(~215 B)
DIARY: scholen open, dagje Enschede & naar IJmuiden

DIARY: scholen open, dagje Enschede & naar IJmuiden

Goedemorgen! Afgelopen week was me het weekje wel! De jongens gingen weer naar school, ik ging naar Enschede om bij Briljant Baby te werken, kreeg daar te horen dat ik voorlopig nog wel blijf en zaterdag kon ik weer naar de sportschool. Aankomende week starten ook de zwem- en basketballessen weer, dus de agenda’s kunnen weer bijgehouden worden, haha. Wel heel lekker weer, we doen het allemaal goed op ritme. Maar toch ook wel weer wennen, dat je weer op het schoolplein playdates staat te regelen en je ’s ochtends weer moet haasten om op tijd te komen.

Kijk mee naar onze week.

Maandag

Op naar school! De jongens hebben er weer zin in. En mama ook, haha.

Ik ga een stukje wandelen met Stonne en daarna drinken we snel koffie bij haar thuis.

Thuis ga ik heerlijk aan het werk. Ik zit de hele dag voor de rest achter de computer om te werken voor Briljant Baby en My Lovely Notebook.

’s Avonds staat er een curry-noedelsoep op het menu.

Special Forces! Vinden Raymond en ik heel leuk om samen te kijken.

Dinsdag

Dinsdag lever ik de kinderen af op school en daarna rij ik door naar Enschede. Ik maak een tussenstop bij Starbucks en precies twee uur later parkeer ik voor de deur bij Briljant Baby.

We bespreken de plannen, de dingen die ik ga oppakken en het feit dat ik veel meer uren voor ze ga werken. Spannend wel!

Ik zei dat ik alleen kwam als ze weer zo’n ‘Twents broodje’ voor me haalden, die ik de vorige keer daar at, haha. Rond lunchtijd kwam deze op tafel.

Het is een lange en volle dag. Om 16.00 uur stap ik weer in de auto. Raymond werkte een halve dag thuis dus die heeft alles opgevangen thuis. Fijn thuiskomen, dat het eten op tafel staat. Zie ik het eens van de andere kant, lol. Ik maak weer even een stop voor deze foto en iets voor zessen ben ik thuis. Hoofd vol, maar wel heel blij.

We gaan Married at First Sight kijken. Ook al zo’n programma dat we leuk vinden om samen te kijken.

Woensdag

Op naar school!

Ik ga weer wandelen en loop direct langs de bakker voor een lekker broodje voor de jongens vanmiddag.

Tijd om weer aan het werk te gaan.

’s Middags ga ik het huis schoonmaken en Maddox wil me gezellig helpen.

Daarna ga ik met Skyer zijn eerste spreekbeurt oefenen.

Hij wordt zo groot! Leuk om te zien dat ‘ie zijn pen ook precies hetzelfde vasthouden als ik.

Ik ben ontzettend moe en omdat Raymond toch laat is, duik ik lekker om 20.00 uur in bed.

Donderdag

Mijn ochtendwandeling.

Thuis ga ik aan het werk.

’s Middags ga ik er even uit en ik haal gelijk even bloemen voor mijn moeder. Mijn ouders zijn alweer 35 jaar getrouwd!

Ik ben heel tevreden deze week. Fijn om weer echt goed te kunnen werken en mijn eigen ruimte te kunnen pakken. Alles valt op zijn plek.

Maddox gaat uit school met een vriendje mee dus die haal ik oom 17.00 uur weer op. Een minuut verderop, heerlijk.

Ik maak een quiche van broccoli, oregano, tomaat en geraspte kaas. Ik heb veel meer bladerdeeg dan nodig, maar vind het zonde om dat weg te gooien. Stiekem is dat ook gewoon het lekkerst van een hartige taart. Ik heb dus lekker veel, haha.

Lago di Beau!

Vrijdag

Na weken is mama er weer op vrijdag.

Onze nieuwe spiegel komt binnen. Deze heb ik gekregen voor een samenwerking. Aankomende week lezen jullie meer.

We gaan koffie drinken bij Anke.

En als we ’s middags Skyler terug naar school hebben gebracht rijden we door naar Debbie. Mijn moeder heeft in dezelfde straat in Amsterdam gewoond vroeger als Debbie nu, dus we gaan herinneringen ophalen. Leuk om die verhalen te horen.

Nasi van oma!

’s Avonds zitten we klaar voor de persconferentie. Ik ben heel blij dat er weer dingen opengaan, maar vind het nog wel steeds heel klote voor de horeca en cultuursector. Hopelijk mogen zij ook snel de deuren openen. Zij maken toch ons leven een stukje gezelliger en leuker.

Mijn ouders zijn net de deur uit als mijn moeder belt: ze zijn op de grote kruising hier aangereden en daar schrikken we enorm van. Raymond springt gelijk in de auto om te helpen.Zij sloegen af bij het groene stoplicht en iemand anders reed door rood en reed op hen in. Gelukkig valt achteraf de schade mee en konden ze naar huis toen de politie alles had afgehandeld, maar het had niet veel gescheeld of degene die door rood reed, zat bij mijn vader in de zijkant. Nu was de schade bij de achterdeur/achterkant. Echt even schrikken. ’s Avonds lig ik op tijd in bed en kijk ik TVOH, maar daar maak ik ook maar even geen woorden aan vuil…

Zaterdag

Jaaaa, eindelijk weer. Zo fijn!

Anke vraagt of ik meega naar IJmuiden voor de winkel Moani. Maar natuurlijk! Het is een heerlijke conceptstore en ik word heel hebberig van alle mooie spullen. We doen ook nog een klein rondje IJmuiden gezellig.

Deze pretletter is ook mee.

’s Avonds kijk ik Waylon. Ik bedoel natuurlijk Better Than Ever šŸ˜‰ Ik heb nog steeds een gigantische crush op deze vent. Haha. Raymond weet het ook hoor, die vindt het alleen maar hilarisch. Hij wil wel gewoon met me meekijken.

Zondag

Ik ga weer boodschappen doen. Een heel volle koelkast door alle HelloFresh pakketten ook.

Raymond gaat sporten en ik kijk de laatste afleveringen van Emily in Paris. Heerlijk!

’s Middags krijgen we onszelf nog even naar buiten voor een wandeling door het bos.

Dat was hem weer. Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange