(~215 B)
DIARY: contract tekenen, Chantal’s Pyjama Party & blijven slapen

DIARY: contract tekenen, Chantal’s Pyjama Party & blijven slapen

Goedemorgen! Vandaag is mijn eerste werkdag bij AmstelveenZ, waar ik jullie eerder over verteld heb. Súper spannend! Afgelopen week heb ik mijn werk bij het kindermodellenbureau afgerond (ik ga af en toe nog wel wat dingen voor haar doen) en zat ik achter de computer voor mijn werkzaamheden voor Kek Mama. Voor de rest was ik lekker in de weer met de jongens, mijn blog en wandelingetjes door de herfstbladeren.

Dit weekend sliepen Skyler en ik samen in het Jaz hotel, het hotel naast ZiggoDome. We waren namelijk uitgenodigd voor Chantal’s Pyjama Party en bij zo’n slaapfeestje hoort natuurlijk een sleepover. Dit stond ook op mijn 22 voor 2022 lijstje. Zo blij dat dat gelukt is. Het was namelijk super leuk om dit samen te doen. Op Instagram heb ik een paar beelden gedeeld hiervan.

Als laatste gingen we zaterdag spontaan naar Venneper Lodge en kwamen mijn broertje, zijn vriendin en Beau langs om alvast Skylers verjaardag te vieren.

Kijk mee!

Maandag

Goedemorgen! Het is weer tijd om de jongens naar school te brengen na de herfstvakantie. Dit is mijn outfit.

De dag beginnen met een kleurplaat.

Ik ga een half uurtje wandelen.

Daarna is het tijd om mijn contract te tekenen. Ik vind het zo spannend! Maar wel heel erg tof. Ben zo benieuwd.

Mijn nieuwe werkplek. Geen straf zo.

’s Middags ga ik even naar Amstelveen en daarna nog aan het werk.

Om 15.00 uur haal ik de jongens op en ga ik gelijk door naar kickboksen met Maddox. Hij vindt het zo leuk!

Twinning.

’s Avonds kijken Raymond en ik weer Expeditie. Krijg er geen genoeg van.

Dinsdag

Op naar het kindermodellenbureau waar ik voor werk. Hier ben ik aan het werk tot ik de jongens moet ophalen.

Eindelijk zijn de schoolfoto’s binnen. Ontzettend leuk geworden!

Ik heb met Maddox om 17.00 uur een intake bij de BSO. Even kennismaken met de juffen en de ruimte bekijken. Ik had er al een goed gevoel over, maar nu helemaal. Maddox zag allemaal kinderen uit zijn klas, was gelijk weg en wilde niet meer mee naar huis. Dat komt helemaal goed dinsdag.

Woensdag

Woensdag alweer. Ik werk vier uur voor Kek Mama.

Daar word ik blij van. Van streepjes trouwens ook.

Jep, ook deze woensdag wil Maddox weer naar kickboksen.

Daarna gaan we naar een sporthal waar de 9-jaars prik wordt gegeven. Dat zit er weer op.

Als Maddox aan het spelen is, wordt het hele huis overgenomen.

Donderdag

We worden getrakteerd op een mooie lucht onderweg naar school.

Ik ben weer aan het werk voor het kindermodellenbureau tot net voor drieën.

Wat uurtjes aan het werk en daarna de jongens halen. De rest van de middag zijn we lekker thuis en doen we niks meer. Skyler voelt zich ook niet zo lekker door de prik dus we slaan basketbal ook over. Heerlijk om 18.00 uur allemaal in pyjama, haha.

Vrijdag

Het is vrijdag en ik moet aan de slag voor Kek Mama.

Mama is er ook weer! Heb haar gevraagd of ze me even wilde helpen vandaag met schoonmaken en aangezien dat haar middle name is (ik ken geen grotere poetsliefhebber dan zij), doet ze dat met liefde. Love my mom.

’s Middags ga ik met Maddox naar zwemles.

Na het eten brengt mijn vader Skyler en mij richting het ZiggoDome. Eerst inchecken in het hotel. Wat een heerlijke kamer!

Ik heb hier al eens gewerkt aan mijn boek en vind de kamers superleuk.

Onze pyjama’s kregen we cadeau van Snurk Amsterdam. Zo blij mee! Het zijn wel eerder huispakken, want ze zijn lekker warm.

Uitzicht. Om 19.00 uur gaan we naar het ZiggoDome.

Barry Paf van 100% vind ik altijd super leuk op de radio en hij draait als voorprogramma. Prima, haha.

