(~215 B)
DIARY: een week zoals altijd maar met een nare zondag

DIARY: een week zoals altijd maar met een nare zondag

Hoi lieve mensen! De afgelopen dagen is er even niks online gekomen en ook het fotodagboek, dat al jaren op maandag klaarstaat, komt nu pas online. Dit heeft een reden: afgelopen zondag ben ik met Maddox naar de huisartsenpost gegaan omdat hij heel benauwd was en we het zelf niet onder controle kregen. Vanuit hier zijn we doorgestuurd naar de spoed en vervolgens hebben ze hem opgenomen. We hadden een spannende nacht en uiteindelijk vonden ze het nodig om hem nog eens 24 uur te observeren. Voor nu zijn we net lekker thuis en aan het bijkomen, ik schrijf dit dinsdagmiddag. Het waren enorm intensieve uren; zowel voor hem en zijn lichaam als voor mij als ouder. Gelukkig is er genoeg verbetering en mag hij thuis uitzieken. De komende tijd doen we het lekker rustig aan!

Voor nu deel ik graag mijn fotodagboek met jullie. Zorgt ook weer voor een beetje afleiding. Ik laat hem zien van maandag tot en met maandag. Dan pak ik hem volgende week vanaf dinsdag weer op. Over de rest van ons avontuur vertel ik later nog kort even als ik daar zin in heb en de normale artikelen volgen natuurlijk ook snel. Ik schrijf nooit zoveel vooruit. Kijk mee.

Maandag

Goedemorgen! Ik breng Maddox weg en begin zoals altijd de dag met sporten.

Voor de rest zit ik de hele tijd achter de computer om flink wat werk voor My Lovely Notebook weg te werken.

Skyler neemt een vriendinnetje mee naar huis en ze gaan samen Just Dance spelen. Het fijne aan de school waar hij zit, is dat zijn klasgenoten al sinds groep 1 bij hem in de klas zitten. Zo hebben ze echt een mooie band met elkaar.

Dinsdag

Ik breng Maddox weer naar school.

Ik heb nog steeds moeite met het combineren van My Lovely Notebook, Mommyhood en mijn boek. Vandaar dat er soms iets minder online staat.

Ik breng een snel bezoekje aan de Bijenkorf want ik wil er even uit en zoek een muts die eens wel goed zit. Deze van Ganni staat erg goed en Debbie app’t dat ze hem ook wil omdat ze in de sale zijn. Ik neem er dus twee mee.

Blij mee!

Ook komen deze laarzen binnen van Fabienne Chapot. Kerstcadeau voor mezelf!

Na het eten ga ik een half uurtje cardio’en.

En daarna zen worden tijdens yin yoga!

Woensdag

We beginnen de dag weer in Amsterdan! We gaan een koffie doen met Debbie en Maddox kan lekker spelen in de speeltuin.

Als we thuis komen zijn we heel koud en wil Maddox lekker een filmpje kijken onder een dekentje.

Zo lief, deze krijg ik van Debbie. Vind ze zo leuk!

We hebben sinds tijden een heerlijke relaxte woensdagmiddag.

Samen het Sinterklaasjournaal kijken.

Ik duik daarna lekker vroeg mijn bed in!

Donderdag

Maddox en ik gaan heel even op pad en ik rij langs Anke om wat Ferrero te brengen omdat ik een gigantisch pakket heb ontvangen. Ze is er niet maar gelukkig heb ik de sleutel, dus zo heeft ze een cadeautje als ze thuiskomt, haha.

Wij gaan even naar Uithoorn.

Ik ga ’s middags sporten en als ik bezig ben krijg ik een app’je van Anke met ‘dit is eng’. Draai ik me om, staat zij er ook, haha. Niks afgesproken! Wel heel gezellig even.

Vrijdag

Hoera, oma is er weer!

Ik moet even met Skyler naar de dokter.

Ik vind dit een mooie combinatie!

’s Middags gaan we even langs Anke omdat Seb dat weekend zijn verjaardag viert en 4 jaar wordt! Echter, door Corona is alles een beetje verspreid en heb ik voorgesteld om gewoon even ergens tussendoor te komen. Is dus vrijdagmiddah even. Het Dikke Dik boek en kleurboek valt in de smaak maar mijn moeder scoort punten met de verrekijker, haha.

Skyler gaat steeds vaker lekker spelen en ik vind dat heerlijk om te zien.

