(~215 B)
Deze sieraden draag ik iedere dag

Deze sieraden draag ik iedere dag

Tot een paar jaar geleden wisselde ik mijn sieraden iedere dag. Ik droeg grote oorbellen, had een la vol met grote kettingen en zorgde ervoor dat het altijd goed paste bij de kleding die ik aan had die dag. In de loop der tijd is dat iets veranderd. Mijn sieraden zijn subtieler geworden, maar ik heb de afgelopen tijd ook mooie stukken verzameld die ik graag om en in hou. Het meeste houd ik ook nog om met slapen dus wisselen gebeurt vrijwel niet meer. Het ligt allemaal een beetje in hetzelfde straatje: het is goud en het is subtiel, precies zoals ik het nu mooi vind.

Zilveren oorbellen en andere sieraden zijn niet aan mij besteed. Ik vind het niet zo mooi, maar het past ook niet bij me. Goud staat mooier bij mijn huid en dus kies ik daar ook altijd voor. Zoals ik al zei heb ik in de afgelopen maanden heel wat moois verzameld en is er geen sprake meer van statement pieces. Ik vind subtiel op dit moment beter bij me passen en heb een aantal mooie stukken gevonden die goed bij mij passen en die ook eigenlijk niet verwisseld hoeven te worden. Misschien dat er ooit nog iets grotere oorbellen bij gaan komen die ik dan afwissel met de kleine, maar voor nu heb ik niks meer te wensen. Het enige wat er nog op mijn wishlist stond, was een gouden armbandje. Ik had kettingen, een ring en oorbellen, maar een mooi armbandje ontbrak nog. Inmiddels heb ik een mooie van mijn favoriete merk, Isabel Bernard, om mijn pols hangen. Ik mocht van Brandfield wat mooie dingen uitkiezen en dat hoef je me geen twee keer te zeggen. Zij verkopen dit fantastische merk en dus was de keuze snel gemaakt. Ik denk wel dat Shirley en Isabel Bernard de perfecte combinatie zijn. Subtiele en gouden sieraden. Als ik weer een sieraad wil, is het eigenlijk alleen nog dit merk dat ik bekijk. Het blijft mooi, ik krijg er geen last van omdat het echt goud is en ik vind het relatief goed betaalbaar. Ik vind het altijd even slikken als de sieraden binnenkomen omdat het soms zo klein en subtiel is, maar zodra ik het in of om heb ben ik weer helemaal tevreden. Ja, dit is echt mijn merk!

Kijk mee naar de sieraden die ik iedere dag draag.

In mijn ene oor heb ik drie gaatjes, in het andere oor twee. Daar komt nog snel een derde bij, maar ik wil het altijd oor voor oor doen vanwege mijn gevoeligheid qua huid. Het kan wel eens gebeuren dat het flink gaat ontsteken in een slechte periode en dan heb ik liever één zeer oor dan twee, haha. Deze combinatie draag ik al een tijdje. De eerste oorbel, die ik ook in het andere oor heb zitten, kocht ik van het verjaardagsgeld dat ik van mijn ouders en Kees en Kitty kreeg. Heel blij mee! De twee ringetjes met de initialen van de jongens kocht ik niet veel later. Alles is van Isabel Bernard.

In het andere oor heb ik nu dit. De eerste ring is weer hetzelfde als in het andere oor. Het tweede ringetje met de hanger is nieuw! Ik had hier een simpel ringetje in, maar vind het wel leuk als er een hangertje aan zit. Alle oorbellen laat ik altijd in, dus ook tijdens het slapen. Ik heb daar voor de rest geen last van.


Ze zijn echt prachtig en voor mij weer precies goed.

Ik heb ook nog prachtige knopjes gekregen en deze wil ik gaan dragen zodra ik een derde gaatje in dit oor heb. Lijkt me heel mooi bij elkaar!

En dan heb ik eindelijk nu een heel mooi armbandje! Heel subtiel, maar echt prachtig. Ook weer van Isabel Bernard. Hier komen vast nog wel wat armbandjes bij van dit merk, alhoewel ik het ook mooi vind om het met gekleurde kralenarmbandjes te dragen. Deze hou ik gewoon altijd om, ook als ik ga slapen.

Je zag hem al op de foto hierboven; mijn verlovingsring! Nog steeds iedere dag blij mee. Helemaal mijn smaak! Ik weet het merk niet, alleen dat ‘ie bij de juwelier in Amstelveen gekocht is.

Mijn Apple Watch! Deze draag ik ook echt iedere dag. ’s Nachts gaat ‘ie wel af want ik heb al eens per ongeluk het alarmnummer gebeld midden in de nacht omdat ik een knopje had ingedrukt. Ik heb de functie direct uit gezet, maar alsnog durf ik het niet meer aan. Ik schaamde me kapot toen ik ’s nachts opeens hoorde ‘met de alarmcentrale, belt u voor de politie, brandweer of ambulance?’

Ik heb ook nog twee kettinkjes in mijn bezit, een van Minitials en een van Vedder & Vedder. Zoals je misschien weet heb ik veel last van eczeem en dan voornamelijk in mijn nek. Dat zie je hierboven op de foto met de oorbellen ook wel een beetje. Ik kan deze kettingen dus niet iedere dag om. Wel zijn dit de enige twee die ik nog draag, áls ik wel een ketting om wil. Heel soms in combinatie met elkaar, maar ook vaak gewoon een om mijn nek. De vingerafdrukken zijn van de jongens, heel tof! Ik vind dit wel mooi in combinatie met de initialen oorbellen. De ketting vind ik dan eigenlijk iets teveel M en S, haha.

Isabel Bernard is dus mijn favoriete merk en ze verkopen heel tof dit soort kleine sieradenboxen. Tijdens de vakantie is het ideaal om het hierin te bewaren. Je ritst het gemakkelijk dicht en hebt dan alles bij elkaar. Ik hou het meeste om maar nu ik steeds iets meer verzamel en misschien eerdaags wel eens wil wisselen, is het fijn dat ik alles hierin kan bewaren.

Dan nog even dit. Ik mocht dus sieraden uitkiezen en had nog een klein beetje shoptegoed over. Mijn vriendin heeft al tijden zo’n pasjeshouder en dat ziet er altijd fantastisch makkelijk uit. Dat wilde ik ook! Ik bestelde deze van Portafero en vind het super. Al mijn pasjes gaan erin en ik heb ook nog ruimte voor wat briefgeld en een paar muntjes. Hopelijk sta ik nu niet meer te ‘kaarten’ met mijn pasjes in de winkel. Raymond zegt steeds dat ik een app ervoor moet gebruiken maar daar ben ik dan weer te old skool voor, haha. Dit vind ik leuker!

Dat was hem. Al met al ben ik heel blij met de sieraden die ik nu draag. Het past helemaal bij mij en het zijn stuk voor stuk pareltjes. Isabel Bernard shop je bij Brandfield!

 

Delen:
Secured By miniOrange