Diary: Skyler weer ziek, KNO & zwangere vriendin

Diary: Skyler weer ziek, KNO & zwangere vriendin

Afgelopen week was weer rommelig omdat Skyler alweer ziek werd. Hij was net weer een paar dagen gestart op school en kon maandag tot en met woensdag weer thuis blijven omdat ‘ie koorts en buikpijn had. Hierdoor was ik voornamelijk met hem bezig en zegde ik sporten en een afspraak af. Dat is toch wel het fijne van mijn werk; ik kan heel gemakkelijk minder werken omdat er voor een kindje gezorgd moet worden. Voor de rest rende ik donderdag van het consultatiebureau naar de KNO-arts, was vrijdag een keertje stil zonder mijn moeder en hadden we zondag hier een lunch thuis met vrienden. Ze is zwanger van kindje nummer drie dus er werd een hoop bijgepraat én spullen uitgezocht die zij weer kunnen gebruiken.

Aankomende week is behoorlijk rustig; we hebben alleen zondag de verjaardag van Beau, die alweer vijf jaar wordt. De rest is leeg en we gaan zien hoe we deze met de kindjes gaan beleven. Kijk mee naar mijn afgelopen dagen!

Maandag

IMG_7538

Goedemorgen! Ik breng Maddox weg naar het kinderdagverblijf.

IMG_7542

De enige foto die ik nog maakte is deze en dat geeft alles wel goed weer. Skyler ligt ziek op de bank en ik werk een beetje op mijn laptop. Voor de rest ben ik met hem bezig. Arm kind heeft het flink voor zijn kiezen gekregen.

Dinsdag

IMG_7547

Ik breng Maddox weer naar het kinderdagverblijf. Zo’n heerlijk pak van H&M dit.

IMG_7552

Yes, ik bestel kaarten voor Waylons tour. Ik wilde naar Paradiso maar hoorde dat de Duyker in Hoofddorp leuk en intiem is, en laat dat nu voor mij dichterbij zijn. Ik ga gezellig met Raymond dus een datenight staat gepland.

IMG_7554

Ik speel wat met Skyler ter afleiding voor hem.

IMG_7559

Er moet echter ook gewerkt worden.

IMG_7560

Ik bestelde deze laptophoes en hij kwam binnen. Vind hem zo leuk!

IMG_7568

Hi! Ik ben trouwens de hele week mijn outfits aan het fotograferen en dit artikel vind je morgen online.

IMG_7572

Raymond komt ’s avonds thuis met dit. Precies wat ik nodig heb want ben net ongesteld geworden, haha.

IMG_7573

We kijken Nieuwe Buren seizoen 2. Nog steeds leuk!

Woensdag

IMG_7575

Nog maar een dagje thuis voor Skyler…

IMG_7580

Maddox hoeft ook niet naar de crèche dus we kunnen lekker blijven liggen.

IMG_7581

Ik werk een klein beetje als Maddox in bed ligt.

IMG_7584

Voor de rest wordt er druk gebouwd.

IMG_7585

En ik kijk wat vlogs. Ik wil ook zo graag weer naar Bali als ik deze beelden zie.

IMG_7625

Met Maddox foto’s maken omdat ‘ie 9 maanden is. Wat gaat het snel, hè?

IMG_7644

’s Avonds ben ik bezig met een doorlink van Styleguide naar Mommyhood en alle populaire pagina’s. Even een klusje.

Donderdag

IMG_7648

Yes, Skyler gaat het weer proberen op school. In zijn nieuwe jas!

IMG_7654

We gaan naar Vliegende Vrienden! Ik heb altijd al eens naar Vrienden van Amstel Live gewild en toen ik over dit festival hoorde, ik zag dat Anouk kwam én Raymond ook wel mee wilde, heb ik kaartjes gekocht. Dat is date-dag twee! En ook nog samen naar Festival Zand dus we zijn beter bezig dan vorig jaar, haha.

IMG_7655

Ik ga met Maddox naar het consultatiebureau. Weer helemaal goedgekeurd. Het is een snelle Jelle met zijn kruipen en staan.

