(~215 B)
DIARY: niet mijn week

DIARY: niet mijn week

Ik weet niet precies waar het aan ligt, maar afgelopen week was niet mijn week. Ik zat er niet lekker in, was bloedje chagrijnig, kende sombere buien en kwam er maar moeilijk uit. Ik herken dit wel van vorige jaren, dat ik dit altijd rond deze periode heb en het zal vast door de omschakeling van het seizoen te maken hebben. Corona helpt natuurlijk ook niet mee. Gelukkig is het weer wél heel erg fijn en kan ik erg genieten van de zon buiten. Het komt wel weer goed, deze dagen mogen er ook zijn. Het komt de inspiratie (en de foto’s voor dit fotodagboek) dan niet heel erg ten goede; het doet de zelfkennis wel goed. Ik keer wat meer naar binnen en daar komen vast en zeker ook weer mooie dingen uit voort.

Kijk mee naar de foto’s die ik voor jullie gemaakt heb.

Maandag

Goedemorgen! Tijd om de jongens weer naar school te brengen. Raymond doet Skyler en ik doe Maddox.

Tijd om te beginnen in de sportschool. De rest van de dag zit ik achter de computer om te werken en maak ik geen foto’s meer.

Dinsdag

Ik breng Maddox weer naar school.

En dit is mijn uitzicht weer. Aan het werk de ochtend.

Ik ga ’s middags even naar Hoofddorp om wat dingen te halen voor Skylers traktatie.

’s Avonds ben ik naar pilates en yoga en helaas krijgen we daar ook het nieuws te horen tijdens de nieuwe persconferentie dat dit voorlopig de laatste les gaat zijn.

Woensdag

Ik ga even gezellig met Maddox op pad. Hij heeft een nieuwe jas van Moodstreet gekregen, staat tof hè?

We krijgen vanmiddag visite voor Skylers verjaardag dus we gaan samen boodschappen doen.

Kees en Kitty komen langs en van hen krijgt Skyler dit toffe horloge. Flik-flak brings back memories.

’s Avonds maak ik de pasta met pompoen weer. Zo lekker!

Donderdag

Anke zit in quarantaine omdat haar moeder positief getest is op Corona en ze daar geweest is. Wij brengen even wat lekkers langs! Natuurlijk blijven we op afstand en buiten. Het is even niet anders!

’s Middags komt Raymonds vader langs voor Skylers verjaardag. We kunnen het niet uitgebreid vieren maar zo af en toe even visite vindt Skyler ook helemaal prima. Hij krijgt deze cadeautjes. De Super Mario Lego wordt nu wel aantrekkelijker, nu hij naast de standaard set ook de uitbreiding heeft.

Ik ga ’s avonds met Skyler de traktaties in elkaar zetten. Ik heb Mario zakjes gekocht en daar stoppen we chips en een lolly in. Bij Flying Tiger kocht ik deze kleine lichtjes en dat vindt Skyler helemaal leuk. Leuke toevoeging zo.

Met Raymond ga ik even wat versieren want ondanks dat we het niet meer echt vieren op de dag zelf, is hij natuurlijk wel echt jarig. En daar horen slingers en ballonnen bij!

Vrijdag

Hoera! Skyler is echt jarig vandaag en is 7 jaar geworden. Skyler kreeg vorige week een nieuw bed van ons en daarnaast kochten we deze battlebus van Fortnite. Van Anke kreeg hij poppetjes die daarin kunnen. Valt in de smaak!

Op naar school om te trakteren.

Ik ben met Maddox en mijn moeder op pad.

Skyler heeft deze step gekregen van opa en oma en als we hem uit school halen, brengt Maddox hem maar al te graag mee, haha.

Ik ga ’s middags even met mijn moeder naar het tuincentrum.

Maddox heeft weer een allergische reactie en we weten maar niet waarvan…

’s Avonds komt er een leuk pakket binnen van Netflix. Een mega raket om te kleuren en te bouwen. Daar gaan we van de week maar even mee aan de slag. We eten een taartje met mijn ouders en daarna gaan zij ook naar huis.

Zaterdag

Ik begin de dag weer in de sportschool.

Met Maddox gaat het gelukkig iets beter, behalve dat ‘ie veel eczeem (en snot) heeft.

Skyler zet zijn nieuwe Lego in elkaar en is tegelijkertijd aan het vloggen. Zo leuk om te zien en horen!

Ik plof even lekker op de bank met dit boek. Achterin zat het bonnetje wanneer ik dit gekocht had; in 2016, haha. Nu vind ik het eindelijk een mooi moment om erin te beginnen. Ik zie dat er inmiddels een nieuwe versie is en weet niet in hoeverre dat verschilt met dit oudere exemplaar, maar ik geniet er wel van.

Maddox heeft heel lief het oude stepje van Skylers beste vriend gekregen omdat hij een nieuwe kreeg voor zijn verjaardag. Maddox is dolgelukkig en samen met Raymond gaan ze een rondje steppen buiten.

Een cadeau van Nintendo, mega leuk! Zo in combinatie met yoga en de Disq hoef ik eigenlijk de deur niet meer uit voor het sporten, haha.

We gaan naar buiten voor een frisse neus. Altijd een goed idee.

Zo mooi de herfst, helemaal in combinatie met dit weer.

Zondag

Ik ga boodschappen doen met Skyler terwijl Raymond en Maddox bij Voetjebal zijn.

Ik zit mezelf echt heel erg in de wegen dus ga ik even alleen op pad. Struinen in de boekhandel, een koffie halen en een koffiecuphouder voor op de keuken. Bovenop verzamelden we echt van alles, van pakken crackers tot aan lege flessen. Het was zo chaotisch.

Zo dus! Het plantje kocht ik met mijn moeder bij het tuincentrum, evenals de mand. Ik heb er wat kookboeken liggen en de houder van Xenos voor de koffiecups. Staat gezellig zo. Beter dan al die zooi. Blij mee!

Dat was hem voor deze week! Aankomende week ben ik weer lekker aan het werk want ik heb wat deadlines weg te werken. Ook moet ik nu echt verder met de laatste teksten voor mijn boek. 1 februari klinkt heel ver maar voordat je het weet is het zover…

Bedankt voor het lezen X

Delen:
Secured By miniOrange