The Voice of Holland!

Ondertussen volg ik nog een live van Charlotte die bij een cursus hoort die ik via haar volg.

Zaterdag

Ik begin de dag met sporten!

Mijn deadlift hoog ik op naar 50 kilo. Zo leuk!

Maddox is niet zo lekker dus we gaan samen een filmpje kijken.

Raymond komt thuis met deze verrassing. Echt mijn favoriet.

We gaan lekker een stuk wandelen.

De jongens mogen hun schoen zetten dus vlak voordat ik naar bed ga zet ik alles klaar.

Zondag

De dag beginnen met boodschappen doen.

Maddox wordt steeds meer benauwd en we blijven maar zijn inhalator geven.

’s Middags slaapt hij een uurtje en daarna wordt hij nog zieker wakker. Ik bel de huisartsenpost voor advies en moet gelijk komen.

In de auto wordt hij nog zieker, maar gelukkig worden we heel erg goed en snel geholpen.

Via de huisartsenpost moeten we naar de spoed waar de kinderarts eraan komt. Maddox wordt aan de monitor gehangen en daar zien we dat het niet zo best is en dat zijn saturatie begint te dalen. We gaan vernevelen en krijgen het bericht dat we blijven.

Beetje balen, maar gelukkig zijn we in goede handen. Raymond komt er aan met spullen voor ons.

Skyler mag gelukkig ook gedag komen zeggen en we hebben al snel een eigen kamer.

Niet snel daarna valt Maddox gelukkig in slaap, maar we moeten ieder uur vernevelen de hele nacht door. Maddox slaapt tussendoor steeds gelukkig, maar ik alleen even van 5 tot half 7.

Maandag

En dat heeft alles te maken met dit. Het gaat niet goed en de extra zuurstof gaat aan. Ik twijfelde om deze foto te delen, maar het is wat het is en je ziet hem er snel van opknappen. Hij ligt er gelukkig rustig mee te slapen, helemaal uitgeput en even rust nu het meeste werk voor hem gedaan wordt. Een verhaal met een goed einde gelukkig. Ik zit de hele tijd aan het voeteneind om hem in de gaten te houden.

De kap wordt verwisseld voor de slangetjes in zijn neus en daar wordt hij woest van en hij blijft maar schreeuwen dat het eruit moet. Gelukkig valt ‘ie uiteindelijk in slaap en ’s ochtends kunnen we in de gang kijken; Sint en Piet zijn geweest en hebben de schoentjes gevuld!

Wakker worden en spelen. De zuurstof is afgebouwd en niet lang daarna mag het uit. Ik ben zó blij dat we in het ziekenhuis waren en we dit niet thuis hadden…

Ook duidelijk: geen Corona! Ik mag dus even uit de kamer en ga direct naar het restaurant om even wat drinken en snacks te scoren. Ik voel me zo slap als een vaatdoek na de afgelopen nacht.

Tijd verdoven tussen de verneveling door.

Ik ben zo trots op hem. Hij knapt op en doet het vernevelen inmiddels zelf. Dit vindt hij gelukkig niet erg. Helaas mogen we nog niet naar huis en moeten we nog een nacht ter observatie blijven.

Lekker slapen bij mama.

Bellen met mijn andere vriend. Hij mist me heel erg en ik had hem gezegd dat het maar voor 1 nachtje zou zijn en dat ik op het schoolplein zou staan. Stom van mezelf, maar goed. We bellen en daarna slaapt hij in mijn bed bij Raymond. Ze gaan ook gezellig eten bij Anke dus dat is een fijne afleiding.

Ik probeer dit naar binnen te werken maar sorry, die ziekenhuismaaltijden zijn echt niet te hachelen.

Het restaurant is al dicht maar ik vind een snackautomaat, haha.

Ijsjes wanneer je maar wil. Zelfs midden in de nacht.

Ik lig veel lekker bij hem in het bed.

De nacht die volgt gaat supergoed. Hij slaapt rustig, de saturatie is prima en de zuurstof blijft uit.  Wel moeten we nog even vernevelen waar we hem wakker voor moeten maken. Gelukkig horen we in de nacht al ‘als dit zo doorzet kunnen jullie straks lekker naar huis!’ En dat was inderdaad het geval.

Tot volgende week! Thanks voor alle lieve berichten die ik heb ontvangen X

Delen:
Secured By miniOrange