(~215 B)
DIARY: kleien, afzwemmen & naar de bioscoop

DIARY: kleien, afzwemmen & naar de bioscoop

Goedemorgen! Afgelopen week was niet mijn week. Ik was heel chagrijnig, heel moe, onrustig, kreeg weer een afwijzing op een geweldige opdracht waar ik enorm van baalde en zat er niet lekker in. Ik hing ook nog een halve nacht boven de wc en was zaterdag een beetje grieperig waardoor ik sporten even oversloeg. Gelukkig ben ik er qua gezondheid wel weer, maar mentaal moet ik even een switch gaan maken. Het is gewoon lachwekkend eigenlijk, hoe chagrijnig ik me momenteel voel. Het zal de tijd van het jaar zijn, mijn menstruatie die ook nog aanwezig was en het Corona nieuws waar ik -zoals heel Nederland- van baalde. Ik hoor veel mensen om me heen die er even niet lekker in zitten.

Hopelijk kan ik mezelf aankomende week weer een beetje bij elkaar rapen. Dan ga ik lekker rustig aan het werk, sporten, mijn voeding goed op orde brengen en misschien wel vast plannen maken voor het nieuwe jaar. Dat zal ook helpen. Tijd voor een frisse wind!

Maar eerst is het tijd voor mijn fotodagboek. Kijk mee naar onze week.

Maandag

Ik begin de dag met sporten.

Ik ben de hele dag aan het werk. Vanwege Black Friday en Cyber Monday moeten er veel nieuwsbrieven uit bij My Lovely Notebook dus daar ben ik even mee zoet. Daarna haal ik de jongens op van school en gaan we gelijk door naar zwemles. Het is tijd voor proefzwemmen en Skyler haalt het! Hij mag zaterdag afzwemmen. Zo, zo, zo FIJN!

De moeder van Skylers beste vriend staat voor de deur met allemaal sets van Play-Doh voor Maddox. Super lief! Maddox gaat gelijk kleien want van Play-Doh zelf hebben we vorige week allemaal nieuwe klei gekregen.

Dinsdag

Ontbijten en dan nog snel even kleien, haha.

Op naar school.

Als ik onrustig ben, werk ik veel met post-its. Overal liggen ze en overal staan dingen op, haha. Ik ben in ieder geval een paar uur aan het werk want ik moet wat samenwerkingen inleveren ook.

Daarna ga ik naar het dorp. Ik heb nog inpakpapier nodig, een klein cadeautje voor Maddox en…

Ik laat mijn acrylnagels eraf halen vanwege de allergische reactie. Zo klote, maar even niks aan te doen. Dit ziet er nog best oké uit, maar mijn nagels worden gedurende de week slechter en scheuren helemaal door de droogte.

Raymond en ik gaan verder met la Casa de Papel.

Woensdag

Op naar school. Ik vind het nog steeds heel leuk als ik ze zo samen zie lopen. Wat gaat de tijd toch snel.

Ik werk de was weg en ga aan de slag met blogs.

Het is woensdagmiddag en ik neem de jongens mee naar de bioscoop voor De Club van Sinterklaas.

Zo gezellig!

Donderdag

Ik ga sporten en heb de bovenverdieping voor mezelf. Heerlijk. Het sporten gaat goed en ik kan even mijn ei kwijt! Ik heb woensdagmiddag na de bioscoop gehoord dat ik het bij een toffe opdracht niet ben geworden. Ik had hier echt veel vertrouwen in, dus het valt een beetje rauw op mijn dak. Het zou werk zijn voor twee dagen in de week en ik was me mentaal al aan het voorbereiden op de grote switch qua werkzaamheden.

Even op bezoek bij Anke. Ze zit in quarantaine omdat ze samen met Norah positief is getest opa Corona. Ze zijn ziek, maar gelukkig zijn ze nog oké thuis.

