(~215 B)
DIARY: de eerste zomervakantieweek & alles afronden voor onze vakantie

DIARY: de eerste zomervakantieweek & alles afronden voor onze vakantie

Afgelopen week was de eerste week dat de jongens vakantie hadden. Terwijl zuid al op de helft van de zomervakantie zit, waren wij ons aan het klaarmaken voor het kampeeravontuur. Het was even aanpoten, want zoals altijd wil ik alles goed en netjes achterlaten. Alles voor AmstelveenZ moest af want zodra ik terugkom, beginnen we alweer met de opmaak en correcties voor het septembernummer. Gelukkig is het gelukt om mijn deel helemaal klaar te zetten. Voor de verloskundigen heb ik alle social posts tot na mijn vakantie ingepland en aangezien ik altijd goed onder druk werk, is het me ook nog eens gelukt om veel blogs te schrijven. De afgelopen weken heb ik vrij weinig inspiratie en komt er niet meer elke dag een blog online. Voor de komende drie weken heb ik op dinsdag, donderdag en vrijdag iets klaarstaan en natuurlijk hoop ik ook op maandag een diary te kunnen laten zien. Dat ligt een beetje aan het internet op de camping. Al met al een hele drukke week, waarin ik ook bezig was met inpakken en natuurlijk met de jongens.

Dit dagboek loopt tot en met vrijdag, aangezien we zaterdag naar de camping zijn gegaan en ik de eerste dagen even niet met werk bezig wilde zijn. Hopelijk heb ik volgende week dan de eerste vakantiediary voor jullie.

Kijk mee!

Maandag

Ik ben de hele dag vanuit huis aan het werk want heb twee grote verhalen uit te werken voor AmstelveenZ. De eerste foto die ik maak is om 15.30 uur bij kickboksen.

’s Avonds ga ik de caravan vast gedeeltelijk inruimen.

Dinsdag

Maddox heeft een dagje BSO op de planning.

En hij is gelijk weer helemaal blij. Snap ik wel.

Voordat ik naar mijn werk ga, staat Nicole voor de deur. Ik vroeg haar of ze even een beker bij Koffiepunt voor me mee wilde nemen, zodat ik niet steeds overal die extra kosten hoef te betalen als ik koffie buiten de deur haal. Ze staat voor de deur met een gevulde beker en wat lekkers. Zo lief!

Ik ben tot de lunch op kantoor aan het werk en hap nog even een tosti mee voordat ik naar huis ga.

Skyler is ’s middags met vrienden aan het gamen, dus ik werk nog even verder.

Woensdag

Vakantie betekent ook filmpjes kijken in bed en rustig opstarten.

Wil de Krokodil staat op Netflix! Ik ben ondertussen even aan het bloggen.

Daarna rij ik naar Amsterdam want…

Ik ga mijn trouwjurk laten afspelden zodat-ie vermaakt kan worden. Spannend! Na de vakantie haal ik hem op.

Als ik dan toch in de buurt ben van Fort Negen, haal ik de lekkerste amandel/choco croissant. Een bommetje want ik zat de hele dag vol, maar echt waanzinnig.

’s Middags ga ik met de jongens naar Hoofddorp. Maddox koopt Hot Wheels van zijn geld en we gaan nog even naar Primark voor joggingpakken. Kamperen in Nederland met 18 graden en regen vraagt erom, haha.

Ik ruim de caravan verder in met mijn spullen. Later volgt een artikel over mijn kleurrijke campingkast.

Eindelijk weer sporten! Na de vakantie weer verder.

Donderdag

Maddox start rustig op in pyjama en ik ben nog even druk aan het werk vanuit huis. Skyler is met een vriendje jumpen.

Nog even naar de bieb voor wat vakantieboeken.

Daarna is het tijd om de jongens weer op te halen uit het trampolinepark.

Ik werk nog even door en om 17.00 uur ga ik met Raymond zijn pak ophalen. Erg mooi geworden!

Vrijdag

Ik rond nog even de laatste dingen af voor Mommyhood en AmstelveenZ en dan zit het er echt op. Om 10.00 uur ga ik met de jongens naar de kapper.

Daarna gaan we even naar Gelderlandplein.

De laatste vakantieboodschappen.

Bij Kraanmode zwicht ik voor deze sweater, die ik al drie keer heb gepast en die nu in de sale is. Love it. Gaat mooi nog even mee de caravan in nu het een herfstvakantie wordt, haha.

Dat was hem. Tot snel! X

Delen:
Secured By miniOrange