(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Maddox’ cadeaulijst voor de feestdagen (inspiratie cadeaus 3.5 jaar)

Maddox’ cadeaulijst voor de feestdagen (inspiratie cadeaus 3.5 jaar)

Eind april werd Maddox 3 jaar maar door Corona hebben we dit stilletjes voorbij laten gaan. De bedoeling was dat we zijn verjaardag zouden gaan vieren zodra het omtrent Corona rustiger zou zijn, maar helaas zijn we nog niet zo ver gekomen. Maddox heeft er totaal geen weet van, maar ik vind het ergens toch jammer dat we niet even stil gestaan hebben bij dit mooie moment. Hij heeft van ons op de dag zelf wel een meeneemhuis van Playmobil gekregen, van vrienden op een ander moment Duplo en van opa en oma een mooie fiets die hij voor zijn gevoel zomaar heeft ontvangen. Ook krijgt hij nu van zijn andere opa een cadeau zodra Skyler ook een cadeau krijgt voor zijn verjaardag. Maar zijn verjaardag met dierbaren vieren hebben we dus nog niet kunnen doen. Bij dezen beloof ik Maddox plechtig dat zijn vierde verjaardag waanzinnig gaat worden.

Zijn cadeaulijst heb ik hier en daar kunnen hergebruiken, maar inmiddels zijn er ook zaken die ik daar vanaf heb gehaald en dingen die ik weer heb kunnen toevoegen. Hij ontwikkelt, verandert en speelt ook weer met andere dingen. Soms vind ik hem ook nog best klein voor bepaald speelgoed en op andere momenten is ‘ie alweer zo groot. In de loop der maanden heeft ‘ie ook wat losse dingen van mij gekregen waardoor we dat ook weer hebben kunnen afstrepen. Dat resulteert in een nieuwe cadeaulijst en dus weer inspiratie voor jullie ook! Waar ik het bij Skyler ontzettend moeilijk vind om dingen te verzinnen, kan ik voor Maddox wel eindeloos doorgaan. Hij is dol op spelen en is ook altijd enorm blij met dingen die hij krijgt. Hij kan zichzelf dan ook uren vermaken met een klein Playmobil poppetje en zelfs met een visnetje, dat hij ook maar al te graag op zijn hoofd zet als pet.

We vieren dit jaar Sinterklaas heel klein, bij opa en oma en helaas zonder Sinterklaas en Piet. Maar dat mag de pret niet drukken; er staan toch een aantal cadeautjes voor de deur als er hard wordt geklopt. En hieronder krijg je een glimp van wat we voor hem in gedachten hebben. Doe er je voordeel mee!

Als je Maddox vraagt wat hij het allerliefst willen hebben van Sinterklaas, roept ‘ie ‘een verrekijker!’ Dus ja, die komt er sowieso.

Deze wil Maddox al een lange tijd hebben en hij krijgt hem dit jaar van opa. De ambulance van Playmobil!

Maddox is dol op Spider-Man en wil het liefst met Skylers Lego spelen. Eén plus één is twee; Maddox krijgt zijn eerste eigen Lego van Spider-Man.

Maar ook zo’n setje gaat het heel erg goed doen, zolang het maar Lego voor 4+ is zodat het wat grotere onderdelen bevat. Kruidvat heeft ook vaak mooie aanbiedingen dus die houd ik in de gaten. Dit vind ik ook wel leuke schoencadeautjes (als de prijs iets lager ligt).

We hebben de tractor van SmartMax en daar wordt nog steeds veel mee gespeeld. Ik denk dat deze voertuigen van Smart Max ook wel heel erg in de smaak zullen vallen. Van bovenstaande drie cadeaus weet ik dat het er zeker komt. Uit de rest van de tips gaan we keuzes maken. Dit is zeker een optie.

Ik heb tweedehands voor Maddox de caravan van Playmobil gescoord voor de feestdagen, maar deze is helaas niet meer in de winkels te koop. Wel deze toffe camper van Playmobil. Staat nog steeds op het lijstje, maar weet niet of het nog een toevoeging gaat zijn. Daarvoor wil ik eerst de caravan even in het echt afwachten.

We zijn hier thuis dol op het speelgoed van Little Dutch en omdat Maddox nog steeds erg graag met zijn houten treinbaan speelt, vind ik deze nieuwe brandweerkazerne van Little Dutch een heel mooie aanvulling. Ik ben er wel bijna zeker van dat ik deze erg graag wil hebben voor hem.

Omdat hij sowieso zijn eigen Lego gaat krijgen, wil ik voor Maddox een mooie opbergbox. Ik vind de serie van Ikea fantastisch omdat hij er dan ook gelijk op kan bouwen. Echt iets dat op het lijstje hoort!

Maddox is de laatste tijd opeens ontzettend veel met Elektro van Skyler in de weer, maar die is wel nog iets te moeilijk voor hem. Ik vind dit een fantastische Elektro set voor Maddox! Dit wordt waarschijnlijk een schoencadeau. De jongens zetten hier vaak maar twee keer en hooguit drie keer hun schoen en omdat we Sinterklaas ook nooit zo uitbundig vieren qua cadeaus, verdelen we zo het budget een beetje.

Ik twijfel nog een beetje tussen de camper of deze paardenwagen van Playmobil, aangezien Maddox ook onwijs gek is op paarden. Dit is ook nog een grote kanshebber.

Tijd voor veel meer spelletjes hier thuis. Memory vind ik voor Maddox een heel leuk spel om mee te beginnen en deze Memory van Little Dutch is natuurlijk prachtig.

Dat was hem! Niet al te lang, maar wel stuk voor stuk prachtig speelgoed waar Maddox zeker weten veel plezier aan gaat beleven. Nu nog keuzes maken…

Delen:
Secured By miniOrange