(~215 B)
Getting married #1: onze outfits

Getting married #1: onze outfits

Zo, het is tijd om vanaf nu een aantal dingen over de bruiloft te delen. Ik vond het zo’n bijzondere dag, niet normaal! Ik denk er elke dag aan terug en ben nog ontzettend aan het nagenieten van alles. Het zal niet lang meer duren tot we de foto’s krijgen en daar verheug ik me enorm op. Om de dag even vanaf een andere kant te kunnen bewonderen. Zelf heb ik niet alles meegekregen en ging het heel snel voorbij, maar des te leuker om middels de foto’s nog even terug te gaan naar de dag.

Vandaag wil ik het even over de outfits hebben. Van ons! Over mijn jurk heb ik al een beetje verteld, maar de jongens zagen er ook uit om door een ringetje te halen. En dat wilde ik ook nog graag even delen!

Mijn jurk kocht ik bij Wed2B, een bruidswinkel waar trouwjurken in house ontworpen worden. Er hangt dus geen labeltje van een merk aan, waardoor het een stuk betaalbaarder is. Ik had nooit verwacht dat ik met deze jurk zou eindigen. En jullie ook niet, getuige de poll op Instagram waar 50 procent op ‘ik dacht een heel andere jurk’ stemde. Snap ik helemaal, want het lijkt niet op de jurken die ik eerder gedeeld heb. Maar trouwjurken passen gaat op gevoel en de keuze baseer je daar ook op. Toen ik deze jurk aan had, voelde het gelijk goed. De luchtige, soepele chiffon stof zorgde ervoor dat de jurk nonchalanter werd en daar hou ik van. Ik wilde absoluut geen stijve jurk. De spaghettibandjes waren voor mij ook een verrassing, maar ik voelde me er prima in. De decolleté vond ik spannend, maar door de extra cups in de jurk en boobtape bleef alles netjes op zijn plek. Ja, echt een perfecte jurk voor deze dag.

Ik wilde er simpele en comfortabele pumps onder dragen en na wat zoekwerk en passessies, zijn het deze van Omoda geworden. Heel basic, maar heel comfortabel en dikke prima. Ik kon er goed op lopen en ze stonden heel erg mooi onder mijn jurk. Ze zijn in het echt wel veel mooier qua kleur, dan op deze foto.

Maar op de foto hierboven zie je natuurlijk mijn pastelkleurige gympen! Debbie werkt al jaren bij Nike en riep al jaren: ‘als jij gaat trouwen, krijg je van mij gepersonaliseerde Nikes’. En daar stond ze, tijdens de felicitaties, vol trots met de schoenendoos in haar handen. In het thema pastel heeft ze geweldige schoenen ontworpen, met mijn initialen aan de achterkant. Natuurlijk moest ik halverwege de bruiloft switchen naar deze schoenen.

Qua oorbellen droeg ik zoals altijd Isabel Bernard, en wel dit setje. Super mooi en subtiel!

Omdat het wat fris was deze dag, kocht ik vlak voor de bruiloft nog een witte blazer. Deze droeg ik buiten over mijn jurk. Toen mijn vader me kwam halen, had ik deze ook aan en die zullen we dus ook nog wel tegenkomen op de trouwfoto’s. Het is deze uit de trouwcollectie van YAS. Ik kocht hem in de sale voor 35 euro, maar zie dat hij nu weer de originele prijs heeft.

Raymond droeg een waanzinnig pak van Wilvorst. De kleur is groen, maar soms in het licht zat er ook een grijze gloed overheen. Qua overhemd koos hij voor roze, om het net even wat speelser te maken dan een wit overhemd. En de schoenen hebben alle drie de mannen hetzelfde: Nikes! Lekker simpel en comfortabel.

Hier zie je dat het pak weer een stuk lichter is. Love it! En mijn jurk en oorbellen zie je hier ook nog eens goed.

Dit is toch te leuk? En het fijne is dat ze nu ook gewoon de schoenen kunnen dragen.

Dan de jongens. Zien ze er niet fantastisch uit? Ik ben helemaal verliefd op hun pakken, haha. Die had ik ontzettend snel gevonden. Ik opende de website Next Direct, keek bij de pakken en zag direct twee pastelkleurige exemplaren. Ik bestelde ze en eenmaal thuis zaten ze direct als gegoten. Ze vonden de broekjes en jassen heel comfortabel en dat vond ik belangrijk. Skyler was ook direct verliefd op het jasje en de fleurige binnenkant. Ik ben expres voor twee verschillende kleuren gegaan; het zijn zulke verschillende kinderen, die kunnen niet in hetzelfde pak. Al met al een onwijs goede keuze, want ze zagen er waanzinnig uit.

Wanneer mogen we alles weer aan?

Delen:
Secured By miniOrange