We hebben golden circle kaarten gekregen en omdat we op tijd zijn, staan we helemaal vooraan.

Op Instagram mocht ik 2 x 2 kaarten weggeven en een van deze winnaressen komt met haar zoontje naar ons toe om gedag te zeggen. Ze volgt me echt al sinds mijn zwangerschap van Skyler. Blijft gek, maar ook heel tof haha. We kunnen wat ruimte maken vooraan voor de kids en de jongens hebben direct een klik. Echt heel leuk! We hebben uiteindelijk een leuke avond met zijn vieren.

Flemming begint en dat is gelijk een groot favoriet.

Ik hou van Suzan en Freek dus dit is helemaal leuk.

De confettikanonnen zijn een grote hit.

We vinden alles heel tof, maar Kris Kross is onze favoriet deze avond. Wát een feest!

Er is een afterparty in het hotel maar dat is een dj en veel dronken mensen, haha. Ik hoopte nog op artiesten. We gaan naar onze kamer, trekken een luchtigere pyjama aan en hebben nog even een momentje samen. Ik had van huis chips meegenomen dus dat is natuurlijk de kers op de taart, chips op bed en nog even een filmpje ter afsluiting. Uiteindelijk slapen we om 01.00 uur ofzo, lol.

Zaterdag

Goedemorgen! We zijn om 08.00 uur alweer wakker. Het ontbijt is vanwege de drukte in blokken en wij hebben de tijd om 09.00 uur. We kunnen nog rustig aan doen.

Ontbijtje!

Raymond komt ons halen dus daar wachten we op. Skyler wil zijn pak niet meer uit. Snap ik wel.

Skyler blijft liever thuis om even bij te komen, maar wij rijden met zijn drietjes naar de outlet bij Halfweg. Tijd voor Maddox!

Koffie en wat lekkers bij Starbucks.

Ik krijg een berichtje van Bibi of we komen eten bij Venneper Lodge. Dat willen we wel!

Lotte is er niet maar met zijn drietjes en de kinderen hebben we een fijne avond. We eten zelfs buiten vanwege het heerlijke weer!

’s Avonds plof ik moe maar voldaan op de bank. Tijd voor Rico! Ik vind het tof dat Maddox aan kickboksen doet, maar ik hoop niet dat hij over 20 jaar die ring in wil, haha.

Zondag

Wintertijd. Maddox is om half 8 (en dus half 7) en Skyler om 8 uur (7 uur) wakker. Valt me alles mee. Ik ben ook gelijk wakker en sta om 08.00 uur nieuwe tijd in de sportschool. Daarna boodschappen doen en om 10.00 uur ben ik helemaal klaar weer thuis.

Samen de Bobo doen.

Shit, ook nog. BTW-aangifte. Nog net op tijd!

Ik maak een lekker broodje voor de lunch en ben even aan het werk. Opdracht indienen, dit dagboek vast maken, facturen schrijven. Ook heb ik een lange to do-lijst met privé dingen, zoals taarten voor Skylers verjaardag regelen enzo. Aankomend weekend is hij alweer jarig.

Mijn broertje en zijn vriendin komen alvast langs voor Skylers verjaardag, omdat hij volgende week niet kan. Gezellig met Beau! Heerlijke namiddag zo.

Ik heb nog veel restjes in de koelkast en als ik Maddox voorstel om een ‘lekker bordje’ voor hem te maken, begint hij te glunderen. Dit is gewoon echt zijn lievelings avondmaal, dus af en toe maak ik een bordje met van alles. ‘Wil je weer een lekker bordje voor me maken?’ Is toch te lief. Hiernaast heeft ‘ie dan nog aardbeien en appelmoes, haha. Helemaal in zijn element. De jongens eten lekker makkelijk aan tafel met de iPad. Ik vind alles best vanavond.

Dat was hem weer! Ik ga vanavond héél vroeg naar bed, want ben toch wel moe van alles dit weekend. Het waren drukke dagen. Met activiteiten, maar ook heel erg in mijn hoofd. Op naar een nieuwe week! En wat voor een… Nieuwe job, twee ochtenden werken voor Kek Mama, Skylers verjaardag vieren, naar Legoland in Scheveningen met de jongens vanwege Skylers verjaardag, Maddox voor het eerst naar de BSO én met Skyler naar de albumrelease party van Flemming in Amsterdam. Deze lucky bastard had mazzel met de kaartjes die binnen een minuut waren uitverkocht. Dat wordt weer een leuke avond!

Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange