(~215 B)
Met deze vijf ‘projecten’ ga ik de komende tijd aan de slag

Met deze vijf ‘projecten’ ga ik de komende tijd aan de slag

Ja, jullie weten inmiddels wel dat ik de correctierondes in ga voor mijn boek. Ik krijg hem volgende week zo ongeveer terug en dan ga ik aan de slag met de laatste aanpassingen zodat ‘ie klaar is voor een proefdruk. Jullie weten ook dat ik me heb ingeschreven voor drie korte cursussen die mijn tijd zullen vragen. Leuk voor de ontwikkeling en het geeft me energie om nieuwe dingen te leren. Maar er staat meer op mijn ‘projecten’-lijst. Er zijn vijf dingen waar ik echt even mee aan de slag wil de komende tijd. Het liefst binnen nu en twee maanden ongeveer, als de tijd dat toelaat. Van kledingkasten uitmesten tot het keukengerei in orde brengen en van een helder doel voor ogen tot Skylers kamer ready maken.

Kledingkast uitmesten

Ik roep al maanden dat ik mijn kast wil gaan uitmesten. Als ik de deuren open word ik er enorm onrustig van en hij hangt te vol met dingen die ik niet draag. Omdat ze te groot zijn geworden of omdat het mijn ding niet meer is. Ik heb zo mijn favorieten en pak deze steeds weer. Het wordt wel tijd om afscheid te nemen van de kleding (en schoenen) die ik niet meer draag. Rust in de kast, rust in mijn hoofd. En wie weet wat voor moois ik weer eens herontdek. Je kunt me nu uittekenen in een jeans en hoodie omdat ik gewoon niet meer weet wat ik anders moet dragen. Dat kan anders!

Skylers kamer afmaken

Skyler heeft in november een nieuw bed gekregen, een hoogslaper. Deze is neergezet, maar de rest is nog niet echt afgemaakt. Er hangt nu een tv en zijn kleding zit in een ladekast, maar we hebben ook nog een andere kast waar we misschien zijn kleding in willen bewaren. Ik wil zijn bureau beter en alles wat meer opruimen. Hier moet ik echt even tijd voor vrijmaken want hij zit momenteel erg graag op zijn kamer. Hij verdient een nóg fijner plekje.

Keukengerei updaten

Laatst wilde ik een smoothie maken en kwam ik tot het besef dat onze blender maanden geleden stuk is gegaan. We willen een grotere airfryer omdat we deze toch wel vaak gebruiken de laatste tijd. En stiekem ben ik gewoon een sucker voor een mooiere keukenweegschaal en zou ik wel een keukenmachine willen. Om er vervolgens niks mee te doen omdat ik helemaal niet kan bakken, haha. De blender is wel écht nodig, dus daar ben ik naar aan het kijken. De airfryer zou ook fijn zijn, maar daar willen we de aanbiedingen voor in de gaten houden. De rest is geen must, maar ik wil wel een lijstje maken voor mooie dingen die mij helpen met mijn gezonde(re) voedingspatroon. Ik heb al heel wat mooie keukenapparaten gezien bij OTTO. En wie weet word ik dan vanzelf een keukenprinses, als ik mooie dingen tot mijn beschikking heb (maak dat de kat wijs, Shir)

CV verbeteren en updaten

Ik heb laatst mijn CV een beetje geüpdatet in Canva en dat is best aardig geworden. Toch ben ik niet tevreden en kan het veel beter. Hier wil ik echt even goed de tijd voor nemen. Andere (succesvolle) CV’s bekijken, mijn nieuwe cursussen erop zetten, meer uit mijn comfortzone treden door mijn kwaliteiten zichtbaarder te vermelden. Het moet de komende tijd een visitekaart worden en na jarenlang een simpel Word-document en de laatste weken een Canva-opzet, is het tijd voor een upgrade.

Profiel maken voor een toekomstige baan

Maar wat wil je nu precies qua werk? Ik krijg van alle kanten vacatures doorgestuurd maar dat zijn dan gewoon net de dingen die niet bij me passen of waarvan ik weet dat ik dat niet succesvol ga volbrengen. Ik moet voor mezelf helder voor ogen hebben wat ik precies wil, waar mijn krachten liggen, hoeveel uur ik wil werken, welke reisafstand ik de max vind en hoe het zit qua werkuren en schoolgaande kinderen. Gaan we voor BSO? Ga ik tijdens schooluren werken? Het moet duidelijker, zodat ik gerichter kan gaan zoeken. Ik heb het boek Ginny Werkt liggen en die staat vol met mooie opdrachten. Daar ga ik de komende tijd, ik denk na de cursussen en als mijn boek definitief klaar is voor de drukker, lekker mee aan de slag!

Delen:
Secured By miniOrange