IMG_7656

Ik haal snel onderweg een broodje bij de bakker en dan is het tijd om Skyler te halen.

IMG_7661

Als ik Skyler weer terug breng naar school na zijn lunch rij ik met Maddox door naar het ziekenhuis voor de KNO-arts. Die vertelde ons direct na het zien van zijn oren dat ‘ie buisjes gaat plaatsen en de afspraak staat gepland voor 13 februari. Ik weet wat er gaat gebeuren want Skyler kreeg het ook. Ik weet ook dat het helemaal niet zoveel voorstelt. Toch zie ik er erg tegenop, ik denk vanwege de narcose. Het is gewoon een naar iets om je kindje zo slap te zien worden en hem dan achter te laten op zo’n tafel. Helemaal omdat ik Skyler met 14 maanden al jong vond en Maddox nu met 9 maanden al wordt geholpen. Nou ja, het is voor een heel goed doel en ik ben blij dat ik een arts tref die direct wil handelen.

IMG_7684

’s Middags ruim ik nog de kledingkast van Maddox uit en daarna, als Skyler thuis is, ben ik alleen nog bezig met de kinderen.

Vrijdag

IMG_7686

Ook vrijdag gaat Skyler lekker naar school. Oma is er niet dus we zijn met zijn drietjes vandaag.

IMG_7687

Ik werk een ochtendje.

IMG_7688

Skyler weer ophalen!

IMG_7692

We lopen door naar de supermarkt voor wat boodschappen.

IMG_7702

We hebben een heel groot mijlpaal met Skyler bereikt. Daar stond dit tegenover. Tsjah mensen, hier werken cadeaus nu eenmaal om bepaalde dingen te bereiken, haha. Wat het is laat ik voor nu even in het midden. Sommige dingen zijn een beetje persoonlijk, helemaal als het Skyler betreft nu met deze leeftijd.

Ik vind het trouwens lastig om te beslissen waar we de grens trekken en ben daar veel mee bezig de laatste tijd. Ik schrijf graag en veel, maar wel steeds minder persoonlijk over Skyler. Dan zijn jullie daarvan op de hoogte! Foto’s vinden we niet erg maar privézaken zullen steeds meer naar de achtergrond verdwijnen. Hoe moeilijk ik het ook vind want er zijn veel onderwerpen die ik graag bespreekbaar wil maken omdat anderen dat niet doen en het zaken zijn waar veel ouders mee kampen. Maar ik snap dus ook heel goed waarom andere (bloggende) ouders dit weer niet doen. Weet dat ik er mee bezig ben, om hier een mooie balans in te vinden. We zijn in ieder geval trots op onze grote kanjer.

IMG_7703

Wat is Playmobil toch *** om in elkaar te zetten, haha. Maar na twee uur staat ‘ie als een huis. Of eh, als een politiebureau mét gevangenis.

IMG_7706

’s Avonds kijken we TVOH. Ik wil dit jasje van Anouk! Ik vroeg het via Instagram en hoorde dat ‘ie van Tommy Hilfiger is en vanaf februari in de winkels komt. Daar gaan we even voor kijken! Alhoewel ‘ie vast erg duur gaat zijn… #fangirlmodusuit

Zaterdag

IMG_7710

We starten de dag lekker rustig.

IMG_7714

Ik kijk De Luizenmoeder terug. Wat héérlijk!

IMG_7716

Kijk nou!

IMG_7718

Och…

IMG_7719

We waren Muis kwijt en na heel lang het huis doorzoeken vinden we hem in Skylers hut, haha.

IMG_7723

Hier wordt druk gespeeld.

IMG_7726

Ik wil een foto met Skyler maken…

IMG_7735

Daar stond tegenover dat we deze ook moesten maken, lol.

IMG_7742

Kaartje van een vriendin. Heerlijk dit!

