(~215 B)
Dit heeft Prénatal voor ons in petto in augustus (Sweet Petit en eigen label)

Dit heeft Prénatal voor ons in petto in augustus (Sweet Petit en eigen label)

Nog maar heel even en ik kan niet meer voor Maddox shoppen bij Prénatal. Ik denk dat ik jullie niet hoef te vertellen hoe verschrikkelijk jammer ik dat ga vinden. Prénatal verkoopt kleding tot en met maat 104 en Maddox heeft nu maat 98. Echter, de vorige collectie viel zo ontzettend klein, dat een aantal van deze shirts al niet meer zo goed zitten en hij beter 104 had kunnen hebben. We zijn er dus bijna uit gegroeid en dat vind ik jammer vanwege zowel de Sweet Petit collecties als het eigen merk dat in de loop der jaren steeds leuker is geworden. Gelukkig kan ik aankomende collectie(s?) nog even voor Maddox shoppen want ik heb al een aantal leuke kledingstukken gezien. Vandaag wil ik jullie de Sweet Petit collectie van augustus laten zien, én de stukken uit de ‘gewone’ lijn, die ook deze maand in de winkels komen te liggen.

De Sweet Petit collectie is niet helemaal mijn ding. Ze hebben soms de neiging om een beetje oubollig te zijn in de wintermaanden en dat is nu niet heel anders. Het gebruik van de kleuren in combinatie met de stoffen zorgt voor een ouwelijke look en dat is niet wat ik leuk vind bij Maddox. Wel vind ik de blauwe sweater heel erg leuk en ik denk dat dat Maddox heel mooi zal staan. De riblegging zal ook zeker bij Maddox in de kast komen te hangen, mits 104 hem lekker een beetje ruim gaat zitten. Ik vind dit soort broekjes heerlijk en Maddox vindt ze ook heel fijn om te dragen. Omdat hij wat smal is vind ik het heel leuk met een grote sweater.

De gewone collectie vind ik fantastisch. Heerlijke kleuren en de gestreepte en gestipte print vind ik top. Ik denk dat dit alleen de babycollectie is tot en met maat 68/74 maar vaak trekken ze zoiets wel door naar de peuters. Daar wil ik echt nog even voor gaan kijken.

Nou, kijk mee naar alle beelden. Het is nog niet allemaal verkrijgbaar maar als je de website van Prénatal in de gaten houdt, zie je het vanzelf binnendruppelen!

                    

 

Delen:
Secured By miniOrange