(~215 B)
Dit zijn de geboortekaartjes trends voor 2022

Dit zijn de geboortekaartjes trends voor 2022

Mijn smaak verandert van jaar tot jaar. Het ene jaar kan ik helemaal dol zijn op een broek, en een paar maanden later kan ik hem niet meer zien. Of ik ben obsessed met een jurk, draag deze wekelijks en opeens ben ik het helemaal zat. Ik verander dan ook vaak van style en verkoop regelmatig dingen waarvan ik een paar maanden geleden misschien heb gezegd dat ik het nóóit meer weg zou doen. En soms heb ik daar dan na een jaar weer spijt van, omdat ik het item toch wel mis, haha. Zo gaat dat eigenlijk met alles in mijn leven. Met accessoires in huis, met boeken, met geurtjes en met keuzes omtrent de kinderen. Als ik nu de babytijd van de jongens opnieuw zou mogen doen, zou ik weer heel andere dingen hebben gekozen qua producten, qua babykamer en ook wel qua kleding. Maar wat ik ook anders zou doen, zijn de geboortekaartjes.

Ik vind een geboortekaartje iets heel persoonlijks en wat we hebben uitgekozen voor beide jongens, paste op dat moment heel erg goed bij ons. Ik vind het ook geen big deal dat het nu niet meer onze keuze zou zijn geweest. Het zijn nu eenmaal dingen die lekker met de tijd en trends meegaan. In samenwerking met Hippe-Geboortekaartjes zet ik vandaag de trends voor 2022 op een rij. Ik heb een aantal proefdrukken mogen ontvangen en o my, ik vind het jammer dat ik geen kaartjes meer hoef te maken…

Into the wild

Dé trend van het moment: geboortekaartjes met het thema ‘Into the wild‘. Nu zijn geboortekaartjes met dieren al jaren erg populair, maar in 2022 zien we vooral bosdieren voorbijkomen, in allerlei soorten en stijlen. Op de kaartjes vind je vosjes, hertjes en konijntjes. De kaartjes zijn ontworpen op originele vormen, hout en met folie. Ik vind dierenkaartjes altijd heel lief en merk in mijn omgeving dat dit het altijd goed doet.

Soft & Natural

Geboortekaartjes met velvet look zijn ook echt helemaal hot. De kaartjes lijken van fluweel gemaakt en voelen zacht aan als je kiest voor de soft touch papiersoort. Naast deze trend zien we dat geboortekaartjes met organische vormen en natuurlijke kleuren veel terug. Ik zou dit bijvoorbeeld heel tof vinden in de vorm van een hart. Soft & natural zou op dit moment zeker bij ons passen. Ik denk dat dit ook gelijk mijn favoriet is qua keuze!

Romantic Bohemian

Op zoek naar een bijzonder geboortekaartje met warme en rijke kleuren? Romantic bohemian is ook een van de trends van 2022. De stijl typeert zich door warme kleuren, aanwezige patronen en verschillende texturen. Ja, love it!

Specials

Het geboortekaartje hoeft niet meer vierkant of rechthoekig te zijn. Deze trend ‘specials‘ bestaat uit kaartjes met originele vormen, kraftkarton, kalkpapier en houten geboortekaartjes. Zo kreeg ik laatst een geboortekaartje dat transparant was met goudfolie, gemaakt van kalk-papier, en ben ik zelf ook helemaal fan van de vorm van een regenboog of hart. Een rond of ovaal kaartje vind ik ook zeker iets hebben. Wil je echt out of the box? Kies dan eens voor een vlag, maan of bijvoorbeeld een wolk. De keuze is reuze!

Als ik dit allemaal zie, vind ik dat van ons behoorlijk saai, haha. Ik zou er nu wel echt iets anders van hebben gemaakt. Maar ach, zoals ik al zei: smaken kunnen per jaar verschillen en de wereld van de geboortekaartjes wordt natuurlijk steeds mooier. Er is in ieder geval genoeg keuze voor iedereen!

Oh, en een tip: bestel een proefdruk om zeker te zijn van je zaak. Bij de eerste proefdruk ontvang je naast een voorbeeld van het kaartje, ook een leuk verrassingspakket! En de website voor de geboortekaartjes is trouwens ook ideaal voor als je nog op zoek bent naar een naam…

Bekijk hier alle geboortekaartjes trends van 2022 !

Delen:
Secured By miniOrange