IMG_7744

Ik ga naar Prénatal want er komen morgen vrienden en ze is net 14 weken zwanger van haar derde kindje. Ik shop een pakje in maat 56 en jeetje, wat is dat alweer klein, haha.

IMG_7745

Daarna doe ik even boodschappen én haal ik koffie. ’s Avonds kijken Raymond en ik een paar afleveringen Nieuwe Buren.

Zondag

IMG_7746

Ik begin de dag in de sportschool! Ik zou afgelopen week gaan om een nieuw schema te laten maken maar omdat Skyler ziek was moest ik dat even verschuiven. Vandaag heb ik een afspraak met een trainer om me even te helpen bij squats en deadlifts. Ik wil graag wat meer doen met losse gewichten en vind het dan fijn om iemand mee te laten kijken. Ik heb wat tips gekregen, nieuwe oefeningen en ik kan weer lekker aan de bak. Geen doel, geen vast aantal keer per week maar gewoon wanneer ik zin heb en voor een momentje voor mezelf. Even geen verwachtingen meer.

IMG_7747

Vrienden komen gezellig langs met hun kinderen om te lunchen, bij te praten en om door de babyspullen te gaan. Wij willen alles weg doen en zij hebben dingen nodig. Ideaal zo. Wat heerlijk dat er weer een kleintje bij komt. Bij hen en niet bij ons, haha.

Dat was hem weer. Aankomende week is dus lekker leeg en we gaan duimen draaien voor ziekenvrije dagen. Maddox heeft nog last van zijn oren maar gelukkig gaat dat goed met zetpillen en zijn de nachten relatief rustig. Vanaf volgende week moet ik weer iedere week naar het ziekenhuis voor Maddox of voor mezelf dus deze week hou ik graag gezellig. We gaan het zien. Om af te trappen werk ik vandaag eens een ochtendje buiten de deur! Kijken hoe dat bevalt.

Tot de volgende keer X

Share:

7 Reacties

 1. 29 januari 2018 / 06:34

  Ik ben begonnen met de Luizenmoeder, echt geweldig.

  Hopelijk hebben jullie komende week een ziekvrij weekje

 2. 29 januari 2018 / 07:44

  Zo leuk dat je al die date- nights aan het inplannen bent. Alvast heel veel plezier. Ai balen dat Skyler alweer ziek was. Hopelijk heeft hij zn portie voor dit jaar gehad en blijft hij de rest van het jaar lekker gezond. Gave laptop hoes heb je besteld. Fijne week gewenst!

 3. 29 januari 2018 / 07:55

  Nooit leuk als je kind ziek is! Die laptophoes is leuk. Alvast heel veel plezier tijdens jullie avondje samen.
  Liefs

 4. 29 januari 2018 / 09:26

  och me andere grote vriend zo ziek he shir:( het is ook echt een klote griep die elke keer weer terug komt!! maar laten we hopen dat het nu over is daarzo bij jullie!!en terecht dat jullie cadootjes geven!! zo stimuleer je ze wel 😀 toppertje weer xxx

 5. Jessica
  29 januari 2018 / 13:51

  Succes met de buisjes !
  Veel plezier met je dates 😉
  En wat een gaaf politiebureau weer (maakt ook geen reet uit meid sommige dingen moet je gewoon niet aan ieders neus hangen ;-))
  Moest lachen met muis zijn geweldige verdwijntruc slim hondje 😀
  Geweldig mooie jas heeft Skyler tis ook een topmerkje he !

 6. Isis
  23 juli 2018 / 01:44

  Ik had even een vraag maar hoe doe jij dat ongesteld zijn en twee kids hebben bijvoorbeeld als je heel nodig even naar de toilet moet voor verschonen en een van die kids is aan het huilen heb je daar tips voor want het lijkt me zelf niet makkelijk vooral door mijn hele zware menstruatie en heb gehoord dat die nog zwaarder terug kan komen en buikkrampen enzo

  • Shirley
   Auteur
   23 juli 2018 / 06:45

   Gewoon laten huilen, haha. Je kan niet alles tegelijk en op dat moment even voor jezelf kiezen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.