(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

DIARY: strand, bos & Maddox jarig

DIARY: strand, bos & Maddox jarig

Goedemorgen! Voor mij is het inmiddels zondagavond 22.30 uur en ik zit net achter de computer om mijn fotodagboek in elkaar te zetten. Maddox is namelijk jarig en we hadden een heerlijke dag. Na een luie ochtend en de wekelijkse boodschappen, stapten we daarna in de auto voor een wandeling door het Haarlemmermeerse Bos. Skyler wilde eerst niet, maar toen we er eenmaal waren was ‘ie heel erg blij. En ik ook! Heel stom, maar hier waren we nog niet eerder geweest en het was een groot succes. Van de ene speeltuin naar de andere, lekker wandelen en snoepjes eten onderweg. Toen we thuis kwamen kreeg Maddox zijn cadeautje en daarna app’te Anke of we bij hen in de tuin kwamen barbecueën. Het was zo mooi weer, ze vond het jammer dat we Maddox’ verjaardag niet heel uitgebreid konden vieren en in de tuin konden we prima afstand houden. Dat was een heel leuk idee en zo werd het toch nog een perfecte dag. En kon ik weer even naar de baby kijken! De kinderen liggen net een uurtje te slapen en ik leg de hand aan dit dagboek. Hoop dat jullie hem weer leuk vinden!

Maandag

Goedemorgen! Ik begin de dag met een wandeling en dat doe ik veel deze week.

Ik heb een vaste ronde gevonden die 6 kilometer lang is en dat is heerlijk.

Werken met koffie.

Er wordt natuurlijk veel buiten gespeeld! Deze tip kreeg ik van Anne en ik vind het FANTASTISCH.

Dinsdag

Zoals iedere ochtend zit Skyler ook nu weer aan school. Hij doet enorm zijn best. Ik ben in deze tijd zelf ook altijd aan het werk terwijl Raymond hem hiermee helpt.

Even naar het centrum omdat ik wat dingen nodig heb.

In de middag ben ik bezig met mijn BTW-aangifte. Of anders gezegd: ik zorg dat alles geprint is en netjes ligt en Raymond is het as we speak aan het doen allemaal, haha.

Broccoli, aardappelkroketjes en kipschnitzel met een litertje ketchup.

’s Avonds kijken we naar de persconferentie en horen we dat de scholen weer gedeeltelijk opengaan. Skyler kan het gestolen worden, lol.

Woensdag

Goedemorgen! Tijd voor mijn pakkie van Monki.

Raymond is de hele dag op zijn werk dus ik moet me zien te redden met deze twee. Skyler gaat aan school, ik probeer te werken en Maddox speelt.

Ontbijt!

Als Skyler klaar is met school zet ik ook de computer uit. Tijd voor qualitytime. Als verrassing rij ik naar het strandje hier in de buurt.

En dat valt heel erg in de smaak!

Daarna rij ik door naar de viskraam in het dorp.

Dat valt ook in de smaak! Punten gescoord, hoor.

Nog even stoepkrijten voor de deur.

’s Avonds kijken Raymond en ik Ozark.

Donderdag

Lekker weer aan de wandel.

Ik maak een extra rondje naar de apotheek en precies voor de deur van ons huis tik ik 7 kilometer aan. Fijn! Ik wilde mijn hardlopen weer opbouwen maar heb verschrikkelijk last van mijn schenen na de eerste paar keer. Nu even compenseren met wandelen. Niet dat je denkt dat ik 7 kilometer kan rennen al, haha.

Chips eten in de tuin! En ja, dat zijn twee stoelen boven op elkaar.

Vrijdag

Ik begin de dag met de was en aanschouw de chaos om me heen. De mannen proberen al het losse Lego weer in elkaar te zetten maar dat is onbegonnen werk.

Met Maddox ga ik weer naar het strandje.

Gezellig zo samen.

’s Middags ga ik weer een stuk wandelen.

Chop chop.

’s Avonds iets nieuws proberen.

Hulp van Maddox! Of nou ja…

Gezellige boel zo, haha.

