(~215 B)
Dit zijn de vijf leukste dingen waar ik afgelopen week mijn geld aan uitgaf #1

Dit zijn de vijf leukste dingen waar ik afgelopen week mijn geld aan uitgaf #1

Ik heb een soortgelijke rubriek al eens eerder gedeeld, maar toen ging het om maanduitgaven. Nu wil ik gewoon af en toe eens vijf dingen delen waar ik afgelopen week mijn geld aan uitgaf. Iets waar ik enorm blij van werd, waar ik veel voldoening van kreeg, wat me ergens bracht, wat voor mij veel betekende of noem het maar op. Van een koffie tot een concertkaartje en van een kledingstuk tot een leuk boek. Afgelopen week betaalde ik met liefde voor dit:

Concertkaartjes voor Suzan & Freek in Ziggodome

Al twee jaar op rij ga ik met Skyler naar het concert van Suzan & Freek in Ziggodome. En dat is altijd zo’n leuk feestje! We kennen de liedjes allemaal uit ons hoofd, Skyler vindt vooral Freek echt de bom en de doelgroep die komt is  gewoon heel erg gezellig. Elke keer kijken we er naar uit en toen ik op Instagram zag dat ze volgend jaar weer in Ziggodome staan, kocht ik dan ook gelijk kaartjes. Skyler is in de wolken! Ik kan ook echt niet wachten. We gaan wel vaker samen naar concerten, maar dit is het meest leuke feestje voor ons tweetjes.

Pak van By bar

By bar is absoluut mijn grootste favoriet als het om kledingmerken gaat. Het liefst koop ik uit elke collectie alle items en vul ik mijn kast alleen nog maar met dit mooie merk. Het is best prijzig, maar ook weer niet zo prijzig dat ik het laat hangen, haha. Afgelopen week bracht ik een bezoek aan Kraanmode, de winkel in Aalsmeer waar ik graag kom. Daar verkopen ze ook By bar (heel verstandig maar ook heel onveilig, haha) en ik paste een waanzinnig pak. Een mooie, wijde broek met daarbij een passende top. Van Raymond kreeg ik een cadeaukaart voor Moederdag en ik besloot deze te gebruiken voor deze set. Zelf pinde ik nog een flink bedrag bij. En oh, wat ben ik er blij mee! Dit zit echt heerlijk en ik ben dol op de stof en print. Ik heb de broek laten inkorten en het pak zit nu als gegoten. Dit ga ik vaak dragen!

Een upgrade voor mijn Anouk-tickets

Oké, dit heeft wat uitleg nodig. Je kunt immers geen concertkaartjes upgraden. Maar ik kocht kaartjes voor haar Ziggodome-concerten toen het direct in de verkoop ging. Het was chaos en ik kocht wat er nog beschikbaar was. Allang blij dat ik alle drie de keren aanwezig kon zijn. Alleen vorige week zag ik dat ik via Ticketmaster andere kaarten kon kopen. In plaats van in vak 110 waar ik zou zitten, kon ik opeens bij het podium zitten op rij vier. Halló. Dat wilde ik natuurlijk niet voorbij laten gaan. Ik kocht deze tickets, verkocht mijn andere kaartjes en voilà, een mooie upgrade. Vanavond is het zover. Ik ga met Raymond en heb van Anouk gehoord dat ze ook ‘ons’ trouwliedje zingt. Dat wordt janken. Maar wel front row, de plek waar ik hoor, lol.

Nagellak van Essie, Fifth Avenue

Toen ik vorige week naar het ziekenhuis moest, moest ik ook een uur blijven hangen. Ik haal altijd een koffie, zodat ik het nog een beetje relaxt voor mezelf maak. Een plekje zoeken, mensen kijken, dat soort dingen. Ik belandde alleen ook spontaan in de Etos (lang leve het ziekenhuis waar winkeltjes zijn, haha) en scoorde daar vrij impulsief een nagellak van Essie. Ik had gewoon zin om iets leuks voor mezelf te kopen, en het werd dit potje in de kleur Fifth Avenue. Nou, dat bleek dus een schot in de roos. De kleur is waanzinnig! Een mooie felrode kleur waar ik echt geen genoeg van krijg. Lakt lekker, droogt goed, blijft relatief goed zitten. Ja, heel blij met deze aankoop. Ik maakte een story op Instagram, dus de foto hieronder is even een printscreen daarvan. Zo komt de kleur echt heel goed over.

Een volle tank

Het doet altijd een beetje pijn, als ik de auto weer moet volgooien bij een benzinepomp. Maar afgelopen week tankte ik en dacht ik even terug aan alle plekken waar de auto me gebracht had. Afspraken voor de kinderen, afspraken voor mijn werk, de snelle ritjes hier en daar, geen gezeur hebben qua vervoer, prima naar het ziekenhuis kunnen, even naar het Tuinhuis, een rondje winkelcentrum. Het geeft me zoveel vrijheid. Ik tel met gemak 90 euro neer voor een shirt of jurk, maar een volle tank vind ik opeens veel geld. Gek eigenlijk, hoe je zo kunt denken. Terwijl de auto me uiteindelijk misschien wel meer plezier oplevert, als ik uitzoom en naar het grotere geheel kijk. Vandaar dat ik hem toch even mee wilde nemen in dit overzicht. Een (bijna) volle tank voor 90 euro. Ik ga er veel plezier van hebben. En nee, de auto was nog niet helemaal vol. Maar 90 euro vond ik wel goed genoeg, haha. Dat dan weer wel.

Delen:
Secured By miniOrange