(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Hier ging mijn geld naartoe de laatste twee weken van augustus

Hier ging mijn geld naartoe de laatste twee weken van augustus

Omdat het vorige artikel het zo ontzettend goed deed én ik jullie beloofd had dat ik met een tweede deel voor augustus zou komen, heb ik vandaag het vervolg voor jullie. Augustus was een dure maand voor me omdat ik hier en daar wat kleding kocht en een avond naar Tino Martin ging met een vriendin. Ik heb het kaartje en de avond natuurlijk in deze maand betaald. En ja, de koffies en kleine boodschapjes tikken toch ook altijd wel aan…

Zaterdag 15 augustus

Ik ga sporten en daarna bezoeken we een camping waar we misschien willen gaan staan. De jongens trakteren we weer op een ijsje maar dat wordt betaald van onze gezamenlijke rekening. Ik heb dus geen eigen uitgaven.

Zondag 16 augustus

Op zondag ga ik op mijn gemak de weekboodschappen doen. Deze zijn iets meer dan 90 euro, maar worden betaald met de gezamenlijke pas. ’s Middags ga ik wandelen in het bos en daar heb ik voor de rest geen uitgaven. ’s Avonds eten Raymond en ik heerlijk sushi en dat betaalt hij. Ook deze dag hou ik dus mijn eigen pas in mijn zak.

Maandag 17 augustus

De scholen zijn weer begonnen! Ik werk heel even, maar maak er vooral een dag voor mezelf van. Ik begin met sporten en ga daarna naar Gelderlandplein voor een lunchdate met Debbie. Ook lopen we nog langs een aantal winkels en koop ik mijn favoriete jurk opnieuw bij Sissy-Boy. Het is een gestreepte jurk uit de vorige collectie maar de L die ik heb is me veel te groot geworden. Omdat ik er echt dól op ben en het een van mijn favoriete items uit mijn kast is, besluit ik een M te halen. Deze is nu in de sale. Ook koop ik nog wat leuke items voor de jongens uit de sale bij Sissy-Boy. Er is een 3 halen 2 betalen actie én ik heb een tegoed van 13 euro. Dit lever ik in. Daarnaast shop ik een zwarte short die bijna 60 euro is afgeprijsd en betaal ik na afloop parkeerkosten.

Uitgaven:
€75.99 bij Sissy-Boy.
€22.46 voor de short.
€7 voor het parkeerkosten
€17 voor de lunch bij Le Pain

Dinsdag 18 augustus

Ik werk een ochtend bij Ab Muller met Anke en we betalen tijdens onze dates een beetje om en om. Daar zijn we niet zo heel veel en moeilijk mee bezig. Dit keer betaalt Anke. Ook verdien ik een beetje geld; Anke neemt een blouse van mij over die me te groot is geworden en haar prachtig staat. Ik heb een afspraak voor mijn nagels, maar deze laat ik verplaatsen omdat ik iets anders wil dan de planning op dat moment toelaat. Bij Lidl neem ik op de terugweg even wat boodschappen mee. En deze betaal ik wel van mijn eigen rekening vandaag.

Uitgaven:
€10.15 voor de boodschappen.

Extra inkomsten:
€30 voor de blouse.

Woensdag 19 augustus

Naast het bloggen en mijn boek schrijven, ga ik een paar uur per week aan de slag voor My Lovely Notebook. Ik neem daar de e-mailmarketing voor mijn rekening en ik ben heel blij met deze kans! Het past perfect na mijn studie marketing en ik ben blij dat ik de kans krijg om hier ervaring om te doen. Dit houdt wel in dat ik er meer over wil lezen dus ik bestel een interessant boek. Ook ga ik met Maddox naar Amstelveen en shop daar een paar dingen.

Uitgaven:
€7.95 voor een boek over online verkopen en e-mailmarketing.
€50 voor een nieuw shirt van Daily Paper
€24.05 bij Dille en Kamille voor een leuke houten camera voor Maddox en een cadeautje voor mijn moeder.
€4.15 voor een koffie bij Starbucks
€0.75 voor een ijsje bij de Hema voor Maddox.

Donderdag 20 augustus

Anke en ik willen al een tijd samen naar Tino Martin maar door Corona kwam het er helaas niet van. Vandaag kondigt hij een extra optreden aan tijdens de Amsterdamse Zomer en we grijpen onze kans. Tijd om kaartjes te bestellen.

Uitgaven:
€71.50 voor Tino Martin.

