(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Dit nieuwe houten speelgoed van HEMA is fantastisch!

Dit nieuwe houten speelgoed van HEMA is fantastisch!

De feestdagen staan weer voor de deur en daarom kun je van mij iets vaker een lijstje met tips verwachten. HEMA is wat mij betreft altijd mega goed bezig en ik kijk dan ook regelmatig even op de online shop of in de winkels of ik weer iets nieuws zie. Gisteren zag ik opeens allemaal nieuw houten speelgoed staan en ik ben daar direct mee aan de slag gegaan. Want halló, hoe tof is dit? Een houten reuzenrad? Een veerpont? Verschillende blokkensets om een hele stad te creeren? Het hondenhok van Takkie? Ze scoren hier echt weer punten mee en omdat de prijzen zo ongeveer tussen de 3 en 20 euro liggen, zijn het perfecte cadeautjes voor de Sinterklaas-periode. Zowel voor kleine schoencadeautjes als voor de iets grotere cadeaus voor in de zak van Sinterklaas kun je prima bij HEMA slagen. En nee, dit is geen gesponsord artikel. Ik ben groot HEMA-fan en er gaat geen week voorbij zonder even een kijkje te nemen. Want naast het toffe houten speelgoed, hebben ze ook fantastische spullen voor ons. Maar dat is weer voor een andere keer…

De klapkratkar hebben jullie in een vorig artikel al voorbij zien komen, maar ik vond dat ‘ie nog even in dit lijstje genoemd moest worden. Het reuzenrad vind ik werkelijk fantastisch en misschien wel het meest toffe item uit deze lijst. Maar de koffiebekers zullen het ook goed doen bij de kinderen die graag hun moeder na willen doen. Of wat dacht je van de geweldige make-up koffer? En net als veel andere merken kon de regenboog natuurlijk ook niet uitblijven. Na twee jaar wordt er hier thuis nog dagelijks met de bogen gespeeld dus mocht je er nog geen een in huis hebben, is dit alvast mijn tip aan jou.

Kijk mee naar de nieuwe spullen die HEMA gelanceerd heeft. Alles is al verkrijgbaar in de winkels maar rond deze periode moet je er wel altijd snel bij zijn. Voor de rest hebben ze natuurlijk ook ander h0uten speelgoed zoals de toffe grachtenpanden en het poppenhuis. Vorig jaar al verkrijgbaar, maar nog steeds méga leuk voor op de lijst. Shopse!

Klapkratkar, 35,-

Veerpont, 15-

Reuzenrad, 17,50

Koffiebekers, 5,-

Hondenhok van Takkie en Siepie, 5,-

Regenboog, 7,50

Foodtruck, 15,-

Truck, 5,-

Blokkenset Pizzeria, 4,-

Blokkenset School, 4,-

Make-up koffer, 15,-

Delen:
Secured By miniOrange