(~215 B)
DIARY: interviews, politie Kim & Almere

DIARY: interviews, politie Kim & Almere

Ik had echt mijn week niet. Door het slechte slapen voelde elke dag als een opgave en dat begon ik in alles te merken. Heel moe, nergens zin in, een vervelende writersblock op mijn werk en elke dag rond 16.00 uur was ik niks meer waard. Ik was ook nog eens ongesteld, de kinderen strónt vervelend (heb er geen andere woorden voor) en ik voelde me gewoon echt volkomen k*t. Heb je weleens… Gelukkig heb ik nog wel twee goede interviews gehad, mijn artikelen netjes af geschreven, koffie gedronken met iemand die ik al jaren ken maar nog niet eerder persoonlijk sprak en wat leuke dingen gedaan in het weekend. Volgende week kan alleen maar beter worden!

Kijk mee.

Maandag

Op naar school.

Ik ben weer op kantoor.

’s Middags ga ik lopend naar een afspraak. Fijn als dat kan!

Zoals elke maandag: kickboksen. En de laatste minuut gek doen en zwaard vechten. Kan gewoon.

Dinsdag

Ik ben de hele dag op kantoor.

’s Middags heb ik opnieuw een interview. We zitten weer halverwege het volgende nummer, dus even flink aan de bak.

Van mijn collega moet ik eerder naar huis omdat ik echt niks meer uit mijn handen krijg, haha. Hij vindt me echt niet te genieten. Ik ga lekker even sporten voordat ik Maddox moet halen.

De wildebras weer ophalen.

Woensdag

De jongens hebben een studiedag vandaag. Ik ben al heel vroeg op pad, om een afspraak te maken om de schade aan mijn auto te fixen.

Warme kaasstengels voor de jongens.

Maddox gaat even gezellig bij een vriendje spelen.

Ik rij door naar Hoofddorp om koffie te drinken met Karin. Karin werkt al sinds ik fan ben voor/met Anouk. Bij de voormalige fanclub en nu als beheerder van Anouk Backstage op Facebook. Ze is tevens haar vaste fotografe. We hebben echt al jaren leuk contact, ze zoekt me tijdens elk concert even op en ik kreeg van haar ook het cadeau toen ik voor de 50e keer was afgelopen zomer. Ze is een vertrouwd gezicht en ik kan toch wel spreken van een leuke band. Ik ontdekte laatst dat ze heel dichtbij woonde, dus we besloten koffie te drinken. Dat was onwijs leuk! Gewoon gezellig kletsen over ons werk, wat ze allemaal doet, wat wij allemaal doen, over de kinderen, en natuurlijk een beetje over Anouk. Dat is toch de gemeenschappelijke interesse.

’s Avonds kijk ik Expeditie Robinson terug terwijl Raymond bij een basketbalmeeting voor Skyler is.

Donderdag

Ik ben weer op kantoor.

Normaal brengt Raymond Skyler weg; nu lukt het even niet. Ik maak snel eten en daarna rijden we naar de sporthal.

Met de weersvoorspellingen van aankomende weken, is het tijd om mijn kast om te zetten naar de herfst. Even een klus, maar wel fijn als het gedaan is.

Maddox vindt het allemaal wel best, haha.

Tadaa. Morgen volgt er een blog over mijn kleding en mijn moodboard voor de switch die ik wil gaan maken.

De Verraders! Ondertussen werk ik aan een blog.

Vrijdag

School!

Na weken de verleiding te hebben weerstaan, gaan we voor de bijl als we horen dat de stroopwafel cheesecake weer terug is, haha. Erg lekker!

’s Middags ben ik bij zwemles en ik probeer het te zien als me-time in plaats van ‘gadverdamme, weer naar dat kl*te zwembad’, hahahaha. Maddox is inmiddels een jaar bezig en het einde is voorlopig nog niet in zicht. Dus beter kunnen we er maar een leuk moment van maken.

Zaterdag

Klaar voor zijn tweede proefles! Hij is er wel over uit dat hij bij een andere club wil voetballen, waar twee vriendjes ook zitten. Dus daar gaan we over twee weken naartoe voor een lesje en dan schrijven we hem hoogstwaarschijnlijk ook in. We hebben in ieder geval vast de scheenbeschermers en sokken gekocht.

Maddox en ik gaan naar de Veiligheidsdag in Amstelveen. Vorige week hoorde hij dat Kim er vandaag zou zijn, dus hij scande gelijk het hele terrein af. En aangezien je Kim niet kan missen met haar mooie haren, was ze vrij snel gevonden. ‘Hé poepie, ben je er weer?!’ Ze zijn dol op elkaar, haha. Ik blijf erbij: fijn dat dit een voorbeeld voor Maddox is. Ze is leuk en goed met/voor de jeugd.

We hebben natuurlijk ook nog lekker veel bekeken. Kijk dit bekkie <3

De politiemotor blijft altijd favoriet.

Vorige week was het te druk; nu was hij gelijk aan de beurt en kon hij wel spuiten als de brandweer.

Nooit weg zonder Kim nog even gedag te zeggen.

Voor de rest zijn we ’s middags lekker thuis en halen we ’s avonds Thais eten. Altijd een goed idee.

We gaan ’s avonds zitten voor twee afleveringen van de Verraders. Love dit programma zo erg.

Zondag

Ik wilde eigenlijk even sporten maar dat ga ik niet halen. Even op tijd boodschappen doen en daarna om 10.30 uur in de auto voor…

Een bezoekje aan Almere! Altijd gezellig met onze vrienden en de hele jongensbende.

Ik ga met Nicole boodschappen doen voor de lunch samen en natuurlijk nog even langs Koffiepunt.

Na een paar uur kletsen binnen, gaan we nog even naar buiten voor een potje voetbal. Om 15.30 uur is het weer tijd om naar huis te gaan.

Net als je denkt dat al je geduld wel op de proef is gesteld deze week, gaat je kind op de bank tekenen. Heeft-ie echt nog nooit gedaan en ik dacht dat we deze fase wel allang gepasseerd waren. Ik heb van alles geprobeerd, maar minder dan dit wordt het helaas niet. Ik ga er maar een kleed overheen leggen. We wilden graag een nieuwe bank, maar ik weet niet of we dat nu al gaan doen of toch nog even wachten. Wanneer gaan dit soort fases over?

Ik plof op de bank voor Expeditie.

Dat was hem weer voor deze week. Ik ben benieuwd wat volgende week ons brengt, maar ik hoop dat-ie qua mindset ietsje beter gaat zijn.

Tot snel X

Delen:
Secured By miniOrange