Vrijdag 21 augustus

Ik ben weer een dagje met mijn moeder en naast een rondje dorp gaan we ook nog even naar het bos. Ik haal wat boodschappen bij Lidl voor de lunch en wat dingen voor het avondeten. Ook haal ik nog bij de Action een kommetje voor mijn ontbijt en een setje ondergoed voor Maddox.

Uitgaven:
€11.45 bij Lidl.
€6.98 bij de Action.

Zaterdag 22 augustus

Ik ga sporten en daarna rij ik door naar het dorp omdat ik een afspraak heb voor mijn nagels. Normaal ga ik voor geklak maar omdat dat steeds beschadigd, kies ik opnieuw voor acryl. Ik betaal dus voor een nieuwe set. Omdat ik tussen het sporten en deze nagelafspraak wat tijd heb om te overbruggen, drink ik een koffie. Naast uitgaven heb ik ook privé inkomsten; ik verkoop schoenen die ik niet meer draag.

Uitgaven:
€40 voor de acrylnagels
€2.75 voor de koffie

Inkomsten:
€58 voor de Nikes die ik verkocht heb.

Zondag 23 augustus

Ik heb geen eigen uitgaves. Ik doe de weekboodschappen en deze betaal ik van de gezamenlijke rekening.

Maandag 24 augustus

Het is weer tijd om te tanken en zoals altijd is dat het mooie ronde getal 30 euro, haha.

Uitgaven:
€30 voor het tanken.

Dinsdag 25 augustus

Ik werk een paar uur buiten de deur en daar bestel ik koffie en een grote smoothie. Eenmaal thuis zie ik dat er een koffie teveel is afgerekend, maar ik heb geen zin om daar voor terug te gaan en zie het maar als fooi voor de werkplek waar ik zat, haha.

Uitgaven:
€14.10 bij Maalder waar ik aan het werk was.

Woensdag 26 augustus

Ik heb een abonnement bij Kobo Plus maar soms kom ik een boek tegen dat ik heel erg graag wil hebben. Dit keer is het het boek van Dear Good Morning en tot nu toe is ‘ie al het geld al waard. Voor de rest heb ik geen uitgaven deze dag.

Uitgaven:
€11.99 voor het e-book bij bol.com.

Donderdag 27 augustus

Deze dag heb ik geen eigen uitgaven.

Vrijdag 28 augustus

Op een vrijdag doe ik altijd van die losse aankopen bij een drogist, Action of supermarkt. Hier en daar pinnen zorgt toch voor een groot bedrag.

Uitgaven:
€7.95 bij Etos voor mijn gezichtsreiniger.
€12.59 bij Vomar voor wat boodschappen.
€11.41 bij de Lidl.

Zaterdag 29 augustus

We gaan gezellig naar Gelderlandplein en daar drinken we een koffie die we van de gezamenlijke rekening betalen. Ook shoppen we wat kleding voor de jongens, maar Raymond betaalt dat met een creditcard gekoppeld aan zijn eigen rekening. Ik koop alleen twee lolly’s voor de jongens die ik even moet pinnen en haal bijn de AH limonade en de nieuwe Happinez omdat daar een artikel in staat dat ik wil gebruiken voor mijn boek.

Uitgaven:
€1.80 bij Jamin voor de lolly’s.
€12.49 bij AH.

Zondag 30 augustus

Ik ga met Anke naar Tino Martin! We gaan met de auto naar Amsterdam en daar gaan we heerlijk uit eten bij Mr. Sam. Omdat daar onze tijd uiteindelijk voorbij is, drinken we verderop nog een koffie en delen we een taartje als toetje. Anke betaalt het deze avond en stuurt me later een tikkie.

Uitgaven:
€73.50 voor de avond.

Maandag 31 augustus

Ik ga sporten en ben de rest van de dag aan het werk. Ik doe geen aankopen!

Dat was hem! Al met al een dure maand voor me, mede vanwege de aanschaf van wat kleding en de avond bij Tino Martin. In totaal was ik €528.01 kwijt en had ik €88 extra inkomsten door wat verkopen. Gelukkig heb ik niet iedere maand een avondje uit en betaal ik dit met liefde van geld wat ik speciaal heb weggezet voor dit soort gelegenheden.

Volgende maand ietsje zuiniger aan doen! En misschien toch nog wat dingen verkopen, dat voelt altijd goed ter compensatie, haha. Ik vind een dure maand af en toe niet erg, maar weet dan wel altijd dat de maand die volgt iets rustiger moet zijn. Over een tijdje zal ik dit weer eens delen!

Delen:
Secured By miniOrange