(~215 B)
Ik ging overstag en bestelde de (op Instagram gepromote) broeken van Ninepine

Ik ging overstag en bestelde de (op Instagram gepromote) broeken van Ninepine

Wékenlang zag ik de advertenties van Ninepine voorbijkomen. De broeken belandden in mijn stories en ook op mijn feed kon ik niet om de advertenties heen. Steeds weer was ik getriggerd, maar zo’n vier maanden lang heb ik de verleiding kunnen weerstaan. Tot 6 januari. Er was een kortingscode, ik belandde op de website van Ninepine en las verschillende reviews. Onder het mom van ‘het kan gratis teruggestuurd worden’, ging ik uiteindelijk die avond overstag. Ik moest uiteindelijk geduld hebben, maar opeens was daar op 16 januari het bericht: ‘uw bestelling ligt klaar’.

Verzending duurt lang

Ik vind een verzending van 10 dagen in deze tijd lang. Nu ik mijn zinnen op die broeken had gezet, wilde ik het gewoon ontvangen. De verzending verliep via Budbee en voordat het daar aangemeld was, waren we al een week verder. De aanmelding bij Budbee tot aan de verzending in de Budbee locker bij Albert Heijn duurde ook nog eens een paar dagen. Ik was er eigenlijk al klaar mee (ongeduldig), maar eindelijk zijn de broeken in huis.

Twee modellen

Ik heb gekozen voor de Asana Relaxed Straight Pant en de Asana Uncuffed Jogger Pant. Ik ben al lang op zoek naar een wijdere pantalon en heb er al zeker vijftien gepast uit verschillende winkels en webshops. Zelfs van mijn geliefde by-bar bestelde ik keer op keer een broek, die ik uiteindelijk moest retourneren. Of het was meters te lang, waardoor ik ook nog eens naar de kleermaker zou moeten. Geen zin in. Ik wilde graag een broek die gelijk goed zat. Ook wilde ik een zwarte, nette broek die gewoon recht zou vallen. Mocht ook wel een beetje aangesloten zijn. Een broek die ik altijd uit de kast kon pakken en er gelijk netjes uit zou zien. Vandaar mijn keuze voor deze twee modellen. Twee tijdloze exemplaren, als je het mij vraagt.

Verpakking

Vol verwachting klopte mijn hart. Na mijn werk reed ik naar de supermarkt voor de bestelling en thuis opende ik direct mijn pakketje. In de plastic zak zaten twee mooie verpakkingen met ziplock-sluiting. Kijk, daar scoorden ze absoluut punten mee. Ik vind het echt heel waardevol als mijn bestelde spullen netjes en mooi binnenkomen. Ik opende de zakjes en was direct onder de indruk van de stof.

De stof

In eerste instantie dacht ik dat de stof te vergelijken was met de travelstof van Studio Anneloes. Vandaar dat ik terughoudend was om te bestellen want ondanks dat ik het heerlijk vind dat de stof kreukvrij is; de stof van Studio Anneloes vind ik zelf niet zo prettig dragen. Ninepine is anders. Dikker, zachter en minder ‘glad’. De mensen die Studio Anneloes kennen, weten precies wat ik bedoel. Het Zweedse merk werkt met een ReSoftLux stof. Het is een zachte, matte en rekbare stof. Ik weet eigenlijk niet zo goed waar je het mee kan vergelijken en ga dan ook geen poging doen. Dit is een stof die je moet ervaren.

Hier heb ik een hand in mijn zak om een idee te geven van de stof en dikte. Is helaas lastig om te laten zien

De bovenkant met de elastieken band en de zakken

Een foto van de boven- en binnenkant. Ook hier krijg je een beetje het idee van de stof

Maat

Over de maat twijfelde ik, maar ik heb veel reviews gelezen en de maattabellen bekeken. Ondanks dat mensen zeggen dat de broek redelijk groot valt, ben ik toch voor een L gegaan. Dit is de maat die ik altijd wel draag (of een 40, soms 42). Ik wilde dat het niet zo heel strak zou zitten. Qua lengte heb ik ook reviews gelezen van mensen die daarbij ook hun lengte had ingevuld. Ik ben 1.60. Van de wijdere broek koos ik een lengtemaat 30, omdat ik zag dat dat dan perfect zou hangen op mijn schoen. Van de strakkere broek koos ik een 28, omdat deze wel iets hoger mocht vallen. Ik had wel gelezen dat deze wat langer viel.

Oordeel

Gisteren kwamen de broeken dus binnen en vol verwachting paste ik ze. Ik begon met de wijde, trok hem aan en was gelijk positief verrast. Wat zit dit lekker! Wat is de pasvorm goed! Wat is de stof fijn! Wat is de lengte goed! En wat staat-ie goed! Ik ben echt gelijk verliefd. De broek zit als een legging, maar de stof voelt dik genoeg. Ik heb een buikje en vind dat dat wel wat tekent, maar dat heb ik nu eenmaal in broeken. Ik draag er toch nooit iets korts op. Ik combineerde hem even met een trui en mijn gympen en was direct overtuigd. Dit is precies de broek die ik zocht!

Daarna trok ik het strakkere model aan. Ook over deze niets meer dan lof! Ik dacht wel dat-ie iets korter zou vallen zodat je nog een stukje enkel zou zien, maar dat is niet het geval. Ik vind hem echter qua lengte helemaal prima. De elastieken band zit heerlijk, de zakjes zijn mooi weggewerkt, de broeken zitten goed hoog en de maat zit als gegoten. Ik had absoluut geen maatje kleiner moeten hebben. Ondanks dat de broek wat tekent bij mijn buik, is dat bij mijn benen absoluut niet het geval. De stof is dik genoeg.

Ik ben écht heel erg blij met de aankopen. Dit zijn precies de broeken die ik graag wilde hebben. Zit lekker, staat leuk en netjes en is zowel naar kantoor als thuis te dragen. Ze maken hun beloftes echt waar. Ja, de advertentie is er in overvloed, maar wat mij betreft niet meer dan terecht. Ik heb er nieuwe favorieten bij!

Dit bericht is niet gesponsord, ik heb de broeken zelf gekocht.

Delen:
Secured By miniOrange