Favorieten van september

Favorieten van september

Het is alweer eind september en dat betekent dat ik vandaag mijn favorieten met jullie ga delen. Twee speelgoedtips, een fijne budgettip, een dagboek en toffe illustraties. Kijk mee!

Bla Bla Blocks van VTech

Af en toe worden we door VTech verwend met nieuw speelgoed. Echt een luxe en natuurlijk hartstikke leuk! De laatste twee pakketjes (één set opgestuurd en één set gekregen bij de presentatie) bevatten Bla Bla Blocks en ondanks dat ik daar al eens over heb geschreven, behoren ze ook absoluut in dit rijtje met favorieten. Er wordt namelijk ontzéttend veel mee gespeeld. Skyler bouwt echt complete huis en zelfs een robot en Maddox vindt het gewoon leuk om te stapelen. En om de creaties van Skyler weer kapot te maken, haha. Ik merk dat de kinderen hier lang mee kunnen spelen, samen en los van elkaar. Ze worden er creatief van en het is leuk om te zien hoe ze experimenteren met geluiden.

De Bla Bla Blocks zijn officieel voor kinderen van anderhalf tot een jaar of vijf en ik denk dat het een perfect cadeau is voor een eerste of tweede verjaardag. Ik zou het Skyler nu zelf niet meer geven. Het is nu leuk, maar ik denk niet voor heel lang meer. Maddox daarentegen kan nog een paar jaar lekker bouwen. Absoluut een aanrader voor de komende feestdagen of dus om te onthouden voor een verjaardag. De drie dozen hebben verschillende prijzen. Ik verwijs je even terug naar het vorige artikel voor meer informatie.

42604406_165002957757087_331622649786531840_n

Paperblanks 5 years diary

Al ontelbare keren ben ik begonnen aan een dagboek. Zowel vroeger als nu deed en doe ik regelmatig een poging om mijn gedachten op papier te zetten maar na een paar dagen houd ik het voor gezien. Dan zit er zoveel in mijn hoofd en vind ik niet de tijd en het geduld om dat neer te pennen. Zonde, want het zou me echt veel meer rust brengen. Ik wil dan ook zeker weer eens een mooi boekje gaan omdopen tot een dagboek om daar af en toe in te schrijven. Voor nu ben ik in het bezit van een Paperblanks 5 years diary, waar ik iedere dag een zin kan schrijven over hoe de dag was. Ik ben dit nu een maand aan het doen en het bevalt me heel erg goed. Ik schrijf vooral wat we gedaan hebben of een situatie die ik graag wil onthouden. Het boek is dus voor vijf jaar en het zou een wonder zijn als ik dat vol krijg, maar voor nu vul ik het goed in (soms een paar dagen op een moment) en het is nu al leuk om terug te lezen. Het lijkt me fantastisch om over een jaar of over twee jaar te lezen wat we de voorgaande jaren op die dag deden. Op een snelle manier creëer je zo toch een leuk boek voor jezelf.

Het vijfjarendagboek koop je onder andere hier voor 24,95.

2018-09-05 15.36.19

2018-09-05 15.36.32

Houten treinbaan van Ikea

Het werpt zijn vruchten af om af en toe eens speelgoed op te bergen. Wij hebben echt onwijs veel omdat ik regelmatig dingen krijg opgestuurd en daardoor merk ik dat onze kinderen zich snel vervelen, snel op dingen uitgekeken zijn en zich op slechts één ding storten. Door regelmatig te wisselen blijft alles leuk en hou ik ze lang bezig. Zo zijn onlangs de Toet Toet auto’s naar boven verbannen en heb ik na maanden de houten treinbaan van Ikea weer eens naar beneden gehaald. Dat blijkt een schot in de roos! Niet alleen Skyler vindt het heel erg leuk om hiermee te spelen, ook Maddox vindt het helemaal fantastisch omdat het voor hem nieuw is. Hij vermaakt zich uitstekend met een kleine baan, wat losse treinen en de tunnel, terwijl Skyler zo een uur kan puzzelen om zelf een moeilijke baan te creëren die ook goed gesloten wordt.

Voor Maddox’ verjaardag ga ik zeker naar uitbreiding kijken. Ik heb begrepen dat Lidl houten treinbanen verkopen zo rond de feestdagen en de sets van Brio passen er natuurlijk ook perfect op. Nog wat baanstukken en vooral de accessoires zullen een mooie toevoeging zijn. Dat hebben we, op een tunnel na, nog niet. De houten treinbaan is dus echt favoriet van afgelopen maand bij de jongens.

Sweater van Action

Iedere vrijdag doe ik altijd even een rondje Action met mijn moeder en iedere keer loop ik de deur wel uit met ondergoed, schoonmaakmiddelen, stationiary of prul voor in huis. Mijn afkeer tegen Action is helemaal bekoeld en ik loop dus regelmatig naar binnen om te kijken wat voor leuks ze dit keer hebben. Nu heb ik een zwak voor leuke homewear en toen ik bij Action deze sweater tegenkwam, moest ik hem gewoon meenemen. Heerlijk voor de avonden op de bank! Ik hou van roze, ik vind de stof heerlijk zacht en dit is wat mij betreft perfect als loungekleding. En dat voor 8,95. Ik ben helemaal in mijn nopjes hiermee en wil dus als tip meeegeven; duik eens in de rekken met de loungebroeken en -sweaters. Zeker weten dat jij iets vindt om als kloffie te gebruiken op de bank. Dit is een trui dat zo bij Hunkemoller had kunnen hangen voor 30 euro. Het is natuurlijk niet high fashion en trendy, blablabla. Maar hé, voor op de bank is het tof. En lekker. En warm. En cheap. En perfect voor in de caravan voor dat ultieme kampeergevoel. HAHA.

42858949_243661039642420_3407312862903795712_n

Illustraties van mij en mijn gezin

Foto’s vind ik leuk, maar ik begin illustraties ook steeds meer te waarderen. Een tijd geleden ontving ik mijn familieportret van Studio Silvana die je hierboven in de header ziet staan en vorige week werden Skyler en ik opeens getekend door Carmen. Ik volg Carmen sinds kort en vind haar werk erg leuk. Heel simpel getekend, maar je herkent de foto er wel in. Ik vind haar stijl tof en reageer dus ook regelmatig op haar Stories en haar Instagramfoto’s. Af en toe kiest ze een paar actieve volgers uit waar ze een tekening van maakt en de vorige keer was ik één de gelukkigen. Carmen koos een superleuke foto van Skyler en mij uit en toen ik de illustratie zag, was ik echt onder in de indruk. Het blijft een toffe stijl en ik vind het dan ook enorm tof om dit in huis te hebben. Ja, ik denk dat illustraties mijn nieuwe favoriet zijn en ik geniet dan ook van de creatieve mensen in mijn feed. Ik zal later nog eens een artikel schrijven over alle creatieve accounts die ik volg.

42773853_349424755829962_2352085294297120768_n

Share:

3 Reacties

 1. Caro
  30 september 2018 / 08:25

  Die trui!! Mijmijmijmijmij 😀

 2. 30 september 2018 / 11:28

  oh die trui zal ik in gaan wonen haaha heerlijk!!

 3. Jessica
  30 september 2018 / 23:27

  O die trui !!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.