(~215 B)
DIARY: vier keer sporten, boekbespreking & event van VTech

DIARY: vier keer sporten, boekbespreking & event van VTech

Goedemorgen! Wat een weer, hè? Het is echt herfst buiten en ook al geniet ik altijd heel erg van dit seizoen; ik moet wel even omschakelen dat het opeens zoveel regent… Maar goed, alles wat nu valt, valt hopelijk op Bakkum niet over twee weken, haha. De komende twee weken staat mijn agenda bomvol met werkdingen die afgerond moeten worden voordat we überhaupt kunnen gaan. Het was dus een beetje stilte voor de storm de afgelopen dagen. Letterlijk en figuurlijk. Mijn hoofd loopt een beetje over maar mijn goede planning moet me gaan helpen. Wish me luck!

Tijd om jullie onze week te laten zien. Ik sportte voor het eerst vier keer omdat ik dat eens wilde ervaren nu drie keer zo’n gewoonte is geworden. Skyler mocht proefzwemmen maar haalde het helaas weer niet, waardoor ik hem maar even ga opgeven voor een tweede keer zwemmen in de week voor dat laatste zetje. Ik had een gesprek met mijn redacteur en dat verliep heel goed. We gingen zaterdag gezellig lunchen met zijn vieren en zondag had ik sinds tijden weer eens een event. Ook sloot ik mijn werk bij Heavy Dreamer definitief af. Al met al een prima week met veel werk en toch ook nog wel tijd voor mezelf. Altijd een fijne combinatie, als die balans op orde is!

Kijk mee naar hoe onze week eruit zag.

Maandag

Ik begin de maandag in de sportschool. Altijd een lekkere start.

Ik zit de hele dag achter de laptop voor werk. Ik schrijf de nieuwsbrief voor My Lovely Notebook, maak content voor Briljant Baby en schrijf een blog voor mezelf.

Ik haal de kinderen van school en Skyler heeft weer een vriendje mee. Ik ben met Maddox lekker beneden terwijl de jongens boven aan het spelen zijn.

De jongens willen iedere week broccoli eten dus dat maken we dan maar. Dit keer voor ons met aardappeltjes (waar ik dan nog een beetje mee afwissel zodat het niet zo mijn neus uit komt haha), wat kaassaus en een stukje zalm.

Dinsdag

Ik begin weer in de sportschool. Ik sport met Anke en daarna drinken we koffie. Ze gaat op vakantie dus dit is de laatste keer dat we elkaar zien voor drie (!) weken. Na haar vakantie gaan wij namelijk naar Bakkum.

Ik ben de hele dag bezig voor Briljant Baby.

Ik haal de jongens op en we lopen mee met Stonne en haar kinderen. De oudste zit bij Skyler in de klas en de jongste bij Maddox, dus altijd gezellig.

Ik vraag Skyler gelijk even om foto’s te maken voor mijn samenwerking met Omoda.

Maddox is helemaal blij met het planbord en we vullen hem samen in.

’s Avonds probeer ik een nieuw recept: risotto met champignons, ricotta en parmaham. Erg lekker, maar wel héél machtig, haha. Niet zo gek natuurlijk.

Woensdag

Tijd om de jongens weer naar school te brengen.

Ik ga niet sporten dus ik ga een rondje wandelen.

Ik ben om 09.00 uur thuis en ga dan aan het werk. Een half dagje, want de jongens komen om 12.00 uur alweer uit school.

Het regent, maar Maddox is dolgelukkig. Nu kan hij zijn nieuwe paraplu gebruiken, haha.

We gaan weer naar zwemles. Skyler is heel nerveus want hij mag proefzwemmen, maar helaas haalt hij het weer net niet. Het frustreert hem en dat snap ik heel goed, na zo’n lange tijd. Met de juf overleg ik dat hij twee keer in de week gaat zwemmen. Dat vindt Skyler vreselijk (snap ik ook), maar misschien geeft dat hem net een laatste zetje om eindelijk dat A-diploma in ontvangst te kunnen nemen. Hij kan goed zwemmen, kan door het gat, maar het is allemaal nog net niet op orde qua kracht.

De rest van de middag hangen we lekker op de bank.

Donderdag

Daar ben ik weer!

Ik ga door naar Het Tuinhuis, werk aan een blog en daarna heb ik een gesprek met mijn uitgever over boek nummer twee.

