(~215 B)
Getting married #4: walking barbecue & veel toetjes

Getting married #4: walking barbecue & veel toetjes

Toen we in de orientatiefase zaten voor onze bruiloft, kwam ik allemaal mooi gedekte tafels tegen. Ontzettend leuk en sfeervol, maar ik wilde eigenlijk niet vast aan een tafel zitten. Met een klein gezelschap vond ik het juist belangrijk dat iedereen relaxt met elkaar om zou kunnen gaan en niet dat we vast zaten tussen onze ouders en mensen tegenover ons. Ik wilde juist met iedereen gezellig kletsen, en gelukkig dacht Raymond daar hetzelfde over.

Barbecue

We kregen de opties van onze locatie en ons oog viel direct op de uitgebreide barbecue. Een walking dinner in buffetvorm, waarbij iedereen zelf lekker kon pakken waar hij of zij zin in had. En gelukkig was er op de locatie de mogelijkheid om binnen te barbecueën, waardoor we geen enige twijfel hadden. Dit zou het worden.

Toetjes

Mijn vereiste? Het moest wel een barbecue met veel keuze worden. Naast vlees ook vis en daarnaast lekkere salades. Ook wilde ik per se afsluiten met toetjes. Want Shirley zonder toetjes is Shirley zonder Anouk. Dat kan natuurlijk niet. Ik ga nooit weg zonder een toetje als ik uit eten ga, dus ik wilde graag dat de toetjes onze afsluiter werden. Dat resulteerde in een buffet vol met dessertglaasjes en een heuse donutwall. Was dat laatste nodig? Neuh, we hadden eigenlijk al veel te veel. Maar het zag er wel mega leuk uit. En dat is ook wat waard. Goed eten vonden we belangrijk, juist omdat we voor de rest dus geen activiteiten of iets dergelijks hadden. Lekker uitgebreid eten pakken en genieten.

Verrassende combinaties

Het eten bleek een schot in de roos. De kwaliteit was waanzinnig, er was veel keuze en iedereen kon zelf kiezen waar ze wilden zitten. Zo hadden we wat statafels, maar was er ook genoeg ruimte om een tafel te zoeken. En wilde je voor een tweede ronde en daarna wisselen van plek, was dat ook mogelijk. Op een gegeven moment keek ik om me heen en zag ik de meest verrassende combinaties van mensen met elkaar praten. Een vriend van mijn vader met mijn schoonmoeder, mijn baas met mijn vader, een vriendin met de vriend van een vriendin, etc. Ik werd er enorm blij van. We horen nog steeds van de mensen om ons heen dat het eten zo fantastisch was en de sfeer heel fijn. Niet alleen wij zijn aan het nagenieten.

Patat en snacks

Voor de kinderen hadden we een kindermenu. Ik ken de kinderen goed en wist dat iedereen blij werd van patat, kipnuggets en andere snacks. Na afloop kregen zij ijs. Natuurlijk konden zij ook bij de barbecue dingen pakken. Er was genoeg. Zo hebben de oudsten ook lekker bavette gegeten en waren ook de toetjes en donuts een schot in de roos bij de kleinsten die in de rondte liepen.

Schot in de roos

Het is jammer dat de trouwlocatie geen restaurant meer is. Dat was het voorheen wel. Anders waren we zeker vaak teruggegaan. Al is het alleen maar om nog een keer de pulled pork te eten. Dat was echt niet normaal. Al met al bleek het dus een uitstekende keuze en kan ik dit iedereen aanraden. Een buffet hoeft niet saai te zijn. Bij ons bleek het de perfecte keuze te zijn.

Delen:
Secured By miniOrange