Ik ben wat uren aan het werk voor Briljant Baby. Skyler neemt ’s middags een vriendje mee dus dan ben ik lekker in huis aan het rommelen. Skyler gaat altijd ’s avonds naar basketbal, maar de juf is ziek. Dat betekent lekker vroeg de joggingbroek aan en eten maken, haha.

Raymond is er niet dus ik nestel me lekker op de bank met een deken, GTST en Expeditie Robinson.

Vrijdag

Omaaaa!

’s Ochtends zijn we in het dorp en ’s middags lekker thuis. We flansen vast de surprise in elkaar voor Skylers klasgenootje. Basketbal is een hobby, dus we maken dit. Ik vind het geslaagd voor een eerste keer!

Daar gaan we weer… Ik wil het eigenlijk niet meer kijken omdat ik merk dat het me onrustig maakt, maar ik wil wel graag op de hoogte zijn.

Dit is beter: samen met Skyler The Masked Singer kijken in bed.

Zaterdag

Ik ben de halve nacht ziek geweest maar ik sta oké op. Beetje rommelende buik nog. We zijn gelukkig lekker thuis vandaag. Ik maak een factuur, lees lekker wat blogs en kijk Youtube. Maddox vermaakt zich met een Sinterklaasfilm, Skyler is aan het gamen en Raymond maakt een proefrit in een nieuwe auto.

Kleien!

Raymond gaat met Skyler naar afzwemmen en HIJ HAALT ZIJN A-DIPLOMA. Ik ben zo trots! Eindelijk heeft hij hem en wat fijn dat dat nog net voor de maatregelen plaats kon vinden.

En hij mag kiezen wat we gaan eten. Pizza!

Maddox is blij met deze keuze, haha.

Raymond en ik bestellen sushi want dat wil ik al wéken eten. Gelukkig gaat het goed met mijn buik en smaakt het heerlijk. We hadden alleen weer veel te veel en bewaren de rest voor de volgende dag.

Zondag

Tijd voor Pietengym!

We mogen niet kijken en dat hadden we natuurlijk kunnen weten. Raymond en ik duiken de kantine maar in met koffie. Anderhalf uur een break, lol.

Eenmaal thuis ga ik even boodschappen doen.

Ik haal ook allemaal spullen voor mijn nagels want dat is echt om te janken. Baal zo erg van de allergie, want was dolgelukkig met mijn acrylnagels. Hopelijk herstellen ze een beetje zodat ik over een tijdje over kan op gellak of eventueel biab.

Ik rij met Skyler naar Hoofddorp want hij wil het nieuwe Pokémon spel kopen van zijn verjaardagsgeld. Gezellig even!

Bij Zara zwicht ik voor dit voor Maddox. Vind dit zo leuk voor hem! Het is alleen enorm druk dus na het Zara bezoekje gaan we weer lekker naar huis.

Inmiddels is het 17.00 uur, zijn de kinderen lekker aan het spelen en is Raymond bezig in huis. Ik ga zo lekker bami opwarmen die ik nog over heb van mijn moeder en we hebben nog wat sushi. Vanavond weer Expeditie Robinson en dan zit het erop voor deze week!

Aankomende week is qua activiteiten rustig. Basketbal mag niet meer doorgaan, maar zwemmen gelukkig wel. Skyler start woensdag met zwemmen voor zijn B, de jongens hebben vrijdag Sinterklaas op school en zaterdag vieren we het bij mijn ouders. Mijn moeder had een Sint en twee Pieten geregeld, maar die hebben vanwege de maatregelen afgezegd. Hopelijk kunnen we er evengoed een fijne middag van maken voor de jongens. Zondag is Raymond jarig! Ik ga nog even een leuk cadeau bedenken want wat ik had bedacht, is helaas ook gecanceld. Dat verschuift wel, dus waarschijnlijk maak ik er wel een mooie kaart bij.

Sorry voor de chagrijnig-ness. Hopelijk aankomende week ietsje beter! X

Delen:
Secured By miniOrange