(~215 B)
DIARY: Tulum, Monkey Town & naar het strand

DIARY: Tulum, Monkey Town & naar het strand

Als ik afgelopen week moet omschrijven, kan ik wel zeggen dat ‘ie een beetje chaotisch was. Mijn planning was niet helemaal in point en ik heb twee sportmomenten moeten laten schieten omdat ik anders echt in de knel kwam met mijn werk. Ik moest twee keer last minute naar de huisarts wat meer tijd kostte dan ik hoopte, werkte een paar keer buiten de deur en er kwam wat extra werk binnen. Niet erg. Maar omdat het dus al een rommeltje was, liep ik constant achter de feiten aan. Aankomende week is het gelukkig een stuk rustiger en kan ik weer even overzicht en rust creëren. Voelt toch altijd een stuk fijner!

Ik zie dat ik vooral veel foto’s heb gemaakt van de dingen die ik deed naast het werken. Maar weet dat ik dus heel wat achter de laptop zat om mijn werk voor Briljant Baby te doen, alles voor Heavy Dreamer netjes af te leveren zodat ze volgende week (!) de deuren definitief kan sluiten en natuurlijk wat tussendoor aan de slag voor My Lovely Notebook én Mommyhood. Met themadagen werken lukt dus nog niet echt zoals je hoort, met allemaal last minute dingen die tussendoor gedaan moesten worden. Haha. Misschien is dat in de praktijk toch niet altijd even goed uit te voeren dan dat je in je hoofd gepland had…

Kijk mee naar mijn week.

Maandag

Goedemorgen! De jongens zijn klaar om naar school te gaan. Tijd voor de schoolfoto vandaag!

Maddox doet tegenwoordig zijn schoenen zo.

Ik ga met Stonne naar Tulum om te werken.

Na een paar uur zijn we toe aan lunch!

En om 15.00 uur staan we weer op het schoolplein om onze kinderen op te halen.

Van Indian Blue Jeans krijg ik twee leuke sets voor de jongens. Ik wil een foto ermee maken maar het is nu nog wel erg warm…

’s Avonds kijk ik weer heerlijk GTST.

Dinsdag

Dinsdag begin ik de dag bij de huisarts voor mijn oren. Een paar keer per jaar moet ik dat laten uitspuiten en toen ik maandag belde, was ik zo dankbaar dat ik de volgende dag al terecht kon.

Ik sport wel een stuk later en dat gaat ten koste van mijn werk. Maar goed, wel even fijn.

Tot 15.00 uur zit ik achter de laptop en daarna haal ik de jongens weer op.

Ik krijg een pakket van My Muesli en dat heb ik altijd al eens willen proberen!

Woensdag

Ik begin de dag met buiten de deur werken. Thuis lukt het echt niet momenteel, waarschijnlijk omdat ik me heel onrustig voel.

Anke komt ook even en we ontbijten gezellig samen.

De jongens zijn om 12.00 uur uit. Ik haal ze op en ga daarna wat aan de was doen. Normaal doe ik dat op donderdag maar toen dacht ik: donderdag is mijn werkdag en op woensdagmiddag doe ik toch niet zoveel met de jongens om me heen. Dus het hele (uitgebreide) huishouden gaat vanaf nu naar woensdag.

Skyler moet naar zwemles. We brengen hem weg en vermaken ons buiten. Binnen is echt te druk daar.

Voor de rest spelen de jongens lekker terwijl ik dus het huishouden doe.

Donderdag

Tijd om de jongens naar school te brengen.

Ik ga weer naar de huisarts en dit keer voor een longtest. Dat is altijd jaarlijks en door mijn longontsteking is het even naar voren gehaald.

Ik ben echt te laat om nog te gaan sporten. Genoeg te doen! Ik haal een broodje bakkeljauw en ga daarna aan het werk.

Het is opeens dikke mik tussen mijn kinderen en die van Stonne. Zij willen afspreken en Maddox vindt het nog een beetje spannend. Ik ga mee. We zitten heerlijk in de tuin terwijl de kinderen spelen.

’s Avonds zitten Raymond en ik klaar voor Expeditie Robinson.

Vrijdag

Mijn moeder is er weer. We brengen de kinderen naar school en daarna doen we samen met Anke een koffie bij Het Tuinhuis.

Bij Heavy Dreamer maak ik nog wat foto’s.

De jongens komen thuis lunchen en Skyler moet daarna weer terug naar school. Wij gaan naar Hoofddorp want ik heb wat dingen nodig.

Opa is vroeg en gaat gezellig mee Skyler halen om 15.00 uur. Hij is helemaal blij.

Zaterdag

Raymond is al vroeg weg; hij is dit weekend naar Formule 1. Ik ben alleen met de jongens. Ik begin de dag met onze toilet veranderen. Ik vond het zo saai en heb dus wat leuke accessoires neergezet.

En ik kocht een wandrek en heb deze opgehangen met allemaal leuke dingen. Veel beter zo!

De ochtend zijn we lekker thuis aan het rommelen. Serie kijken, samen een spelletje spelen, etc.

Om 14.00 uur zijn we met Anke en de kinderen (haar man is met Raymond mee) naar Monkey Town. Verschil moet er zijn, haha.

De kinderen vinden het heerlijk en bekijken hier hoe Skyler naar beneden komt.

Ik zie opeens dit tafereel en ben net op tijd voor een foto. Zo lief. We sluiten af mijn McDonalds en dat maakt het feest wel compleet.

Zondag

Raymond is weer vroeg weg; ik ga op tijd met Maddox boodschappen doen.

Ik zou voor de rest niks gaan doen maar opeens bedenk ik dat ik naar het strand wil. Hup, kinderen in de auto en gaan.

We hebben een lekker plekje in Katwijk gevonden.

De een heeft een prima plek.

En de ander ook!

De jongens hebben thuis gegeten maar ik nog niet. Het wordt dit broodje egg benedict.

Ze zouden alleen spelen met het zand maar opeens bekokstoven ze samen dat ze naar het water gaan.

Ach, kan ons het schelen! Ik heb geen droge kleding mee maar dat komt bij de auto wel weer goed met een handdoek en onderbroeken, haha.

Prima middag zo!

Thuis gaan de kinderen lekker zelf spelen en kruip ik achter mijn laptop voor dit dagboek en mijn favoriete serie, The Bold Type. Ik ben er echt bijna doorheen en kan wel huilen…

Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange