(~215 B)
DIARY: Amsterdam, pizza-avond & de kerstboom opzetten

DIARY: Amsterdam, pizza-avond & de kerstboom opzetten

Goedemorgen! Ik zit er niet echt lekker in qua werk, merk ik. Ik werk heerlijk aan de nieuwsbrieven voor My Lovely Notebook en maak ook mooie sprongen met mijn boek, maar Mommyhood blijft hierdoor een beetje liggen. Natuurlijk best begrijpelijk dat ik niet alles tegelijk kan, maar ik baal er wel een beetje van. Ik geniet enorm van bloggen en moet weer even mijn tijd beter gaan indelen. En wat meer inspiratie krijgen! Dan schrijf ik ook een stuk lekkerder. Weet dat ik heel erg veel te doen heb en dat het zeker niet zo is dat ik Mommyhood zat ben. Ik doe mijn best!

Vandaag natuurlijk zoals altijd weer mijn fotodagboek. Kijk mee!

Maandag

Goedemorgen! Nog even met zijn nieuwe Lego bouwen voordat hij naar school gaat. Vind het altijd zo leuk als hij een nieuwe set heeft; dan vermaakt ‘ie zich echt heel goed. Zodra het in elkaar zit vindt hij het niet meer leuk, haha.

Maddox gaat weer naar school na zijn afwezigheid en hij heeft er heel veel zin in.

Sporten! Word altijd blij van deze legging van H&M, haha. En de schoenen trouwens ook. Goede investering geweest.

Ik ben de hele dag aan het werk en gebruik mijn uren vooral voor My Lovely Notebook.

Als Skyler uit school komt bouwt hij de hele middag verder.

Ik kijk zoals iedere maandag Kopen zonder Kijken. Vind dat zó leuk.

Dinsdag

Ik heb een samenwerking met Kruidvat en moet negen kleine blogs aanleveren. Eigenlijk in twee delen maar omdat ik vorige week in het ziekenhuis was met Maddox, moet ik nu alles even in deze week proppen. Daar werk ik vandaag aan.

Maddox vermaakt zich heel goed op school.

Skyler gaat na school met een vriendje mee.

Ik ga even op pad om boeken terug te brengen naar de bieb en wat boodschappen te halen; ik draag mijn nieuwe mondkapje, speciaal voor de gevoelige huid. Groot fan! Het is deze en met de code SV202010 krijg je 10% korting. No spon maar toen ik hem deelde via Instagram, kreeg ik een bericht van het bedrijf dat ze blij waren met mijn post en een korting wilden aanbieden. Fijn, want ze zijn best prijzig.

Maddox heeft ook Lego gekregen van Sinterklaas maar het lukt hem nog niet om het zelf in elkaar te zetten. Dit doet Skyler heel lief voor hem.

Ik zou naar yoga gaan maar er is een vervanger en die vrouw doet het voor mij zó zweverig, dat ik dan liever niet ga, haha. Dan is het voor mij alles behalve ontspannend. Niet dat dit veel ontspannender was, maar een avond in pyjama op de bank was ook fijn.

Woensdag

Maddox is de hele ochtend lief aan het spelen met zijn caravan. Ik rond allemaal kleine dingen af voor mijn werk. Dingen die al een paar dagen door mijn hoofd spoken en waar ik geen zin in heb, maar die even gedaan moeten worden.

’s Middags gaan we de kerstboom opzetten.

Gelukt!

De jongens staan te stuiteren dus we gaan wandelen naar het tuincentrum. Een frisse neus én…

Tijd om de kerstbal van het jaar uit te zoeken.

Na afloop nog een oliebol en weer terug wandelen.

’s Avonds proberen we een nieuw verspaket; zoete aardappel stamppot met sperziebonen. Erg lekker, alhoewel de paprika en ui ernaast voor mij geen toegevoegde waarde had.

Donderdag

Al vroeg uit de veren omdat ik naar Amsterdam ga. Heerlijk als het nog donker is en de kerstboom gaat aan.

