(~215 B)
Klaar voor de zomervakantie met bonprix

Klaar voor de zomervakantie met bonprix

Tot een paar jaar geleden had ik een redelijk vaste stijl, die door mijn broertje ook wel liefkozend omgedoopt was tot ‘voetbalvrouw’. Ik liep in skinnyjeans met bloesjes en blazers en ging dan ook voor hoge hakken. Als ik foto’s terugzie uit die tijd vind ik het prachtig om te zien, maar kan ik me er nu niet meer in vinden. Het is zo’n andere tijd geweest. Inmiddels heb ik niet echt een vaste stijl, maar kan ik wel twee dingen onderscheiden. In de herfst en winter ga ik vooral voor jeans, gympen en sweaters in de basic kleuren als zwart, wit en grijs. Zodra de lente om de hoek komt kijken, verruil ik deze donkere kleding voor fleurige jurkjes, geprinte jumpsuits en mooie maxidresses. Ik voel me in allebei even fijn en ben aan het begin van de herfst net zo blij dat ik mijn jeans aan kan trekken, als aan het begin van de lente mijn mooie jurken.

Als ik nu kijk naar wat ik meeneem tijdens onze vakantie, zijn dat vooral mijn vrolijke jurkjes. Ik krijg daar altijd direct een zomers gevoel van en vind het heerlijk dat ik ’s ochtends kan kiezen voor een leuk exemplaar en dan direct klaar ben. Ik maak een combinatie van lange en korte jurken en zorg ervoor dat ze allemaal te combineren zijn met mijn fijne, witte gympen. Ter afwisseling kies ik nog voor een jumpsuit, een short en mijn favoriete trainingsbroek, zodat ik toch nog wat af te wisselen heb. Nu maar hopen dat het weer een beetje oké blijft, zodat een jurk niet te koud wordt.

Bij bonprix heb ik een aantal mooie zomerse items mogen uitkiezen en dit laat precies zien wat ik het liefste draag in de zomer; vrolijke kleuren, comfortabele items en vooral makkelijke dingen. De foto’s laten het weer in Nederland ook wel perfect zien. Het ene moment is het 30 graden en zit je bij een strandtent in de hoop nog een beetje wind te vangen en het andere moment maak je foto’s op het strandje in de buurt met 18 graden en volop wind. Laten we hopen dat we een gemiddelde hebben van beide aantallen als we met onze caravan naar Twente vertrekken!

De blauwe jurk is echt mijn favoriet.

 srcset=

 srcset=

 srcset=

Weer eens iets anders dan normaal; deze playsuit is lekker vrolijk.

 srcset=

 srcset=

Ik vind de kleur van deze bikini heel tof! Hij zit ook heerlijk, zo met het iets hogere broekje.

 srcset=

 srcset=

Delen:
Secured By miniOrange