(~215 B)
Het nieuwe favoriete speelgoed van de jongens: Switch & Go Dino’s

Het nieuwe favoriete speelgoed van de jongens: Switch & Go Dino’s

Zo’n twee weken geleden waren we uitgenodigd door VTech voor hun jaarlijkse evenement en dat is eigenlijk iets wat we nooit overslaan. Omdat we de mensen die daar werken heel erg leuk vinden, omdat de locaties steeds weer waanzinnig zijn en omdat de kinderen altijd de tijd van hun leven hebben. Tijdens dit event wordt het nieuwste speelgoed gelanceerd en de jongens vinden het fantastisch om daar als eerste mee te kunnen spelen. En oké, ze weten dat ze altijd een cadeautje krijgen. Eerlijk is eerlijk, dat is natuurlijk ook heel erg leuk!

Coronaproof event in tenten

In Abcoude bij een manege waren diverse tenten neergezet, met in die tenten alle nieuwe VTech producten die gelanceerd gaan worden. Door steeds te wisselen van tent kon de afstand gewaarborgd worden en was het hele event coronaproof. Er stond een koffiekar voor de ouders, De Ballonvouwer was net als vorig jaar weer present en de jongens mochten in alle tenten spelen om het speelgoed te ontdekken. Na afloop mochten we doorgeven wat de jongens het allerleukste vonden en dit werd dan hun cadeau. In iedere tent stonden fantastische spullen en ook al had ik heel andere voorkeuren dan de kinderen; Skyler en Maddox waren het er unaniem over eens. De Switch & Go Dino’s waren het leukst, coolst en vetst! Inmiddels hebben we ze in huis en de jongens spelen er dagelijks mee. Bij Maddox had ik dat wel verwacht; bij Skyler vond ik dit een verrassing. Ik vind het altijd moeilijk inschatten qua voorkeuren en dit deed me verbazen. Maar wat geniet ik ervan dat ze dit allebei zo leuk vinden!

Switch & Go Dino’s

De Switch & Go Dino’s komen in vier soorten en zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer vier jaar. Neem dit niet al te letterlijk; Maddox van drie en Skyler van bijna 7 vinden dit ook ontzettend leuk. Het toffe van de dino’s is dat je ze om kunt bouwen tot auto’s en dat het daardoor heuse transformators zijn. Met een paar handelingen heb je binnen no time een ander object waar je mee kunt spelen. Ze maken geluid en reageren op de transformatie. Elke modus wordt automatisch geactiveerd wanneer de transformatie wordt uitgevoerd. Roxx de Triceratops in een coole bulldozer, Jaxx de T-Rex in een snelle terreinwagen, Scott de Spinosaurus in een supersnelle raceauto en Lonn de Pteranodon in een stoere helikopter. En ja, dit moest ik allemaal even opzoeken, haha.

Stevig en uitdagend

Het speelgoed voelt heel stevig aan en is snel om te toveren. Het kent geen losse onderdelen en daar ben ik maar al te blij mee. Skyler heeft al een andere transformer en daar zitten losse onderdelen bij die je weer kunt gebruiken. Dat is hierbij niet het geval. Het is uitdagend, maar ook nog makkelijk genoeg om het voor kinderen van drie en vier ook leuk te houden. Skyler en Maddox vinden het vooral heel leuk om met elkaar tegen elkaar te spelen en ook al resulteert dat vaak in fights en schreeuwen, als ik hen mag geloven is het allemaal spel.

Absolute hit

De Switch & Go Dino’s zijn een absolute hit en alhoewel het niet mijn favoriet was (die deel ik later met jullie), zijn de jongens wel helemaal dolgelukkig. De Switch & Go Dino’s kosten gemiddeld 20 a 25 euro per stuk. Zet dit maar op de verlanglijst voor de feestdagen!

Delen:
Secured By miniOrange