(~215 B)
Maddox’ verlanglijstje voor Sinterklaas (6 jaar)

Maddox’ verlanglijstje voor Sinterklaas (6 jaar)

Ondanks dat het nog wel even duurt voordat Sinterklaas ons land binnenkomt, is Maddox alweer weken in de ban. Wat zeg ik: het is al maanden aan de gang en ik kan wel zeggen dat de beste man helemaal niet is weggeweest het afgelopen jaar. Maar vooral de laatste weken komt Sinterklaas vaak ter sprake en helemaal nu de speelgoedboeken alweer door de brievenbus geduwd worden, en de schappen in de supermarkt vol liggen met pepernoten, chocolademunten en andere Sint-gekkigheid.

Skyler geloofde lang, maar dit wordt het eerste jaar dat we mét hem deze dag kunnen invullen. Dat is fijn, want dan kan hij zelf aangeven wat hij leuk vindt om te krijgen. Maddox zit er nog helemaal in en heeft zijn eerste verlanglijstje al gemaakt. Het ligt nu naast me en ter inspiratie deel ik alvast wat hij op dit moment heeft geplakt. Maar het is en blijft een kind van 6, dus het kan zo volgende maand veranderd zijn. Dan zal ik tegen die tijd nog even een update plaatsen, haha. Vooralsnog is dit zijn wensenlijstje. Ik heb echt alles overgenomen, dus er staan soms ook wat gekke dingen tussen waarvan ik denk ‘wat moet je ermee?’

Mocht je ook een jongen van ongeveer deze leeftijd in huis hebben, dan zal dit vast en zeker in de smaak vallen. Als ik Maddox mag geloven.

Hot Wheels portemonnee (?). Volgens mij heeft hij dit vooral aangestreept omdat er een auto op staat, en weet hij niet eens wat het is.

Uiteraard een setje Hot Wheels auto’s.

Hier ben ik het helemaal mee eens. Superleuk spel blijft dit, Wie is het?

Een discolamp. Want ja, waarom ook niet?

Hij roept al sinds hij kan praten dat-ie gaat werken bij de politie. Dit bonnenboekje is uitgeknipt en zal zeker in de smaak vallen. Misschien kan ik er eentje vinden zónder fluitje, haha.

Ook de politiehelm staat op zijn papier geplakt.

Maddox heeft plannen voor een feestje, geloof ik. Haha. Een speaker met microfoon staat groot aangekruist in het speelgoedboek.

Hot Wheels T-rex is altijd een goed idee. Hij heeft de grote parkeergarage en dit is een leuke uitbreiding voor hem.

En nog iets uit dezelfde lijn: een transportauto!

Dit boek heeft Skyler al in het Engels, een paar jaar geleden gekregen van Sinterklaas. Inmiddels is de Nederlandse variant van het Pokemon boek al een tijdje uit. Door Maddox op zijn lijstje gezet.

Hij heeft het al maanden over een bestuurbare auto, dus die staat ook nu weer op zijn lijstje. Ik wil dit eigen voor zijn verjaardag geven, als het mooie weer eraan komt eind april.

Pokemonkaarten! Hij heeft het er nog steeds over en is er nog steeds mee bezig, dus dit zijn leuke schoencadeautjes.

Maddox kan wel een nieuwe koptelefoon gebruiken, dus deze heb ik stiekem op zijn lijstje gezet, haha.

Racebaan! Naast politie wil hij Max Verstappen worden, dus hiermee kan hij oefenen zegt-ie.

Voetbal van Mbappe mag zeker niet ontbreken.

Paw Patrol game voor de Nintendo Switch. Hij deelt er eentje met Raymond, dus dit is nog wel leuk om te onthouden.

Toch nog iets qua creativiteit: een tekenkoffer van Djeco!

Nog een bestuurbare auto, deze quad van Mario.

Een horloge; deze Pokemon smartwatch. Geen idee of het wat is, eigenlijk.

Skyler wil een Ajax-pak; Maddox wil liever iets van Haaland, haha. Want ook dat wil hij worden over een paar jaar. Haaland. Ach ja.

Het cadeau waar ik zelf nog het meest enthousiast van werd en wat hij dus sowieso wel krijgt: een explorer set!

Last but not least: iets op zijn lijstje dat hij niét krijgt. Een speelgoedwinkel. Waarom?!

Delen:
Secured By miniOrange