We hebben een extra kast op zolder zodat we veel speelgoed kunnen wegwerken. Hopelijk krijgen we die zooi boven dan een beetje onder controle…

Best aardig voor een eerste keer! Voor Maddox hebben we iets anders omdat ‘ie -volgens ons- allergisch is voor ei. Echter, hij neemt toch een hap…

En dat resulteert in een erge allergische reactie die hierna nog heftiger wordt. Gelukkig heb ik medicatie in huis. Nu weet ik zeker waar het door komt en wat we precies moeten vermijden. Het was steeds een twijfelgeval of ‘ie reageerde op melk, het ingrediënt weipoeder en/of ei. Wat een ellende…

Seizoen twee beginnen van Ozark!

Zaterdag

Zaterdagochtend.

We hebben een chilldagje.

Film kijken.

Ik ga verder met dit.

’s Middags wil ik er toch even uit omdat de jongens elkaar continu dwars zitten. Ik ga met Maddox naar het bos.

‘Hoe oud word je morgen, Maddox?’

Zijn favoriete bezigheid is stokjes in de poep van de Schotse Hooglanders steken, haha. Grootste lol!

Zo fijn even samen.

Maddox loopt toch even 4 kilometer weg. En ja, ik ben geobsedeerd door dit want vind het fantastisch om nu te weten hoeveel kilometer bepaalde rondjes zijn, lol.

Zondag

Skyler mocht gisteren geen Lego Masters van me kijken omdat er niet geluisterd werd. Tsjah… Dus we kijken het zondagochtend samen terug.

Hoera, Maddox is jarig! Het is een gekke dag maar hij vermaakt zich prima.

Ik ga boodschappen doen.

’s Middags wil ik eruit en gaan we naar het Haarlemmermeerse Bos. Superleuk. Ik draag voor de gelegenheid mijn nieuwe jurk van Fabienne Chapot.

Lekker spelen!

Happy!

Wat is het hier leuk! Overal leuke stops voor de kinderen.

Maddox is in zijn element.

Skyler wilde niet mee want ‘we gaan altijd naar het bos en dat is saai!’, maar uiteindelijk vertelde hij me dat hij het zo leuk vond, dat ‘ie morgen weer wil.

Thuis eten we een taartje want ja, mijn kind is jarig!

Raymond en ik besluiten hem toch een cadeautje te geven. We leggen hem uit wat voor dag het is, dat zijn feestje nog komt en hij vindt het allemaal wel best. Het meeneemhuis van Playmobil valt in de smaak en staat nu naast zijn bed.

’s Middags belanden we bij Anke in de tuin en dat is heerlijk! Zo fijn met zijn allen weer even. We hebben ons zo goed mogelijk aan de afstand gehouden maar moet wel zeggen dat het natuurlijk niet optimaal gaat allemaal. We hebben ons best gedaan, laten we het daar op houden. Fijn en welkom was het zeker wel.

De jongens vinden het fantastisch!

Dat was hem weer. Tot volgende week! X

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 27 april 2020 / 09:32

  Wat een heerlijke week hebben jullie gehad! Leuk dat jullie zo veel naar buiten zijn geweest. Het lijkt me echt fijn om zo vaak naar het bos en strand te kunnen gaan. Hier is geen strand in de buurt en in het bos is het vaak te druk. Die rode jurk staat je prachtig, net als dat pak van Monki. Ocharme Maddox, wat een heftige allergische reactie zeg. Gelukkig had je medicatie in huis en knapt hij daarna weer op!

  • 27 april 2020 / 09:33

   Oh, en wat een geweldige tip van Anne inderdaad. Vanaf nu geen geknoei met bellenblaas meer. Van een lifehack gesproken 😉

 2. Maxime
  28 april 2020 / 17:37

  Mooie jurk van Fabienne, maar volgens mij moet de ceintuur in je taille ipv onder je borsten?

  • Shirley
   Auteur
   28 april 2020 / 17:42

   De ceintuur zit eraan vast omdat ‘ie door de jurk heen gaat. Zo valt hij bij mij 🙂 Kan hem nog wel een heel klein stukje naar beneden trekken maar dan accentueert ‘ie mijn slechte deel (en is ‘ie ook een beetje te lang) Draag alle jurken met ceintuur zo hoog.

 3. 30 april 2020 / 14:32

  Is het haarlemmermeerse bos gewoon open joh? Ik dacht dat ze de parkeerplaats daar hadden afgesloten. MOOI! Heb ik weer een nieuw rondje om te doen van de week.

Secured By miniOrange