(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

DIARY: knutselen, hardlopen & in de tuin

DIARY: knutselen, hardlopen & in de tuin

Goedemorgen! Week 5 van de ‘quarantaine’ is aangebroken en ondanks dat de dagen er veel hetzelfde uitzien, heb ik toch weer een aantal foto’s voor jullie. Persoonlijk heb ik nog steeds een beetje moeite met de hele situatie en iedereen om me heen, maar ik denk dat we het helemaal niet zo verkeerd doen. Skyler doet zijn school, Maddox vermaakt zich prima, ik kan nog redelijk goed werken en ook Raymond vermaakt zich iedere dag. We zitten de tijd uit, zullen we maar zeggen.

Kijk mee!

Maandag

Goedemorgen! Ik heb in mijn inbox een paar aanvragen voor links verwerkt in persoonlijke artikelen en heb direct inspiratie. Fijn! Ik ben daar wat uurtjes mee bezig.

Ik mis het sporten enorm en via mijn Timehop-app (terugblikken) zie ik dat ik vijf jaar geleden aan het hardlopen was. Ik trainde toen voor de 10km en vond dat echt fijn en uitdagend. Ik ga eens kijken of ik dat op kan pakken! Ik download een schema via Runner’s World en start met 2 minuten wandelen en 1 minuut hardlopen. Dat acht keer. Heftig! Mijn conditie is niet zo best (ondanks dat ik dus wel drie keer per week aan krachttraining deed voor Corona) en van de 10km rennen is nu helemaal geen sprake meer. Maar alle begin is moeilijk! Ik ga gewoon eens twee keer in de week proberen en opbouwen naar hopelijk 5km.

De jongens zijn lekker in de tuin aan het spelen.

Skyler heeft als werkje van school gekregen dat ze paashazen gaan knutselen. Raymond gaat met die jongens zitten en gaat aan de slag. Zo grappig ook wel, omdat ik Raymond nu allemaal van dit soort dingen fanatiek zie doen, haha.

Skyler neemt zijn taak serieus.

Maddox en ik gaan een blokje om.

Nog even uitrazen na het eten en dan lekker moe maar voldaan naar bed.

Dinsdag

Skyler zit er weer klaar voor.

Ik ben beneden met Maddox.

Maddox is opeens helemaal dol op knippen en lijmen en knutselt nu iedere dag. Allemaal papier op elkaar plakken, haha.

Ik ga bij Anke op kraambezoek! De situatie is heel gek en het is jammer dat het niet op de gezellige, close manier kan, maar zo even met elkaar kletsen in de tuin op gepaste afstand is even heel erg fijn. De baby hou ik vast zodra het weer kan maar heb haar in ieder geval van een afstandje even kunnen bewonderen en krijg iedere dag heerlijke foto’s.

Woensdag

Goedemorgen!

Knutselen maar.

Ik ga even een uurtje aan het werk.

We nemen Seb onder onze hoede vandaag. Hij moet er even uit voor de afleiding en dat doen we graag. We hebben een heel gezellige dag met veel springen, spelen, tekenen en…

Een autoritje naar…

McDonalds voor een ijsje ter afsluiting.

Aan het einde van de dag brengen we Seb terug en mogen de jongens nog even naar de baby kijken. Iedere keer als ik dit soort foto’s zie breekt mijn hart een beetje. Had het zo graag anders gewild voor Anke en haar gezin.

Raymond en ik beginnen aan La Casa de Papel seizoen 4. Nu al weer leuk!

Donderdag

Goedemorgen!

Lekker uitrazen in het bos.

Doet hen (en mij!) heel goed.

’s Avonds plof ik met dit op de bank.

En om 21.00 uur verruil ik de bank voor ons bed. Ik ga lekker lezen.

Vrijdag

We starten de dag goed.

Deze doos wordt bezorgd.

Zo ontzettend lief, dit boeket krijgen we van Anke en Jirka voor onze hulp.

Ik doe weer een poging tot hardlopen; weer 2 minuten wandelen en 1 minuut rennen en dat acht keer. Ik kan sommige stukken 1,5 minuut en doe het vervolgens negen keer. Lekker eigenwijs, lol.

‘Wat moet je?’

Weer knutselen.

Skyler hoort op het nieuws dat je thuis moet blijven en dat je een bekeuring kan krijgen van 390 euro als je je niet houdt aan de regels. Daar is ‘ie van in de ban en hij maakt vervolgens dit, haha.

We gaan weer kijken!

Zaterdag

Ik begin de dag met een wandeling.

Op de terugweg haal ik een koffie.

Maddox is opeens helemaal in de ban van de Nintendo, haha.

Lekker buiten spelen.

Ik haal een Too Good To Go box op bij de bakker en dit krijgen we voor 3,99. Not bad!

Als Maddox op bed ligt gaat Skyler altijd heerlijk spelen.

Taartje proeven. Goedgekeurd!

Normaal ligt ‘ie om 19.30 uur in bed; nu mag hij tot 21.00 uur naar Lego Masters kijken.

Zondag

Samen karten! Maddox vindt het zo leuk en het gaat ook best goed!

Ik ga de weekboodschappen maar weer halen.

De rest van de dag hangen we een beetje binnen en in de tuin. Raymond gaat nog een stuk fietsen en de jongens vermaken zich met alle schermen in huis en hun speelgoed. Ik zet dit dagboek in elkaar en ga de bank op met een boek. Ik voel me een beetje onrustig en slaap al de hele week ontzettend slecht. Hopelijk voel ik me aankomende week iets rustiger. We kijken ‘s avonds in ieder geval La Casa de Papel seizoen 4 helemaal uit. We wilden er rustig doorheen gaan maar ja, de volgers onder ons zullen begrijpen dat dat niet te doen is met een serie als deze!

Tot volgende week weer X

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments

  1. 13 april 2020 / 07:08

    Dat taartje ziet er heerlijk uit. Hier is nu weinig op Too good to go. Dit seizoen van la Casa was ook weer steengoed.

  2. 13 april 2020 / 07:48

    Leuk om te zien! Ik ben gisteren aan La Casa de Papel seizoen 4 begonnen en het is inderdaad verslavend om verder te kijken. Ik wist niet dat de bekeuringen zo verschillend zijn. Hier in België krijg je € 250 boete als je je niet aan de maatregelen houdt. Jammer om te lezen dat je je onrustig voelt en niet goed slaapt. Op zich niet abnormaal gezien de situatie die blijft duren. Ik denk dat er maar weinig mensen zijn die zich op dit moment goed voelen. Wel fijn dat je het hardlopen terug hebt opgepakt en daar je plezier uithaalt!

  3. 13 april 2020 / 13:06

    Ik vind het zo leuk om de jongens te zien groeien! Nu zijn het ineens hele mannetjes die samen kunnen gamen.