Op naar de bus.

Ik werk een dag bij Hotel Cornelisz want alleen buiten de deur kom ik in een ‘boekschrijf-modus’.

Leuk dit! Het bed is eruit en de tafel staat erin. Echt een oplossing. Ik boek zoals altijd weer bij voordethuiswerkers.nl. No spon!

Mijn denim jumpsuit aan.

De lounge ziet er zo leuk uit van dit hotel. Sowieso was het hele hotel een aanrader.

Ik schrijf, bel met mijn redacteur voor een plan van aanpak en ga daarna naar buiten voor een koffie, broodje en wandeling door het Vondelpark.

Met deze leukerd! Om 17.00 uur ben ik weer thuis.

Vrijdag

Vrijdag is nog steeds omadag.

We doen ons vaste rondje en gaan ’s middags even naar Hoofddorp omdat Skyler een foute kersttrui nodig heeft voor volgende week op school. Maddox krijgt een ijsje van oma.

Ik zit klaar voor TVOH.

Zaterdag

Tijd om weer te sporten!

Daarna rij ik door naar Teddy’s. Zoals jullie in het nieuws misschien hebben gehoord is hier een Poolse winkel opgeblazen en daar naast zit deze kinderkledingzaak. Ze gooien alles in de uitverkoop vanwege rookschade en ik heb nog wat broeken voor Maddox nodig. Ik koop wat jeans van Name It, een sweater van Z8 en nog twee joggingbroeken van Z8 voor allebei de jongens. Er is trouwens geen schade voor de rest aan de kleding, alleen hing de lucht wel erg in de winkel en moeten ze helemaal leeg om de schade te repareren.

De jongens spelen ’s middags met dit kleed dat ik van City-Play heb ontvangen. Het circuit van Zandvoort!

Om 14.00 uur gaan we naar de verjaardag van een vriendje van Maddox.

Alweer vier jaar! Het samen spelen op de crèche zit er bijna op…

’s Avonds bestellen we pizza en Skyler vindt het helemaal gezellig. Zijn eerste pizza at ‘ie op camping Bakkum en nog steeds vindt hij het lekker (is altijd afwachten). Sterker nog: Raymond en ik zijn helemaal verbaasd dat ‘ie de hele pizza opeet, haha. Maddox eet een stukje mee en stort zich op de snackbox. Hij is dol op kipnuggets dus die bestelden we voor hem erbij.

Zondag

Raymond en Maddox zijn naar Voetjebal; ik ga boodschappen doen.

En Skyler mag weer alleen thuis blijven. Dat redt hij allemaal prima, want hij verroert zich niet, haha.

Raymond heeft Skylers Nintendo in zijn kamer aangesloten en dus spelen de jongens samen boven.

Ik ben nog even een paar uur aan het werk voor My Lovely Notebook zodat ik aankomende week iets meer rust heb in de planning. Voelt fijn om dat alvast op te zetten allemaal.

Ik merk aan alles dat ik er niet lekker in zit. Ik ben nog steeds heel onrustig, inspiratieloos, lusteloos en heb nergens zin in. Ik kan de drukte van de jongens niet zo goed handelen en loop echt een beetje vast. Het heeft zeker met de tijd van het jaar te maken, maar ook doordat Corona nog steeds niet onder controle is. Ik raak geïrriteerd van het mondkapje, heb ontzettend veel zin om weer eens ergens buiten de deur te zitten om een koffie te drinken, wil naar concerten en lekker uit eten. Het is genoeg geweest, alhoewel ik weet dat het voorlopig nog niet klaar is. Het is gewoon niet echt mijn periode merk ik. Ik denk dat we er allemaal wel tegenaan zijn gelopen dit jaar.

Ik geef mezelf in ieder geval de tijd, probeer weer lekker te lezen, te schrijven en momenten te vinden voor mezelf. Het komt allemaal wel weer goed.

Tot volgende week X

Delen:
Secured By miniOrange