(~215 B)
DIARY: rommelige week met om en om zieken thuis

DIARY: rommelige week met om en om zieken thuis

Vorige week sloot ik mijn fotodagboek af met twee kinderen op de bank. Helaas heeft die lijn zich voortgezet afgelopen dagen. Skyler is de hele week thuis geweest met koorts en veel spugen; sinds woensdag kwam Maddox daar ook bij. Uiteindelijk was Maddox vrijdag weer naar school, maar schreeuwde hij vrijdagavond de boel bij elkaar om vervolgens zaterdag wakker te worden met een loopoor. Nu ik dit schrijf, op zondagmiddag, ligt Maddox op de bank te slapen. Hij is echt doodop van alles en heeft veel last van zijn oren. Skyler is gelukkig weer redelijk opgeknapt. We gaan zien wie er morgen wel en niet naar school gaan. Ik ben inmiddels ook doodop en voel me behoorlijk lamlendig. De verkoudheid is op mijn longen geslagen en alles doet me zeer. Hopelijk is dat vooral omdat ik heel erg moe ben van de slapeloze nachten en al dat zorgen. Een griep kan ik er zelf even niet bij hebben… Fingers crossed dat we een gezondere week tegemoet gaan.

Kijk mee naar onze behoorlijke rommelige week. Het verbaast me dat ik nog best wat voor elkaar heb kunnen krijgen, haha.

Maandag

Maddox vindt het wel mooi vandaag.

Op naar school.

Ik ben even sporten.

Daarna neem ik het allemaal thuis weer over en ga ik aan het werk. Vandaag op de planning: social posts voor Briljant Baby en een call met de uitgever. Als ik Skyler uit school haal, stort ‘ie ook weer in en kruipt hij ziek op de bank.

Sushibowl via HelloFresh.

Maddox krijgt een opleving en wil even buiten spelen.

Wij zitten voor de deur in het laatste zonnetje.

Hoe tof zijn mijn nieuwe schoenen van Diadora via Omoda? Word zo blij van die kleurtjes! Ik heb ze gekregen.

Dinsdag

Skyler blijft thuis; Maddox wil graag naar school.

Ik ga aan het werk.

Vergaderen en de tussenstand doorspreken.

Als Maddox uit school komt ga ik even met hem naar de kapper.

De vorige keer is het niet zo goed geknipt en nu is het weer fris. Eenmaal thuis stort Maddox ook in en heb ik twee zieke kinderen op de bank.

Woensdag

Morning! Allebei de jongens blijven thuis vandaag.

Kleedjes, emmers en iPads.

Ik moet namelijk echt weer even aan het werk.

De rest van de dag maak ik geen foto’s meer en ben ik vooral met de jongens in de weer.’s Avonds maak ik weer een gerecht via HelloFresh.

Als Raymond thuis komt zeg ik: toedelokie. Haha. Ik ga even een stukje wandelen.

Daarna plof ik op de bank met chocola en Married At First Sight.

Donderdag

Donderdag zijn Skyler en Maddox allebei nog ziek thuis.

Ik moet even twee dingen doen voor mijn werk.

Klaarzitten voor de vergadering!

En nog even een blog schrijven.

’s Middags krijgt Maddox even een opleving en gaat hij met me mee een boodschapje halen. We hebben zetpillen nodig en hij krijgt me zover om een koffertje Playmobil te kopen.

Zijn Spiderman pak voor het schoolfeestje voor morgen komt binnen. Hij knapt gelukkig met het uur op dus het ziet er naar uit dat hij daar wel naartoe kan.

Raymond heeft ’s avonds een borrel dus ik plof op de bank en begin aan Firefly Lane.

Vrijdag

Wakker worden in een witte wereld.

Maddox gaat naar school; Skyler blijft nog thuis. Oma is er vandaag ook niet; heb gezegd dat ze maar even weg moet blijven uit dit virushuis.

Ik kan mijn Sorel snotboots aan. Wie had dat gedacht, in april.

Verkleed op het schoolplein met zijn beste vriendin.

Oma is er niet maar ze heeft wel heel lief kaartjes gestuurd naar de jongens.

Ik werk even wat dingen weg.

Om 12.00 uur haal ik Maddox weer op en hij wil zijn pak aanhouden.

Om 15.00 uur is er een klein feestje op school en Maddox gaat op de foto met Spiderman. Skyler laat ook even zijn gezicht zien. Die knapt gelukkig ook op.

Expeditie!

Zaterdag

Ik doe een poging om te gaan sporten.

Maar ik ben zo moe en voel me totaal niet fit, dus na 23 minuten is het ‘doei, ik ben weg hier’.

Mijn ouders komen langs en hebben heel lief eten voor ons mee.

Skyler voelt zich fit en gaat naar een partijtje van een vriend. Zo fijn om hem weer zo te zien.

Maddox is helaas weer ziek geworden. Gisteravond begon hij met huilen en deze ochtend wordt hij wakker met een loopoor en koorts. Het houdt niet op… Ik ben de hele dag met hem bezig.

Ik ga heel vroeg naar bed want al die slapeloze nachten hakken erin. Als ik bijna in slaap val, begint Maddox te huilen en tot middernacht zijn we met hem bezig. Daar gaat de lange nacht slapen die ik voor ogen had. Gelukkig valt hij uiteindelijk tussen ons in in slaap en kunnen we toch onze ogen sluiten.

Zondag

Boodschappen doen.

Maddox ligt dus weer ziek op de bank. Skyler is gelukkig helemaal beter; ik voel me inmiddels echt doodop en lamlendig. Ik sluit mijn ‘gezellige’ dagboek hier dan ook af. Volgende week is beter, daar gaan we voor!

 

Delen:
Secured By miniOrange