(~215 B)
Deze items zou ik nog graag willen hebben voor aankomende lente

Deze items zou ik nog graag willen hebben voor aankomende lente

Zodra de zon begint te schijnen, verandert mijn kledingstijl. Waar ik in de winter vooral te zien ben in een zwarte jeans en hoodie, draag ik in de lente vrijwel altijd een jurk. Ik heb zowel lange als korte jurken en door alle vrolijke prints word ik daar heel erg blij van. Tot een paar jaar geleden wilde ik nooit met blote benen naar buiten; inmiddels kan ik niet wachten tot het zover is. Een jurk met blote benen en mijn witte gympen is absoluut wat ik het allerliefste draag zodra het seizoen verandert en de temperaturen omhoog gaan.

Ik heb eigenlijk niet zo heel veel te wensen qua kleding, maar toen ik mijn kledingkast bekeek wist ik nog wel een aantal dingen op te noemen waar ik mijn lentegarderobe compleet mee ga maken.

Basic trui

Een basic trui die te combineren is met mijn jurken. Ik heb van NA-KD een heel mooie zwarte basic trui en ik heb ontdekt dat ik dat heel erg tof vind over mijn jurken heen als het iets frisser is. Echter, het is de enige trui die ik heb. Ik heb vooral hoodies en sweaters omdat de meeste truien wol bevatten. Dat wordt dus een zoektocht: een basic trui zonder wol, misschien in een kleurtje, waar ik veel jurken mee kan combineren. Heerlijk voor de koelere lentedagen en lange zomeravonden!

Daily Paper broek

Mijn trainingsbroek van Daily Paper was een behoorlijk impulsieve aankoop. Ik vond het bij Anouk mega tof en omdat ik na al die jaren nog steeds behoorlijk fangirlerig ben, kon ik het niet laten om hem ook te bestellen. Het blijkt zo’n goede aankoop te zijn, dat ik inmiddels de broek twee keer heb gekocht. De vorige was me te groot, dus een kleinere maat kon niet uitblijven. Ik zou nog wel heel graag zo’n broek erbij willen, in een andere kleur. Bordeauxrood vind ik wel leuk. Ik draag deze broek zeker wekelijks en vind het heerlijk met een sweater of een leuk shirt. Ook op de camping en tijdens de koudere dagen vind ik het heel fijn. Ja, absoluut een van mijn favoriete items in de kast.

Jumpsuit

Ik heb vier jumpsuits in mijn kast waarvan er één van denim is en drie iets luchtiger. Helaas zijn die luchtige exemplaren me te groot geworden en ik zou wel heel graag een mooie jumpsuit willen toevoegen aan mijn kledingkast. Dankzij Anke heb ik Studio Anneloes ontdekt en ik heb gezien dat zij een heel mooie, basic jumpsuit verkopen, maar ik hou ook zeker mijn ogen open voor andere exemplaren. Ik vind een jumpsuit altijd een fantastische toevoeging aan de garderobe; met een paar simpele gympen of mooie boots zie je er al gauw uit om door een ringetje te halen. Ik weet niet, het oogt altijd weer een stukje specialer dan een jurk!

Mooi vest

Een mooi vest zou ik ook nog wel heel graag willen hebben om te kunnen combineren met mijn jurken. Ik zag laatst in de etalage bij de Bijenkorf een waanzinnig vest hangen en ik heb een beetje spijt dat ik niet heb gekeken waar deze van is. Ik vind een vest niet altijd leuk, dus ik wil dat even passen als de mogelijkheid daar is. Het enige vest in mijn kast is een sportief exemplaar van Nike. Daar mag wel verandering in komen.

Shirt met streepjes

Een basic shirt met streepjes mag bij mij absoluut niet ontbreken. Ik wil graag een mooi, kwalitatief goed shirt en de enige die ik ooit heb gevonden, is er een geweest die Maddox nu als tutdoek gebruikt, haha. Ik heb nooit meer een goede vervanger gevonden en dat is echt een gemis in mijn kledingkast. Hopelijk loop ik heel snel tegen het perfecte exemplaar aan!

Delen:
Secured By miniOrange