We bespreken de cijfers van boek 1 (zijn top!) en nemen boek nummer 2 door qua inhoud en deadlines. Ik ben nog niet begonnen, maar ga na de herfstvakantie vol aan de bak en heb dan tot 1 juni.

Ik ga naar Heavy Dreamer om de laatste dingen af te sluiten, mijn gereserveerde spullen op te halen (een plank voor boven de televisie en twee kledingrekken) en krijg heel lief bloemen en nog wat leuke spulletjes voor alle hulp.

Ik ben zó onrustig. Ik haal de kinderen op, Skyler speelt met een vriendje boven, ik installeer Maddox met de iPad op de bank en begin als een malle met de schoonmaak. Dat lucht op, haha. Daarna maak ik een lijstje met alles wat ik moet doen en dat voelt goed. Ik zit vol energie vanwege mijn boek, maar heb ook veel andere werkzaamheden en deadlines. Dat vind ik soms wat lastig managen en dan kan ik die adrenaline niet zo goed kwijt.

’s Avonds plof ik met Raymond op de bank voor Expeditie Robinson.

Vrijdag

Tijd voor school.

Ik ben met mijn moeder in het dorp en tussen de middag eten we met zijn allen een broodje. Om 12.45 uur breng ik Skyler weer naar school en lopen we gelijk even een rondje met het hondje van mijn ouders.

De nieuwe Bobo is binnen en dat is een groot feest altijd voor Maddox.

’s Middags gaan we even naar de Action en kastanjes zoeken.

Dit is het kledingrek dat ik kocht. We hebben er ook nog één op zolder. Ik ben de ladekastjes van Skyler aan het leeg halen en hang het dan hier op. Veel beter dan zo opgepropt. Dan gaat dit rek naar de rechterkant waar nu een kastje staat. Ik zal later nog een update geven als het klaar is.

Maddox is zijn naam aan het oefenen. Zo leuk dit! Wel met een beetje hulp hoor, hij weet de letters goed maar de volgorde nog niet, haha.

Zes jaar geleden kregen we de sleutel van ons huis!

Zaterdag

Ik ben er weer! Het valt me best zwaar, moet ik zeggen. Maar als ik eenmaal bezig ben, vind ik het weer heerlijk. De komende twee weken ga ik ook vier keer, daarna naar Bakkum en na de vakantie pakken we het dan weer op. Ik ga het per week bekijken of ik drie of vier keer ga. Drie keer is wat ik wil; een vierde keer is altijd leuk als het kan en lukt.

Ik ga naar het dorp om een pakket voor Anke op te halen en om even koffie te drinken.

En na jaren bloggen heb ik dan nu ook eindelijk eens een samenwerking met Hello Fresh. Ik weet dat veel van jullie het inmiddels heel vervelend vinden om het continu online te zien, maar ik ben hier heel blij mee en dankbaar voor. Eindelijk iets anders dan broccoli, haha. Heerlijk om even te experimenteren met nieuwe gerechten en weer eens anders te leren koken.

We gaan naar Gelderlandplein en de kinderen mogen draaien bij de AH. Maddox wint een voetbal; Skyler twee cappuccino’s voor ons, haha.

We gaan lunchen bij Le Pain en dat is heel gezellig. De laatste keer dat we ‘uit eten’ gingen was het een drama met twee slecht luisterde kinderen die alleen maar aan het zeuren waren dus ik zag er een beetje tegenop, maar het gaat hartstikke goed.

Ze krijgen muntjes voor in de auto’s daar. Valt altijd in de smaak.

’s Avonds beginnen Raymond en ik aan Squit Game. En man man, wat is dat vaag, haha. Maar ook wel weer iets om door te kijken.

Zondag

Anke app’t me een foto van het strand; ik van mijn uitzicht. Verschil moet er zijn.

De boodschappen zijn weer in the pocket.

’s Middags gaan we naar Amsterdam voor het event van VTech!

Het is weer zo ontzettend leuk! Ik ga jullie morgen meer laten zien want het is teveel voor in dit fotodagboek.

’s Avonds hangen we deze plank nog op. Ik heb er twee bij Heavy Dreamer gekocht en wilde ze boven elkaar, maar wordt wel heel veel. Nu hebben we er eentje boven de televisie en voor de andere plank wil ik nog een plekje zoeken. Misschien boven mijn bureau of in de slaapkamer. Raymond en ik zitten weer klaar voor Expeditie Robinson en ondertussen ben ik met dit dagboek bezig.

Dat was hem weer! Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange