(~215 B)
Deze boeken zette ik deze week op mijn e-reader

Deze boeken zette ik deze week op mijn e-reader

De laatste weken ben ik in boeken begonnen, maar heb ik ze niet uitgelezen. Ik moet nog twee boeken lezen en dan heb ik mijn leeschallenge van 40 boeken gehaald. Dat gaat wel lukken, maar de leesflow is even ver te zoeken. Ik vind er weer even de rust niet voor, terwijl lezen voor rust zorgt. Het is dus een cirkel die ik moet verbreken. Momenteel lees ik ‘De Camino‘, en ik denk dat dat wel een boek wordt dat ik uitlees. Ook lees ik ‘Over geld praat je wel‘, maar dat is een non-fictie boek over financiën en dat vind ik niet zo heel ontspannend voor het slapengaan.

Op mijn e-reader staan veel boeken en toch merkte ik dat ik weer even een frisse wind nodig had. Leuke boeken op mijn virtuele boekenplank zetten zorgt toch voor een leesboost. Tijd om de e-reader vaker te pakken en hem ook beneden neer te leggen, in plaats van alleen op mijn nachtkastje. Dan komt het met de leeschallenge wel goed en ga ik er hopelijk nog iets overheen.

Omdat ik geen boekenoverzicht kan delen maar jullie dit wel heel leuk vinden, deel ik de boeken die ik afgelopen week op mijn e-reader zette. Ik heb er een paar via Kobo Plus (en dus gedownload met mijn abonnement), en heb er ook een paar gekocht. Een leuke to-read lijst dus waar ik de komende tijd hopelijk veel plezier aan ga beleven!

Reminder voor jou: koop een leuk boek voor jezelf!

Toen dit boek uitkwam, wilde ik hem gelijk hebben. Ik ben zo benieuwd naar het verhaal van Peter R. de Vries en de aanvulling van zijn zoon. Denk dat het niets anders dan goed is. Alleen de titel ‘Ik beloof je dat ik honderd word‘ in de combinatie met de waanzinnige foto’s maken al indruk.

Elke keer als ik een stuk schrijf in mijn dagboek, komt daar het wordt ‘grenzen’ voorbij. Dat was afgelopen jaar een enorm groot thema in mijn leven en ook aankomend jaar kan daar nog wel aan gewerkt worden. Dit soort ‘zelfhulpboeken’ vind ik altijd fijn om te lezen, dus ‘Iets met grenzen stellen‘ belandde op mijn e-reader nadat ik er een foto van had gemaakt bij de boekhandel.

Het beste kerstcadeau voor mij: het boek van Sophie Kinsella. Al jaren geniet ik van haar boeken en ik had wel zin in een luchtige roman tussendoor. ‘De burn-out‘ schafte ik zonder enige twijfel aan.

Voor mij een nieuwe schrijfster, maar ik zag het ergens voorbij komen. Het boek ‘Onvoorwaardelijk‘ van Wendy Brokers sprak me qua onderwerp wel aan en ik ben dol op boekenreeksen. Wendy Brokers schrijft altijd reeksen op bol te zien, dus ik ga me er aan wagen.

De kerstboekwinkel‘ van Jenny Colgan belandde op mijn e-reader, omdat ik negen van de tien keer wel fan ben van haar verhalen. Ik vind het soms wel hetzelfde ‘kunstje’, dus ik ben benieuwd hoe dit bevalt. Maar een kerstverhaal mag in deze maand natuurlijk niet ontbreken.

Ik zeg nooit nee tegen een goed boek over zelfontwikkeling en dit boek sprak me direct aan. Ook omdat er een mooi werkboek bij hoort, waar echt hele rake vragen in staan. Vragen die ik weer kan gebruiken om lekker van me af te schrijven. De combinatie van het boek ‘Wat ik eerder had willen weten‘ en het werkboek staat op mijn e-reader.

Het is eerdaags kerstvakantie dus dan kan ik lekker in de non-fictie boeken starten. Voor nu begin ik met de roman van Sophie Kinsella. Zin in!

Delen:
Secured By miniOrange