ik begin met dit gelukje! Deze jurk komt uit de nieuwe collectie van Fabienne Chapot maar toen ik in Haaksbergen een winkel binnenliep, zag ik hem tussen de sale hangen mét een 30% korting sticker. Ik paste hem, vond hem fantastisch en kreeg hem heel lief van Raymond. Zo ontzettend blij mee. Ik heb hem al gedragen tijdens een fotoshoot en vind hem heel erg mooi staan. Ik heb er nog geen aanfoto van, maar dat volgt snel!

In Enschede moest ik volgens jullie een bezoekje brengen aan Fier. En jullie kennen mij heel erg goed! Bij Fier verkopen ze fantastische dingen en de vrouw die me hielp was ook ontzettend aardig. Dit jurkje van wederom Fabienne Chapot komt uit de sale. Ik twijfelde in eerste instantie een beetje toen ik hem zag hangen in het rek, maar van Anke moest ik hem toch even passen. Eenmaal aan vond ik hem top en de kleuren staan heel erg mooi. Met 50% korting gekocht en weer een mooie aanwinst in de kast.

De foto die ik in het pashokje maakte!

De tweede keer dat ik Enschede bezocht liepen we richting Sissy-Boy. Ik blijf een zwak houden voor deze winkel en de wikkeljurkjes van dit merk zijn groot favoriet. Ik zwichtte voor deze geweldige jurk.

Ik vind de print zo tof! Hij heeft lange mouwen en dus is ‘ie goed geschikt voor het najaar. Er was een actie, 3 halen 2 betalen, dus dit was niet het enige dat ik kocht.

Tadaa!

Ik nam deze denim playsuit ook mee! Beetje uit mijn comfortzone maar ik vond hem gelijk heel erg leuk staan. Nu al blij mee!

En zo staat ‘ie!

En deze trui ging ook mee! Ik vind truien al snel te kriebelig of te warm maar deze stof is anders en de korte mouwen maken het iets luchtiger. Dit was mijn derde item bij Sissy-Boy en deze was dan ook gratis.

Dit is hem aan.

Bij Obelink nam ik deze sweater mee van Nike! De kleur is in het echt donkerder. Een fijne sale-aankoop!

Mijn zwarte jasje van Brunotti! Ook in de sale. Zit heerlijk warm! Niet echt heel erg bijzonder om te zien, maar nu al een goede aankoop geweest.

Dat waren mijn aankopen! Stuk voor stuk heerlijke items waar ik nu al heel erg blij mee ben.

 

 

Delen:
Secured By miniOrange